Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

A sámánok a természet és a szellemvilág erejével végzik a tevékenységüket. Mind a természet, mind pedig a szellemvilág nagyon izgalmas hely, melynek megismerésével rengeteg támogatást kaphatunk az életünkhöz, a spiritualitásunkhoz.

Sokkal több van ezen a Földön, mint amit a szemünkkel láthatunk, láthatatlan világok vesznek bennünket körül. A sámánok ezekbe a világokba utaznak el. 

Tanultam szibériai, északi és dél-amerikai sámánoktól is, valamint az ősi sövényboszorkánysággal is foglalkoztam, és ebből született meg egy olyan sámáni világnézetem, ami főleg a nőket vezeti be ezekbe a világokba, lágyabb formában, mint a hagyományos sámánizmus. 

A sámánizmus tudományába való bevezetést nem az emberek választják, hanem a szellemvilág dönti el, ki az, akit erre az útra hív. Ha te is érzed a késztetést arra, hogy rész vegyél valamelyik tanfolyamon, akkor érdemes megtenned, mert akkor „égi” elrendelésre történnek veled a dolgok. 

A képzéseken a természet ciklusainak megfelelő energiával utazunk, egyaránt segítségül hívva Földanya, az istenek és az istennők, valamint a segítő szellemek erejét. 

Várlak szeretettel a képzésekre, Luna

Az alábbi elérhetőségeken tudsz jelentkezni.

Email: lunaverzum@gmail.com
Telefon:  +36 70 408 93 51

Felnőttképzési nyilvántartásba vételi szám: 56827918

A honlap tartalmát másolni tilos!

Don`t copy text!