Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ha szeretnél közelebb kerülni az angyali világhoz, akkor szívből ajánlom neked ezt a tanfolyamot. 

Fehér boszorkányként sokszor vagyok kapcsolatban az angyalokkal, hiszek és bízom bennük, hiszen ők a legfőbb jó érdekében tevékenykednek.

Sok helyen találkozhatsz az angyalok leírásával, de én kevésszer tapasztaltam meg azt, hogy ezen írások zöme átadta volna azt az erőt és hatalmat, ami az angyalok sajátja. Régen, mikor hatalmas beavatásokat kaptam, akkor jöttek el hozzám rendszeresen az angyalok, és én úgy tapasztaltam, hogy az erejük olyan mérhetetlenül nagy, fényük olyan erőteljesen ragyogó, hogy nincsenek szavak leírni azt. Mindenesetre egy angyali beavatás hihetetlenül transzformáló (és nem mindig kellemes) folyamat is, amely után életed minden területe változni kezd majd.

Az angyalok a Fény lényei, ám szellemi és mágikus lények egyben, akiket meg tudsz kérni földi kívánságaid teljesítésére, speciális módokon.

A kurzus segít neked abban, hogy ezeket a módokat megértsd, s eszközeit használni tudd.

Nagyon szeretek az angyalok energiájával dolgozni, mert tiszta és fényes. Az angyalmágia abban tud segíteni nekünk, hogy az angyalok jobban “meghallják” földi kívánságainkat.

Talán te is tapasztaltad már, hogy kértél az angyaloktól, de kérésedre válasz nem érkezett, vagy nem úgy érkezett, ahogy szeretted volna. Az angyalok másképpen “kommunikálnak”, mint az emberek, és fontos, hogy úgy közelítsük meg őket, hogy értsék is, hogy mit szeretnénk tőlük.

Az angyalok nagy célokban gondolkodnak. Kiválóan irányítanak életutad felé, mentenek meg a veszélytől, adnak neked rezgészint emelő beavatásokat, a feltétel nélküli szeretet nevében. Ezt nem kell kérnünk tőlük.

Ám a “kisebb célok” elérésére, én úgy tapasztaltam, hogy speciálisan kell tőlük kérni segítséget, útmutatást. Talán néha a “szerelem” is sokszor hátrébb szorul a nagy teendők listáján, és még olyan “anyagi” kérések is, ami nekünk, emberek számára fontos lenne a mindennapokban, ám – ha nem érinti szervesen az életutunkat – akkor nem érthető fényes angyalaink számára. 

Ezért érdemes részletesen és mágikus, általuk is érthető módon elmagyarázni számunkra, hogy miért lenne számodra boldogság ez vagy az a cél elérése.

Mit tanulhatsz a kurzuson?

 • Hogyan épül fel az angyali égi rend?

 • Milyenek is az angyalok valójában?

 • Hogyan dolgoztak együtt ősi mágusok az angyali energiával?

 • Mi az az okkultizmus, hogyan dolgozik együtt az angyalokkal?

 • Miért fontos az otthonod energetikai tisztítása, hogyan tudod megtenni?

 • Hogyan tudod lekérni az angyali fehér fényt a védelemre?

 • Hogyan tudsz egy angyalt egy más szellemi létezőtől megkülönböztetni, hogy biztosan a fénnyel dolgozz együtt?

 • Hogyan tudsz meditációban kapcsolatba lépni az őrangyaloddal?

 • Hogyan üzennek az angyalok, hogyan kérhetsz tőlük világos jeleket?

 • Hogyan ajánlhatod fel szolgálatodat az angyali szférának?

 • Hogyan tudsz mágikus pecsétet készíteni egy kívánságod beteljesüléséhez?

A kurzus egy feltöltött online anyag, őrangyal meditációval, örökös hozzáféréssel.  Az anyag elvégzése után, kérésedre oklevelet biztosítok számodra.

A tanfolyam bármikor elkezdhető, a díja 20.000 Ft.

Áldással, Luna

Az alábbi elérhetőségeken tudsz jelentkezni a tanfolyamokra.

Email: lunaverzum@gmail.com
Telefon:  +36 70 408 93 51

Felnőttképzési nyilvántartásba vételi szám: 56827918

A honlap tartalmát másolni tilos!

Don`t copy text!