Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

A HollóAsszony Spirálja azoknak nyílik meg, akik a képzés első két évét már elvégezték.

Aki túljutott az első és a második spirálon, arra a Nagy Istennő már más szemmel tekint.

Nagyon sok akadályon kellett átkelned, fejlődnöd, kitartanod, áldoznod azért, hogy ezt a két évet végig csináld. Sokkal fényesebb és erősebb vagy már, mint ahogy elkezdted a képzést, talán tudatában sem vagy annak, hogy ragyogásod képes változtatni a világon.

Hívlak erre a képzésre, mely az utolsó, a harmadik, a Banya spirálja, és ami címet és rangot ad neked: HollóAsszonnyá válsz.

Cerridwen kelta istennő Nővére vagyok, erős kapcsolatban a kelta sötét úrnővel. Ő inspirált arra, hogy alapítsam meg a HollóAsszonyok Rendjét, vagyis olyan erős és intelligens nők körét, akik formálni tudják a világot. Hiszen jelenleg rajtunk, erős nőkön múlik főként, hogy földünk megmarad-e, avagy egyszerűen lesöpri magáról az emberiséget, hogy regenerálódni tudjon.

A nők, és főleg a HollóAsszonyok érzékenysége, intelligenciája, varázsereje jobbra tudja fordítani még a dolgokat.

A Holló kivételes állat. Mindig a más világok madara volt. A Banyához, a Sötét Úrnőhöz tartozó madár, varázslat, félelem és misztikum övezi, amellett végtelenül okos és csalafinta állat. Kíváncsi, játékos és jókedvű teremtés.

A Holló mindig transzmutációt és újjászületést hoz, és számíthatsz arra, hogy ez a Spirál tele lesz meglepetésekkel. A Holló üzeneteket ad át az Istenektől. Ha a Holló kiválasztott magának, vagyis késztetést érzel arra, hogy csatlakozz ehhez a Spirálhoz, az azt jelenti, hogy az Égiek arra szemeltek ki, hogy változást hozz a világnak. Hogy ébressz, hogy gyógyíts, hogy sokkolj, hogy nevettess, hogy másokat is bevezess a misztériumok világába.

A Holló mélységeket hordoz magában. Te is bizonyosan megjártad már az Alvilágot életedben, de onnan megerősödve keltél életre. A Holló az Éjfél madara, és te is vonzódsz a sötétség birodalmához.  A Hollóhoz hasonlóan te is keresed az igazságot, nem elégszel meg felszínes élményekkel, magyarázatokkal.

A képzésen felébresztjük a belső sámánt magunkban, szembenézünk a félelmeinkkel, belső sötétségünkkel.

Mit fogunk tanulni? Kelta mitológiát, különös tekintettel Cerridwen istennő történetére, aki a gyógynövények, a mágia úrnője is, benne van az istennő mindhárom arca. Leány, hiszen gyógyítani tud, Szerető, hiszen imádja a férjét, Anya, aki mindent megtenni a gyermekéért és Banya is, hiszen nem válogat az eszközökben ahhoz, hogy elérje a célját, erős varázslónő. Viking, azaz északi sámáni mitológiát, melyet jelenleg is tanulok, és ami nagyon erőssé tesz majd minket.

Képzési alkalmak

A Holló Spirálja – 2022. december 11.

Meghívjuk életünkbe a Hollót, aki vezet minket egy éven át. Megismerkedünk Cerridwen istennővel, és személyes kapcsolatot alakítunk ki vele. Behívjuk a Boszorkány Üst erejét, ami HollóAsszony méhe, ahol szembenézünk a félelmeinkkel – mi akadályoz meg abban, hogy beleállj az erődbe? Utazást teszünk az Ősök Világába. Felébresztjük elmúlt druida életeinket. Behívjuk HollóAsszony arcait.

A Repülés Spirálja – 2023. január 15.

