Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

A sárkány őrző és mágia tanfolyam egy éves, kilenc alkalmas kurzus, mely online és személyesen is elvégezhető. 

Magányos helyeken találsz meg engem

A holdfényes kőkörök tövében

Nyugalmas helyeken találsz meg engem

Ahová az erőt, a tudást rejtettem.

A viharban látod meg csillogó szemem

A mennydörgés hangja szólít neveden.

Csillagok fényében csillogok tüzesen

Ahogy hozzád szólok: hívlak, gyere velem.

A Sárkányok különleges lények. Félelem és misztikum övezte őket mindig. Nincs olyan ember, aki ne tisztelné a Sárkányok erejét. Azt hihetnénk, hogy a Sárkányok az ősi idők emlékei, de mi sem áll távolabb a valóságtól.

Minden kultúrában megjelennek a Sárkányok, hasonló módon. Babilontól a kereszténységig, a vikingektől a kínaiakon át az aztékokig, mindenhol találkozunk Sárkányokkal. Hiszen a Sárkányok mindig kapcsolatban álltak az emberekkel. Hívnak minket, felkeltik a kíváncsiságunkat, és felébresztik a félelmeinket. Ezek a misztikus teremtmények léteznek, és erejük, befolyásuk, mágiájuk hatással van ránk.

Vajon a Sárkányok már csak az emberiség ködös emlékeiben léteznek? Lehetséges, hogy a valaha élt dinoszauruszok is sárkányféleségek voltak? Lehetséges, hogy mára egy párhuzamos Valóságban élnek, ahová csak álmaink és a mágikus rítusok vihetnek bennünket?

Én az utóbbi teóriában hiszek. Hiszem, hogy a Sárkányok szövetségeseink lehetnek a spirituális úton. Tanulhatunk tőlük, megidézhetjük erejüket, hogy az feltöltsön minket elsődleges életerővel, amivel felülkerekedhetünk a nehézségeken, és megerősödhetünk.

A Sárkányok először az Angliában látogattak meg 2015 őszén, akkor mutatták meg magukat, az ezeréves barlangot, ahol ma is élnek. Akkor még nehezen tudtam kezelni az erejüket, ám azóta az életem részei lettek.

A boszorkányok, a mágusok és a sárkányok szeretnek együtt dolgozni egymással, ám évekbe telt, míg megértem arra, hogy ezen hatalmas energiát képviselő, bölcs lények energiáját be tudjam fogadni, de ők kivárták. 2021 őszén kezdődött az első sárkány tanfolyam, ahol egy csodálatos, tiszta energiájú csapat kovácsolódott össze, akik tovább is járják a Sárkányok ösvényét. A Sárkányok újra összehívnak egy különleges csapatot, 2022 október 30-tól, hogy növeljék azoknak a fény-embereknek a táborát, akik az Új Világot segítenek létrehozni. 

Kik azok a Sárkányok?

A Sárkányok földi és kozmikus energiaformák. Nincs egyetemes tapasztalat abban, hogyan érzékeld őket, hiszen mindenki számára egy kicsit másképp jelennek meg.

A Sárkányok titokzatos lények. A kincsek és a megérzések őrei, a bennünk rejlő értékek és a belső tudásunk védelmezői is. Nem csak a földi tudás, hanem a csillagok bölcsessége is az övék, és most jött el az idő, sok ezer év után, hogy újra erőteljesebben megmutassák létezésüket az embereknek, hiszen a Föld rezgésszintje emelkedik, és ez anyagi-tudati változással is jár.

A Sárkányok őrzik a Föld bölcsességét, átalakítják az alacsonyabb rendű energiákat, erőteljes pszichikus védelmet adnak, értenek az alkímiához és beindítják a változást és segítenek a saját belső fejlődésedben is.

A Sárkányok bölcsessége megnyilvánul számos kristályban és kőben, fában, mágiájuk titokzatos barlangokban, a hegyek dalában és a természeti világ misztériumában. A Sárkányok az embernél sokkal finomabb rezgésszinten élnek, de erőteljesen érzékelheted az energiájukat.

Lehet, hogy arra hívnak, hogy az őselem sárkányokkal dolgozz együtt, akik a hegyek, a vulkánok, a gleccserek, az óceánok, az időjárás sárkányai.  Lehet, hogy Lelked küldetésében segítenek majd neked. Lehet, hogy mágiát tanulni hívnak.

A sárkányenergia hatalmas, vörös őserő, bármely elem sárkányáról beszéljünk is, így óvatosan és gyengéden ismerkedünk meg vele.

