Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Szeretnéd tovább folytatni az utazásodat a Sárkányokkal?

Ez lehetségessé vált, a Sárkányok engedélyt és felkérést adtak rá.

Erre a tanfolyamra azokat a Sárkány Őrzőket hívják a Sárkányok, akiket tovább akarnak képezni, mert látják bennük az elszántságot és az Erőt.

A személyes erőt és a hajtóerőt egyaránt ahhoz, hogy az új világ felépülhessen, és a mágikus erőt, mely felépíti az új Atlantiszt.

Egy olyan új világ, ahol mind az aranykori embereknek, mind pedig a sárkányoknak kiemelkedő szerepük van.

A sárkányok ebben az évben nem csak mágiára, hanem dimenzióközi fény nyelvre, asztrálutazásra, blokkoldásra, sőt, lazaságra és könnyed teremtésre fogják tanítani a résztvevőket.

Amit üzennek mindehhez: Furcsa idők jönnek el, ahol a bizonytalan lesz a biztos, és aki előre akar haladni, annak lazán kell szörfözni a sziklák között zubogó, sebes sodrású folyóban.

Ebben az évben a Sárkányok megtanítják nekünk a mágia tudományát, hozzáadva a saját erejüket a teremtéshez, így aki ezen a tanfolyamon részt vesz, azt a Sárkányok fizikailag és mágikusan is jutalmazzák majd.

Hogy mivel? Azt még azért rejti titok, mert – a sárkányok szerint – olyan nagyot fog ugrani előre a világ az elkövetkezendő évben, olyan új energiák jelennek majd meg, hogy jelenleg még fel sem tudnánk fogni az ajándékaink mibenlétét.

Az Ultra tanfolyamon az Öt Sárkány Gyűrűvel utazunk majd. A Sárkány Gyűrűk nem fizikai gyűrűk, hanem Sárkány termek, avagy barlangok a mágikus térben, a Sárkány multiverzumban, ahol hatalmas tanításokat kaphatunk.  

A Sárkányok arra figyelmeztetnek, hogy kaotikus idők jönnek, nagyon össze kell kapaszkodnunk ahhoz, hogy ne sodorjanak el a hatalmas energetikai és fizikai hullámok, melyek jönnek majd.

A haladó év mély lesz és mágikus, rengeteg fényt fogunk kapni, mely formálni fog minket testileg-lelkileg-energetikailag.

És azt kérik tőled: képzeld el, hogy egy év múlva, hogy akarsz kinézni? Hogy akarod érezni magad, milyen körülmények között szeretnél élni? Milyen rezgésszinten szeretnél lenni, mit szeretnél csinálni?

A sárkányok megtanítják mindezt megteremteni.

A képzés díja alkalmanként 17.000 Ft. 

Alkalmak és témák

November 25. A Fa Sárkány Gyűrű alkalma – A tanonc

Alapozás. A mágia alapjai, a sárkányerő behívása egy mágikus szertartásra. Az öt őselem használata a sárkány mágiában. Meghívást kapunk a Fa sárkány gyűrűbe, ahol beírhatjuk a nevünket a Sárkányok Nagy Könyvébe, ahol számon tartják a sárkány őrzőket, s ettől kezdve a Sárkányok különleges harcosai leszünk, akit minden sárkány lát és értékel. Ultra sárkány őrző tanonccá válunk. A sárkányok felfedik számunkra a kapott nevünk jelentését. Arthur királlyal és Uther Pendragonnal kapcsolódunk, akik magukban hordták a sárkány erőt. Kapcsolódunk a Szaturnusz fekete sárkányaival. Amit hoznod kell: egy fából készült tárgy és a sárkány fekete kő.

Január 6. A Vas Sárkány Gyűrű alkalma – A varázsló

Meghívást kapunk a Vas sárkány gyűrűbe, ahol előző életes blokkoldást kapunk, megtudjuk és kioldjuk annak okát, amiért nem működik, vagy hogyan működhet jobban a mágikus teremtésünk ebben az inkarnációban. A Mágikus Sárkánytanács elé járulunk, akikkel beszélgethetünk, s akik alakítanak rajtunk energetikailag, hogy könnyebbek és lazábbak lehessünk, kevesebbet aggódjunk, többet örüljünk. Megtanuljuk levédeni magunkat és elhárítani mindenféle rontást és ártást a sárkánymágiával. Energetikai sárkány pikkelyeket növesztünk. A Levegő sárkányok jelentkeztek be erre az alkalomra. Kapcsolódunk a Merkúr aranyos-kék sárkányaival és Merlinnel, a sárkány varázslóval. Amit hoznod kell: egy vasból készült tárgy és a sárkány varázspálcád.

Február 17. Az Achát Sárkány Gyűrű alkalma – A sámán

Meghívást kapunk az Achát sárkány gyűrűbe. A Sárkányok a vörös achátot használják a harcban és a multiverzumban való utazásaik során. Ez az alkalom a sárkány sámáni erővel való kapcsolódásról szól majd. Kapcsolódunk az Első Sárkány Erőkkel, Tiámat istennővel és a Leviatánnal. Amit hoznod kell: egy vörös achát kristály, egy ónix kristály és egy hegyikristály, valamint a sárkány kelyhed. A Víz sárkányok jelentkeztek be erre az alkalomra, akik különleges tanításban részesítenek bennünket. Kapcsolódunk a Szíriusz sárkányaival.

Március 30. Az Ezüst Sárkány Gyűrű alkalma – A harcos

Meghívást kapunk az Ezüst sárkány gyűrűbe, ahol a sárkányok felfedik előző aranykori életeink titkait. Kapcsolódunk Nimróddal, mélyebb szinteken, aki tanítást ad nekünk a magyarok erejéről és harcolni tanít minket. A Tűz sárkányok jelentkeztek be erre az alkalomra, akik fokozzák a személyes és mágikus erőnket. Kapcsolódunk az Uránusz bronz és sárga sárkányaival és a Plútó ezüst sárkányaival. Amit hoznod kell: a sárkány tőröd.

Május 11. Az Arany Sárkány Gyűrű alkalma – A titkok őrzője

Meghívást kapunk az Arany sárkány gyűrűbe, ahol a sárkányok megmutatják nekünk a rejtett sárkány szívünket, megnyitnak bennünket a vele való kapcsolódásra. A rejtett sárkány szívünk köt össze az egész világegyetemmel. Megtanuljuk a sárkány fény nyelvet. Kapcsolódunk a Vénusz és az Androméda sárkányokkal.

Július 6. A Sárkány Multiverzum alkalma – Az utazó

Ezen az alkalom a sárkány multiverzumban kapjuk meg a sárkányok tanítását és engedélyét ahhoz, hogy dimenzióközi utazásokra mehessünk. Megtanuljuk a sárkány asztrálutazást. Kapcsolódunk a Jupiter zöld-narancs sárkányaival és a Plejádok kék sárkányaival, és az Isteni Forrás sárkányaival. Amit hoznod kell: egy olyan tárgy, amihez ragaszkodsz, mert biztonságot ad neked.

Augusztus 31. és szeptember 1. este –  Beavatás

Sárkány beavatást kapunk a Föld és a Multiverzum sárkányaitól. 

Az alábbi elérhetőségeken tudsz jelentkezni.

Email: lunaverzum@gmail.com
Telefon:  +36 70 408 93 51

Felnőttképzési nyilvántartásba vételi szám: 56827918

A honlap tartalmát másolni tilos!

Don`t copy text!