Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Sorselemzéseimet a tarot kártya, a tisztánlátás és a szellemvilág segítségével végzem. 

A tarot kártya önmagában is alkalmas arra, hogy bármely helyzetet megvilágítson, előre mutasson jövőbeli eseményekre vagy tanácsot adjon arra vonatkozóan, hogy mit tegyünk ahhoz, hogy jó irányba tudjunk haladni. A tisztánlátással pedig észreveszem azokat az információkat, belső programokat, gátló emlékeket is talán, melyeket talán még magad előtt is titkolsz, de kulcsfontosságú megoldást nyújthatnak a problémád megoldásához. 

Sokszor azért nem tudjuk megoldani a saját problémáinkat, mert csak a saját szemszögünkből látjuk azt. Ilyenkor van szükség egy másik emberre, aki objektív hozzáállásával képes más megvilágításba helyezni a dolgokat. 

Jósnőként, hétköznapi és spirituális tapasztalataim segítségével pontosan rá tudok nézni az életedben zajló folyamatokra, és tanácsot adni arra vonatkozóan, hogyan tovább, merre érdemes menni, mi lesz egy bizonyos dolognak (szerelmi kapcsolat, munkahely, egészség vagy bármi más) a végkimenetele. 

Minden sorselemzés egyben életvezetési tanácsadás is, amely után megnyugszol, feltöltődsz és más szemmel kezdesz nézni a világra.

Hiszem, hogy nincs az életben megoldhatatlan probléma, csak rá kell nézni a lehetséges megoldásokra. 

A sorselemzés díja: 90 perc 20.000 Ft.

Várlak sok szeretettel,

Luna

A honlap tartalmát másolni tilos!

Don`t copy text!