A képzésen minden résztvevő megismerkedik az Őrző Sárkányával, aki vigyázni fog rá az egész folyamat alatt és utána is. Az Őrző Sárkányok utána megosztják velünk a bölcsességüket, a tudásukat, az útmutatásukat.

Kiket szólítanak meg a Sárkányok?

A Sárkányok azokat az embereket keresik most fel, akik előző életeikben is dolgoztak a sárkány-energiával. Nem te keresed a Sárkányokat – ők keresnek meg téged. Akkor is szólíthatnak, ha most kezded a velük való utazást, mert személyedben olyan fényharcost érzékelnek, aki elbírja az erejüket és tud segíteni a Földnek a felemelkedési folyamatban.  Ébred a Földön az ősi tudás, ébrednek az energia vonalak, változik a bolygónk. A „változás” a kulcsszó ebben a folyamatban.

A Sárkányok erővel teli embereket keresnek, akik szilárd tartóoszlopai lesznek ebben a folyamatban a többi ember számára, és Sárkány Őrzővé válnak.

Ezek az emberek Fényharcosok, akik lehet, hogy elfáradtak az utóbbi években, nehéz volt az anyagi világ egyre sötétedő energiájában megőrizni a Fényt. Hiszen a Fényharcosok igazi otthona más Univerzumokban van, és kihívás számukra az anyag durvább világában létezni.

A Sárkányok a Fénnyel és a Sötétséggel is kapcsolatban állnak. Így képesek elégetni, felrobbantani, kimosni minden alacsony rendű energiát, ami az utunkat állja. Inspirálnak, védenek, leföldelnek minket.

Mivel a Sárkányok uralják az őselemeket, és mágikus tudást is rendelkezésünkre bocsátanak, hogy tudjunk boldogulni az anyagi világban. A Sárkányok biztosítani szeretnék azt, hogy a Sárkány Őrzők, szolgálatukért cserébe, biztonságban legyenek a földi létben.

A magyarok olyan kiválasztott nép, akiknek erős kapcsolata van a Sárkányokkal, elsődlegesen a babiloni Nimród király, majd az utána következő hunok révén. A hunok a Sárkányt tekintették Tengri ég-istenség egyik jelképének. Hun nyelven a Sárkány szó Fehér Fejedelmet jelent. A hun Atilla király címe ősi nyelven „Sárkán” – Aranyisten, azaz Napisten. Azt mondják, hogy Nimród király és harcosai hozzák majd el a világ új, fényes és tiszta rendjét. Ehhez pedig elsősorban Erő kell.

A képzésen megismerkedünk az Erő Sárkányaival: az Ős sárkányokkal, a Harc sárkányaival, az Őrző sárkányokkal, az Őselem sárkányokkal, a Teremtés és Káosz sárkányaival, az Elsődleges sárkányokkal, a Múlt, a Jelen és a Jövő sárkányával.

Felvesszük a kapcsolatot az Atlantiszi Sárkányokkal, akik jelenleg is őrzik a Nagy Kristályt, az őseredeti forrás energiával.

Kapcsolódunk Nimród ősatya sárkányával is majd, aki isteni utunkra helyez minket.

Hasonló vagy a Sárkányokhoz? Igaz ebből rád bármelyik állítás?

 • Tüzes természeted van.

 • Bátor vagy.

 • Szereted a kalandokat, szeretsz kockáztatni.

 • Nehezen tudod elfogadni a nemleges választ.

 • Akkor is harcolsz, amikor más már régen feladta.

 • Védelmezed az ártatlanokat.

 • Fontos számodra a tudás.

 • Néha „túl sok” vagy, túl hangos, túl igazmondó, túlságosan feltűnő, ám a belső világod hatalmas, csendes és rejtett.

 • Szereted a titkokat.

 • Szereted a kincseket.

 • Szeretsz egyedül lenni.

 • Szereted nézni a csillagokat és választ találni a rejtélyekre.

 • Van benned sötét oldal, ami ellen harcolsz, de tudod, hogy mindig támaszkodhatsz az erejére.

 • Nem sokan értenek meg téged, így megtanultál álarcokat felvenni.

 • Szeretnéd, ha megváltozna ez a szürke világ, és újra lennének hősök, igaz királyok, jószándék, mágia, kalandok, izgalom, visszatérnének a mitikus lények a földi dimenzióba.

Hívlak téged erre a tanfolyamra… 

 • Ha vonzódsz a Sárkányokhoz.

