Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Egy éves személyes vagy online utazásra hívlak a viking erővel és az északi mágiával. A tanfolyam északi Völva alapképzés.

Ha szereted a messzi észak energiáját, akkor tarts velem ezen az utazáson, ahol visszanyerheted az erődet, a bátorságodat és sokat fejlődhetsz.

Hajóját nem fedi ponyva, fedél soha nincs feje felett.

Ellenei számosan vannak – pajzsán alszik a viking.

Keze mindig a kardján, sátra a végtelen éj.

Amikor vihar tombol, vitorlája akkor is duzzad.

Vidáman néz Vihar királyra, hadd vigye, hadd vigye őt

Sodorja bár tomboló hullám, félelmet nem ismer e nép. (A Viking Saga)

Kik ezek a bátor hajósok, rettenthetetlen harcosok, kíváncsi felfedezők, mágikus lényekben és varázslatos természeti erőkben, sámánok erejében hívő északiak? Én magam sem tudtam róluk sokat, amíg „felsőbb elhívásra” elkezdtem dolgozni egy viking energiákban zajló eseményen. Akkor érintett meg a varázslat, olyannyira, hogy lélekben visszautaztam oda, ahol egykor, előző életeimben éltem, a messzi, havas északra, és ott is ragadtam. Szó szerint, mert több oldás kellett ahhoz, hogy a lelkem visszatérjen a XXI. századba. Ami ott fogott, az az, ami a mostani életünkből hiányzik: az összefogás, az ősi közösség ereje, a természetben rejlő mágia, a rejtélyek, a rúnák mágiája, és főleg a sámáni energiák, melyek északon sokkal erőteljesebben maradtak meg.

Mindig is bámultam a viking harcosok féktelen erejét, halált megvető bátorságát, és azt, hogy bármikor készen álltak egy jó mulatozásra, feledve a gondokat. A bátorság az erőből fakad, és ez az a dolog, ami jelen kor Valóságát át tudja írni. Olyan nyomás van rajtunk, olyan sötét energiák vannak körülöttünk, hogy ember legyen a talpán, aki testi-lelki épségét meg tudja őrizni. Elidegenedtünk egymástól, elfelejtettük, milyen a jelenben lenni, milyen ereje van a természetnek, nem is tiszteljük azt. Elszakadtunk a mítoszok, a valódi ünnepek világától. Az ego ereje tombol, míg útmutató intuíciónk hangja hallgat.

Olyan világban élünk, ahol az erő – pont, mint a hideg északon – életmentő lehet. Életerő, sámáni erő, fizikai és lelkierő szükséges ahhoz, hogy feljebb tudjuk emelni az életünket, és a világ káosza ne legyen ránk nagy hatással.

Angliában egy svéd hölgy ismertetett meg a Völvák tudásával. A Völvák északi sámánasszonyok, akik boszorkánynak is tekinthetők, hiszen varázslatokkal tudnak változtatni a Valóságon, tudnak a világok között utazni, Jóban vannak a Föld láthatatlan lényeivel, a sárkányokkal, a törpékkel, a tündérekkel, az óriásokkal, s megannyi más teremtménnyel. Csatornázni tudják az ősi tudást, képesek beszélgetni a természeti lényekkel, különlegesen mély transz állapotban, valamint erős közösséget alkotnak – még ma is.

Mit is kaphatunk a vikingektől, a harcosoktól és a Völváktól? Leginkább erőt és kitartást, valamint azt a képességet, hogy a jelenben éljünk. Ússzunk az árral, de legyünk képesek alaposan forgatni is az evezőt az Élet folyójában, hogy elérjük a céljainkat. Vidámságot, az istenek tiszteletét és a mézsörös bulik nevetését. Mitológiai tudást, és kozmikus bölcsességet. Az intuíciónk hangját.

A vikingek rendíthetetlen bátorságát az táplálta, hogy hitték, sorsuk meg van írva az isteneknél. Mindent megtettek, ami erejüktől tellett, de ha kellett, átengedték magukat a sorsuknak. Hitték, hogy haláluk után jobb helyre kerülnek, akkor minek is aggódni az élet nehézségein?

Ezen az utazáson szeretnélek elvinni a viking világokba, ahol bölcsességet, erőt, és sámáni tudást kapsz majd.

Segítőket kapsz a szellemvilágból. Megismerkedhetsz mítoszokkal, istenekkel és istennőkkel, a kilenc világgal, a rúnák mágikus erejével, a transz állapottal.

Az északi mágia gyakorlati alkalmazása pedig életjobbító hatással lehet rád.

Elkészítjük saját rúnáinkat, beavatjuk és megtanuljuk őket használni is. 

Mit kapsz majd az utazástól? Erőt, minden szinten. Isteni támogatást. Testi-lelki-szellemi tisztulást, jóllétet. Kitartást és mély tudást. Hiszem, hogy az ajándékok, melyeket az északi világtól kapsz, segítenek neked túljutni a nehézségeken, s tudod majd élvezni az Élet által küldött mézsörös bulikat is.

Az utazás díja alkalmanként 18.000 Ft. Az online képzés bármikor elkezdhető. Nem élő adást, hanem egy online verzióra kifejlesztett anyagot kapsz majd, amit a saját tempódban feldolgozhatsz. A közösség része leszel, bekerülsz a zárt és titkos csoportunkba is. 

Alkalmak, témák

A képzés online végezhető el, minden alkalommal tartozik hozzá egy online konzultáció az anyagról. 

