+36 70 408 9351 | info@holdtemplom.hu

Varázsinga tanfolyam február 13. 9-17 óráig

inga1Varázsinga alaptanfolyam indul február 13-án 9-17 óráig. 

Mi volna, ha egyszerű, de varázslatos eszközökkel tudnál magadnak, családodnak, és másoknak is segíteni, tisztán látni, testi, lelki javulást elérni, akár távolból is?  Mi volna, ha értenéd, mi a baja házi kedvencednek?

Szeretnéd megtudni, esetleg miért érzed magad rosszul a lakásban, miért nem tudsz éjszakánként aludni? Vagy, hogy talán érdemes lenne-e váltani munkahelyet, netán a pároddal való kapcsolat szorulna javításra? Inga segítségével mindez kideríthető.

Az inga működését rejtély övezi, nemcsak a föld vonzereje hat rá, hanem van egy titokzatos erő is, amely befolyásolja a mozgását. Őseink már több ezer évvel ezelőtt használták a varázsvesszőt, ingával kutattak a föld kincsei után.

Hívlak egy izgalmas kalandra, ahol magabiztosságot szerezhetsz az inga használatával, és nemcsak rá tudsz nézni minden aktuális gondodra, hanem segítséget is kaphatsz a megoldásukhoz.

A tanfolyam ideje: 2021. február 13. 9-17 óra. A tanfolyam helyszíne: Hold Templom Stúdió Budapest XIII. Hegedűs Gyula utca 50. első emelet, 11-es kapucsengő

Részvételi díj: 12000 Ft

A részvételi díj tartalmazza a tananyagot. Amennyiben még nincs ingád, a helyszínen megveheted, kérlek, ez irányú igényedet jelezd felém előre.

Amennyiben a tanfolyam online változata iránt érdeklődnél, úgy kérem, hogy hívj vagy írj, mert meg tudjuk oldani az oktatást ilyen formában is.

Várlak szeretettel,

Rea

Telefon: +36 70 945 4915

Email: azurrea44@gmail.com

Felnőttképző  nyilvántartásba vételi  szám: B/2020/005605

 

Megosztások:

2 Válasz “Varázsinga tanfolyam február 13. 9-17 óráig”

Szerző: Bekéné dr. Jankó Rita - 5 november 2020 Válasz

Szeretném megkérdezni, online lesz majd tanfolyam ingahasználatról?

Szerző: Lajosné Batári - 12 február 2021 Válasz

Én a varázsinga tanfolyamot csak online tudom igénybevenni. Ha lehetséges ,kérlek értesíts a lehetőségről, időpontról és az áráról.
Köszönettel: Margit.

Minden vélemény számít!

Név


Hozzászólás