 • Ha magadhoz vennéd az Őserőt, ami átsegít a nehézségeken.

 • Ha érdekel a mágia, és szeretnél tanulni olyan rítusokat, mellyel könnyebbé teszed az életed.

 • Ha szeretnél 9 napot egy másik dimenzióban tölteni.

 • Ha szeretnél manifesztálni vágyott dolgokat az életedbe.

 • Ha úgy érzed, hogy a mai világban szükséged van extra, természetfeletti védelemre.

 • Ha szeretnél spirituálisan emelkedni.

 • Ha szeretnél hasonló érdeklődésűek társaságában lenni.

 • Ha magadhoz vennéd a Sárkányok személyre szabott üzeneteit, tanításait, ajándékait.

A képzés napjait az ősi pogány természeti évkör jelentős időszakai határozzák meg, e témák szerint haladunk majd, hogy minél jobban illeszkedjünk a természet változásához.

Minden alkalommal megkérjük a Sárkányok útmutatását az elkövetkezendő időszakra, egyetemesen és személyesen is kaphatsz útmutatást.

Alkalmak és témák

2023. október 21. A Föld Sárkánya 

Kapcsolódunk a Föld Sárkányával, a Föld elemmel, a Természettel. A Jelen idővel. Behívjuk a Sárkány kört és őrtornyokat. Bevezetést kapsz a sárkány mágiába, az őselemek tudományába. Mágikus védelmeket tanulunk. Behívjuk Őrző Sárkányunkat. Kibújunk a Sárkány tojásból. Sárkány áldást kapunk a csakráinkra, hogy neki tudjunk indulni az úton. Amit szükséges hoznod: egy kristály.

2023. november 18.  A Tenger Sárkánya

Kapcsolódunk a Tenger Sárkányával, a Víz elemmel, az Ősökkel. A Múlt idővel. Kapcsolódunk a tudatalattival, a sárkány barlangjával. Felépítjük az Eltávozott Dolgok emlékhelyét. Elválasztjuk a múltat a jelentől, ezáltal elengedjük a múlt akadályait. Felébresztjük mágikus erőnket, amit a Sárkányok megsokszoroznak. Amit szükséges hoznod: egy kép egy ősödről.

2024.  január 13.  Az Ég Sárkánya

Kapcsolódunk az Ég Sárkányával. Megtervezzük a Jövőnket. Vizualizálunk, utazunk a csillagokba. Jövőnket befolyásoló mágikus rítusokat tanulunk. Meggyújtjuk a Szent Lángot, az Első Sárkány tüzét. Megtanulunk megszabadulni a mások által ránk tett negatív energiáktól. Elkészítjük mágikus sárkány füstölőnket. Tanulunk a galaktikus Sárkány nemzetségről. Amit szükséges hoznod: füstölhető fűszer vagy gyógynövény.

2024. február 24.  A Gyógyító Smaragd Sárkányok

Kapcsolódunk a Gyógyító Smaragd Sárkányokkal. Előző életbeli utazást teszünk az egyik olyan életünkbe, ahol Sárkány Őrzők voltunk. Foglalkozunk a sárkány mágiával. Elkészítjük mágikus sárkány olajunkat. Tanulunk a Föld aranykorairól. Elutazunk a Belső Föld területén lévő sárkány királyságba. Elutazunk a Föld aranykorába, Lemúriába. Sárkány gyógyítást tanulunk. Amit szükséges hoznod: egy zöld kristály.

2024. Április 13.  Beltane Vörös és Zöld Sárkányai

Beltane pogány ünnep Vörös És Zöld Sárkányaival találkozunk, behívjuk testünkbe a sárkány erőt, megtisztulunk testileg és lelkileg a Sárkányok segítségével. Szerelmi mágiákat tanulunk. Ráhangolódunk az Életenergiára. Kiűzünk életünkből mindent, ami blokkolja az életerőnket. Jószerencsét hívunk magunkhoz. Megalkotjuk sárkány varázspálcánkat. Amit szükséges hoznod: egy rügyező bot (kérlek, mielőtt letöröd, kérd a fa engedélyét).

2024. Június 8. Az Atlantiszi Sárkányok

Az Atlantiszi Arany Sárkányokkal vesszük fel a kapcsolatot, akik a Forrás energiát őrzik. Kapcsolódunk a Tűz sárkányokkal. Teremtő mágikus rítusokat tanulunk. Felébresztjük a tudást, melyet rejtve tartunk magunk előtt is. Felvesszük a kapcsolatot atlantiszi, aranykori életünkkel. Megalkotjuk sárkány varázstőrünket. Amit szükséges hoznod: egy kés vagy egy tőr.