2023. október 28. Első alkalom: Rálépés a Földútra

Yggdrasil, a viking Világfa és a Kilenc Világ. Megismerkedünk Odinnal, Mindenek Atyjával, és Freyával, a Völvák istennőjével. Szellemvilági segítőket/védelmezőket kapsz magad mellé a Túlvilágról. Megismerkedünk a törpékkel és az óriásokkal. Jörd óriás istennővel fedezzük fel ősi gyökereinket. Betekintést nyerhetünk az északi évkörbe, avaloni és északi sámáni tradíciók szerint. Heimdall istenség megnyitja nekünk a sámáni világok kapuját, elkezdünk dolgozni a rúnák erejével, és a föld, mint őselem erejével. A jólét rúnái. A Földút megajándékoz a stabilitással, a gyökerekkel, a szellemi erővel.

2023. december 9. Második alkalom: A Beavatás Barlangja

Elutazunk a Világfa gyökereihez, s találkozunk Hél istennővel. Feloldjuk az erőnket korlátozó múltbeli tapasztalatokat. Megtapasztaljuk a Valkűrök erejét, magunkhoz vesszük a harcosok túlélőképességét. Baldr istenség segítségével feloldozzuk magunkat az áldozati létből. A viking túlvilágok mágiája. Honnan jöttünk, hová megyünk ebből az életből? Szembenézünk a félelmeinkkel, és legyőzzük azokat. Az erő rúnái. A Beavatás Barlangja megajándékoz a túlélés képességével és a lelkierővel.

2024. február 10. Harmadik alkalom: A Jéghegy Csúcsa

Találkozunk a Sors istennőivel, a Nornákkal, akiktől információt kapunk egyéni és kollektív sorsunkról. Elutazunk Mimir kútjához, ahol Odin istenség sokat áldozott fel a tudásért. Megismerkedünk az egyenes Thor istenséggel, kalapácsával és kecskéivel. Generációs mintákat oldunk fel. Skadi óriás vadász-istennő sámáni világokba visz el, segít akaratunk nyilát a célra irányítani. Megismerkedünk a Jégóriások birodalmával. A sors rúnái. A Jéghegy Csúcsa megajándékoz vérvonalunk áldásával, és a szabadsággal.

2024. március 16. Negyedik alkalom: A Fiatalság Forrása

Elutazunk az Ász istenekhez, és találkozunk Idun istennővel, aki őrzi a fiatalság elixírjét. Életerőt kérünk tőle. Férjével, Bragival is találkozunk, aki a költészet italát őrzi, tőle kérünk varázsigét, ami javítja az életünket. Felmegyünk a Lyfjabergre, a gyógyítás hegyére, ahol találkozunk Eir istennővel, és a kilenc gyógyító szűzzel, akiktől szellemi ajándékokat kapunk. Az egészség rúnái. A Fiatalság Forrása megajándékoz minket fénnyel, jólléttel, új kezdetekkel.

2024. április 27. Ötödik alkalom: A Tűz Transz Tisztása

Találkozunk Sunna napistennővel, akitől áldást kérünk életünk tüzére. Elutazunk a Tűz Óriások birodalmába. Megismerkedünk a harcias Tyr istenséggel, akitől magunkhoz vesszük a viking harci erők. Beszélünk a Berserkerekről, megtanulunk szent módon megőrülni. Megtanuljuk sámáni módon kiterjeszteni a tudatunkat. Felülünk Sleipnir nyolc lábú lóra, hogy a sámáni transzot megtapasztaljuk. Az előre haladás rúnái. A Tűz Transz Tisztása megajándékoz minket fizikai és sámáni erővel, lelkesedéssel, harcos energiával.

2024. június 15. Hatodik alkalom: A Vörös Extázis Sátra

Találkozunk Freya istennővel, szerelem, mágia és életerő istennő formájában, valamint Freyr termékenység istennel is. Segítségükkel feloldjuk párkapcsolati, és önmagunk szeretetének nehézségeit. A Brisingamen, Freya mágikus nyakláncának ereje. Fafnirral megtanulunk sárkánnyá változni, vagyis utazni a sárkány erővel. A sámáni transzot tovább erősítjük. A szerelem rúnái. A Vörös Extázis Sátra megajándékoz a féktelen életszeretettel és optimizmussal.

2024. július 20. Hetedik alkalom: Az Északi Tengerek Mélye

Utazunk Ran istennővel, aki megadja nekünk a tisztánlátás képességét. Kilenc leánya, a hullámok tanítanak az érzelmi állapotainkról. Hogyan lehetünk a Víz elem mesterei? Kapcsolódunk Mani holdistennel, aki rávilágít rejtett oldalainkra. A víz elem erejével dolgozunk, feltárjuk a segítségével mély érzelmi blokkjainkat, s a gátakat elsöpörjük életerőnk áramlása elől. Az érzelem rúnái. Az Északi Tengerek Mélye megajándékoz a nyugalommal, az érzelmek csillapodásával, a Látás képességével.

2024. augusztus 17. Nyolcadik alkalom: Az Agancsos Sámánok Mezeje

Találkozunk Frigga istennővel, és Sif istennővel, akik tanítanak a sorsról minket. Feloldják a tudás befogadásával és továbbadásával való blokkjainkat. Az ősi közösségek erejével kapcsolódunk, valamint saját generációs vonalunkon át küldjük le a tisztító erőt. Elutazunk a Tündér birodalomba. Hogyan vegyük fel a kapcsolatot lakhelyünk tündér világával? Hogyan kérhetünk áldást a természet lényeitől? A vaddisznó, mint sámáni állat és a rénszarvas, mint sámáni állat ereje kísér majd. A termékenység rúnái. Hogyan lehetünk a Föld, a Tűz, a Levegő elem mesterei? Az Agancsos Sámánok Mezeje megajándékoz jóléttel, gondoskodással, sámáni erővel, emlékezéssel.

Kilencedik alkalom: beavatás október 5. 

Várlak szeretettel, Luna

A honlap tartalmát másolni tilos!

Don`t copy text!