Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Egy boszorkány erejét többek között a “túlvilági” segítői, kapcsolódásai adják meg.

Így, ha érdekel téged a boszorkányság, akkor ez a tanfolyam lehet a középhaladó számodra ebben a témában.

Hiszek abban, hogy a “túlvilág” csodákkal, titkokkal teli hely, ahol a földi törvények nem léteznek, és innen határtalan erejű segítőink érkezhetnek, ha megnyílunk a velük való kapcsolatfelvételre.

Sajnos a hollywood-i filmek a “szellemvilág, avagy a túlvilág” kifejezést sötét jelentéssel ruházták fel, aminek semmi köze a valósághoz. Hiszem, hogy más dimenziókból jórészt fény és szeretet árad, és ha igénybe vesszük a segítséget, az útmutatást, akkor hatalmasat léphetünk előre az életben.

Éppen ezért ezt a kurzust a legnagyobb lelkesedéssel állítottam össze, mert imádom a más dimenziós lények, a tündérek, az állatok, a felemelkedett mesterek, a sárkányok, a főnixek, és még ezernyi lény társaságát.

A mai világ rengeteg bizonytalansággal, félelemmel van tele. Egymásnak ellentmondó információk érnek minket, nehezen vagyunk képesek döntést hozni, biztonságban érezni magunkat. Féltjük magunkat, a szeretteinket, nem vagyunk szabadok, és nehéz felhőtlennek érezni magunkat. Ilyenkor kell egy erő, ami védelmez minket.

A túlvilági, spirituális vezetőkben való hit annyi idős, mint maga az ember. Az ősi kultúrákban, a szent emberek és a sámánok tudtak kapcsolódni ezekkel a felsőbbrendű lényekkel, hogy megtudakolják a jövőt, s segítsék birodalmukat, a királyukat és a törzsüket. Hitték, hogy van egy felsőbbrendű erő, ami útmutatást és támogatást ad nekik.

Mivel a Föld és az emberek rezgésszintje azóta sokat emelkedett, így ma már elmondható, hogy bárki tud kapcsolódni a szellemvilágban lévő vezetőjével, nem csak a kiváltságos emberek.

Ez a kurzus abban segít neked, hogy megtanítson kapcsolódni a Felsőbb Erőkkel, s ezáltal a saját életutadat, élettervedet segít helyes irányba terelni.

Olyan időket élünk, amikor zavaros információk jutnak el hozzánk, s életünk tele van félelemmel. Senki nem tud nekünk valós útmutatást adni, csak a Magasabb Intelligencia.

A túlvilági segítőink a barátaink és a legnagyobb jóakaróink. Sok fajtájuk van; vannak olyanok, akik egyszer emberként éltek, de lehet, hogy állati alakban léteznek, vagy éppen angyalok. Ők segítenek nekünk abban, hogy magasabb tudatosságban élhessünk, hogy megértsük: soha nem vagyunk egyedül. Átvezetnek nehéz élethelyzeteken, válaszolnak a kérdéseinkre, óvó, avagy a helyes irányba terelő jeleket küldenek nekünk.

  • Hogyan érzékeljük a válaszukat?

  • Hogyan halljuk meg, és fogadjuk el azt?

  • Hogyan nyithatjuk meg a hozzájuk vezető csatornát?

A kurzus választ ad ezekre a kérdésekre. A következő dolgokat tanulhatod meg.

Tanulhatsz arról, hogy kik azok a túlvilági vezetők, hogyan kapcsolódnak a felsőbb éneddel. Megismerkedhetsz a személyes vezetőiddel. Tanulhatsz a vezetők fajtáiról, úgy, mint az állati vezetők, a totem állatok, elhunyt családtagjaid, avagy felemelkedett mesterek.

A tisztánlátásodat fejlesztjük, megtanulsz energetikai védelmet felépíteni mind magad köré, mind az otthonodba.

Dolgozunk a kristályok erejével, melyek erős segítők a spirituális kapcsolódáshoz. Megtanulod, milyen kristályokat érdemes használnod, a kapcsolódáshoz, a földeléshez és a védelemhez.

Beszélünk a jóseszközökről, melyekkel kapcsolódhatunk a túlvilághoz, úgy mint az orákulum kártyák, a tisztánlátás, a bibliomancia valamint az automatikus írás, melynek során tudatos elménk a szellemvilágtól kap üzeneteket.

Tanulhatsz a meditációról, a meditáció fajtáiról, valamint arról, hogyan kell előkészíteni a környezetedet és magadat a túlvilág üzeneteinek fogadására.

Az álom állapotban különösen könnyen eljutnak hozzánk az üzenetek. Beszélünk arról, hogyan tudod értelmezni az álmaidat. Mi az az álom-emlék előhívás és az éber álmodás, hogyan néz ki az asztrál utazás.

Megtanuljuk elhárítani az üzenetek fogadásának akadályait. Beszélünk arról, hogyan tudod beépíteni a túlvilággal való kapcsolódásodat a mindennapi életedbe.

Két vezetett meditációt tartalmaz az anyag. Az első a csakráid felkészítése a felsőbb kapcsolódásra, a második pedig a vezetőddel való találkozáshoz segít hozzá.

Mit kapsz a tanfolyamtól?

Meg fogod érteni, kik is a vezetőid, és hogyan tudnak segíteni neked. Meg fogsz tudni nyílni a magasabb szintű éberségre.

A spirituális vezetőid értékes útmutatást adnak át neked minden alkalommal, amikor kapcsolódsz velük.

A jós-technikákat jobban tudod majd használni, és fejlődik a tisztánlátásod, – hallásod, – érzékelésed.

Képes leszel értelmezni az álmaid fontos üzeneteit. Könnyebben tudsz meditálni. Képes leszel tudatosan emelni a rezgésszintedet.

Erősebbnek, tisztábbnak, tudatosabbnak fogod magad érezni a mindennapi életben, tudva, hogy soha nem vagy egyedül, mindig kaphatsz segítséget, útmutatást.

Ajánlom neked ezt a tanfolyamot akkor, ha szeretnéd fejleszteni a boszorkány képességeidet.

Az anyag online, leckékkel, meditációkkal, örökös hozzáféréssel. Az anyag kinyomtatható, a meditációk letölthetők.

Az anyaghoz jár egy online beszélgetés velem, egyeztetett időpontban és oklevelet is biztosítok számodra a kurzus elvégzéséről.

A kurzus díja 20.000 Ft. Amennyiben már részt vettél a boszi mágia online alaptanfolyamon, akkor a két kurzus díja 45 ezer forint helyett 38 ezer forint.

Várlak én is, a segítőid is sok szeretettel, Luna

Az alábbi elérhetőségeken tudsz jelentkezni a tanfolyamokra.

Email: lunaverzum@gmail.com
Telefon:  +36 70 408 93 51

Felnőttképzési nyilvántartásba vételi szám: 56827918

A honlap tartalmát másolni tilos!

Don`t copy text!