Találkozunk a Sors istennőivel. Kapcsolódunk az északi Nornákkal, aki szövik a sorsunkat. Megkeressük a saját sorsunk kulcsát. A csillagos égen keresztül, légzésünkön keresztül, belső csendünkön keresztül találjuk meg az isteni kapcsolódást. Jósolunk, ómeneket keresünk. Asztrál utazást teszünk a másik világba.

A Gyógyító Füvek Spirálja – 2023. február 19.

A gyógynövények szellemével folytatjuk utunkat. A viking Idun istennő hozza el számunkra a fiatalságot, a gyógyulást. Gyógyulás és gyógyítás, egyéni, családi és közösségi szinten. Saját magunknak kell meggyógyulnunk ahhoz, hogy másokat gyógyítani tudjunk. Elkészítjük mágikus zsákocskánkat. Megtanuljuk a gyógyító tér megtartását. A  Leány istennő vezet majd minket.

A Vad Tűztánc Spirálja – március 26.

A Nap visszatért hozzánk, újra zöldül a fű. A Tűz extázisba ejt. A szenvedély tüze, az élet tüze magához hív. Kapcsolódunk a fákkal, a természet szellemekkel. Kiterjesztjük a tudatosságunkat. Sunna viking tűzistennő felébreszti mágikus képességeinket, mellyel teremthetünk, építhetünk, de rombolhatunk is. Sunna fénye elűzi életünkből a sötét erőket.

A Szent Nász Spirálja – május 7.

Hogyan lovagoljuk meg az extázis vörös hullámát. Druida szexuális praktikák a szerelem, és a szenvedély teljessé tétele érdekében. A szerelem istennők gyakran a háború istennői is. Kapcsolódunk kelta szerelem istennőkkel, mint Blodeuwedd, a virágokból életre keltett istennő, és megismerkedünk Cerridwen szerelem istennő arcával is ugyanúgy, mint Freya Vanadis-szel, a viking Freya extázisba ejtő energiájával.

A Vizek Sötét Mélyének Spirálja – július 22.

A víz mélye a tudatalattink mélyét is jelképezi. Megtisztulunk a negatív érzelmektől, és jövendölünk. A természetben keressük a jeleket. Kapcsolódunk a Tó Hölgyével, ki Arthur királynak a szent kardot, az Excaliburt adományozta, majd visszavette tőle. Megismerkedünk az Avalon szigetét őrző kilenc istennővel, és az ő segítségükkel alkotjuk meg mágikus kívánság-pecsétünket.

A Kreativitás Spirálja – szeptember 10.

Kapcsolódunk a Kozmikus Anyával, a Törzs Nagy Anyjával. Hogyan anyáskodhatunk a hozzánk fordulók felett? Cerridwen, mint Anya. Frigga, a viking termékenységhozó Anyaistennő. Istennő, mint a Vadállatok Úrnője, a Növények Úrnője, és a Spirituális Átalakulás Úrnője. A Sötét Anyával való kapcsolódás. Játszunk árnnyal és fénnyel, alkotunk.

A Föld spirálja – október 22.

Felébresztjük sámáni-földőrző énünket. Kapcsolódunk a földdel, megkeressük védelmező lényünket. Védelmező amulettet készítünk magunk számára, és megtanuljuk, hogyan készítsük el mások számára is. Mágikus időpontok, amikor szerencsés működni. A föld tündér-anyja vesz minket pártfogásába. Földanya üzeneteit csatornázzuk, gyógyítjuk őt. A viking Jörd óriás istennő erejével is megismerkedünk.

Beavatás – november 26.

Most kell számot adnod az évedről Cerridwen istennő előtt, aki HollóAsszonnyá avat téged.

A ranggal felelősség is jár. HollóAsszonyként immáron kész leszel a saját utadat járni erővel, bölcsességgel.

Áldás legyen mindezen!

A HollóAsszony képzés minden kijelölt napon 10-18 óráig tart, a Hold Templom Stúdióban.

Időről időre ellátogatunk a természetbe is, ezt előre fogom jelezni. A képzés díja alkalmanként 15000 Ft.

Várlak sok szeretettel, Luna

A honlap tartalmát másolni tilos!

Don`t copy text!