2024. Augusztus 3.  Nimród Sárkányai

A Víz sárkányokról tanulunk. Felvesszük a kapcsolatot Nimród mágikus erejével, a fehér sugár energiájával. Erőt növelő mágikus rítusokat tanulunk. Megalkotjuk mágikus sárkány kelyhünket. Kapcsolódunk a Leviathánnal, az ősi sárkánnyal és Tiámat istennővel, a mezopotámiai ős-sárkány erő hordozójával.  Amit szükséges hoznod: egy kehely.

2024.  szeptember 7. Alfa és Omega Sárkányok

Kapcsolódunk a Galaktikus Sárkányokkal, akik a csillagokból jöttek, magas frekvenciát és tudást hoznak. Az Orion Fehér Sárkányaival vesszük fel a kapcsolatot. Az Alfa és Omega Sárkányokkal kapcsolódunk, a férfi és a női erők egyensúlyát teremtjük meg magunkban és az életünkben. Pénzmágiát tanulunk. Megtanuljuk megalkotni a sárkány kőkörünket. Felszenteljük fekete sárkánykövünket. Amit szükséges hoznod: egy pénzérme és egy fekete kristály.

Október 12. Beavatás

Egy napos beavatást kapunk a Sárkányok erejével. Sárkány Őrzőkké válunk.

Részletek

A képzés minden napon 10-től 18 óráig tart, a Hold Templom Stúdióban. A képzés díja 17.000 Ft alkalmanként.

A jelentkezéskor 7000 Ft előleget szükséges átutalnod, vagy személyesen befizetned a helyfoglaláshoz, így a tanfolyam első napján szükséges a fentmaradó 10.000 Ft-ot kiegyenlítened. 

Online képzés esetén írásos anyagot kapsz, ezek az oldalra feltöltött, jelszóval ellátott képzési anyagok. Ugyanígy a csapat része leszel, be fogsz kerülni zárt és titkos facebook csoportunkba is. 

Jelentkezni Lunánál tudsz a +36 70 408 9351-es telefonszámon vagy a lunaverzum@gmail.com emailcímen.

Felnőttképzési nyilvántartásba vételi szám: 56827918

 

Vélemények a képzésről

Egy szuper tanfolyamot szeretnék ajánlani, ami nem más mint a Sárkány Őrző és Mágia tanfolyam. Számomra ez egy egy éves hatalmas kaland volt, tele izgalommal és tanulással. Rengeteg hasznos dolgot tanultunk, többek közt energetikai védelmet, gyógyítást és kapcsolódni a sárkányokkal. A sárkányok számomra bölcsek, erősek, kedvesek, segítőkészek és humorosak. A párommal együtt végeztem a tanfolyamot( igen kedves férfiak, jól látjátok 😀 nektek is bátran ajánlom, hisz ez egy olyan tanfolyam, ami mint két nem számára tökéletes) és nekünk azóta tényleg a mindennapjaink részévé váltak a tanultak. A mi életünkbe hatalmas pozitív változásokat hozott. Minden képzés nap igazán jó hangulatban telt, az anyag pedig kimondottan érdekes.
Ha gyors és valódi változásokra vágy ne habozz, jelentkezz, nem fogod megbánni!
B.R.
 
Eleinte nem nagyon tudtam, hogy mit is várjak egy ilyen típusú tanfolyamtól, hiszen nagyon kevés olyan információ van, ami a sárkányokról valódi tudást ad át. Azonban a Luna által hirdetett csoda képzés, minden álmomat felülmúlta. Lebilincselők voltak a képzési napok, nagyon erősek voltak a varázslatok és meditációk és a sárkányok valóban létező és nagyon nagy tudású, erős lények, akik remek módon tanítanak és választják ki azokat, akikkel együtt tudnak dolgozni. Szerintem ez az 1 éves képzés csodálatos volt, és nagyon sok tekintetben megerősített és segített, nekem és a páromnak is. Ajánlom mindenkinek, aki szeretne gyors és valódi változásokat elérni az életében, és nyitott egy hatalmas kalandra.
G.

Várom szeretettel azokat a bátor és szilaj jelentkezőket, akiket a Sárkányok hozzám küldenek,

Áldással, Luna

 

A honlap tartalmát másolni tilos!

Don`t copy text!