Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Mit ad Neked a Munay-ki beavatás?

Minden munay-ki beavatási hétvége egy csodálatos ünnep, amikor a Fény lényei eljönnek közénk és elárasztanak szeretetükkel, áldásukkal. Szavakkal leírhatatlan ez a fényzuhatag, ami felrepíti a lelkünket a magasba. Minden egyes beavatással erősödik ez az energia. S mit tesz a sok Fény, ha elérkezik Hozzád?

 • Megtalálod az Utadat, a Küldetésedet, ami miatt pont a Földre és pont ebben az időszakban születtél le.
 • A rezgésszinted, s ezáltal spirituális erőd megnő.
 • Barátaid lesznek az elemek, a tűz, a föld, a levegő és a víz.
 • Sokkal könnyebben változtatsz majd azokon a dolgokon, melyek már nem szolgálják az életedet.
 • Könnyebben mersz majd „ugrani” , lelked szavát követve.
 • Több békét fogsz megélni.
 • Sokkal közelebbi kapcsolatod lesz az Égiekkel.
 • Megfiatalodsz.
 • A Neked átadott hatalmas Fénytől sok dolog elkezd változni körülötted.
 • Az alternatív jövők közül a lehető legjobb fog eljönni Számodra.
 • A fényenergia meződben tárolt rossz programok átíródnak, olyanok is, amelyeket több földi életen át hurcolsz, és ami miatt folyamatosan ugyanazok a kellemetlen dolgok történnek Veled, csak mindig más köntösbe bújtatva.
 • És még sok más, az Univerzum által csak Neked küldött ajándék vár…

A következő munay-ki beavatás időpontja: 2024. május 26. vasárnap 9:30-18:30 óráig. 

A Hold Templom Stúdiót Budapesten, a Hegedűs Gyula utca 16. szám alatt találod meg.  Kapucsengő 18-as, fszt 8. 

A munay-ki beavatási nap díja 30.000 Ft. A napon mind a kilenc rítus átadásra kerül. 

A munay-ki átadói nap díja 30.000 Ft. 

A jelentkezés feltétele: 10.000 Ft előleg befizetése.

Várlak végtelen szeretettel,

Munay-ki!

Luna

MI A MUNAY-KI?

A Munay-ki beavatást Dr. Alberto Villoldo orvosi antropológus és pszichológus hozta el a világnak, aki megkapta az Andokban élő sámánok beavatását.

Alberto több, mint huszonöt évet töltött a perui inka és maja hagyomány tanulmányozásával, az Andok hegyvidékének eldugott helyein és az Amazonas dzsungelében.

Alberto mesterei, a “Laika”-nak nevezett sámánok évszázadokon át rejtett életet éltek, hogy tudásukat átmentsék az inkvizíció és a történelem számos más elnyomó hatalma elől, amelyek a földjükön (és az egész világon) hódítottak, s csak az elmúlt néhány évtizedben váltak újra láthatóvá, hozzáférhetővé, hiszen próféciáik szerint “az új világ sámánjai nyugatról jönnek majd”, s a világ egy olyan minőségi “dimenzióváltás” előtt áll, amelyben fontos, hogy minél többen legyenek, akik rendelkeznek a túléléshez szükséges tudással és erővel.

Az ősi amerikai jövendölések egy olyan időszakról beszélnek, mely hatalmas változásokat hoz, s ami ami felfordítja a világot. Réges-régen megírták, hogy egy új típusú ember fog megjelenni a földön – bölcs és erős, félelem nélkül élő emberek csoportja, akik ragaszkodnak isteni természetükhöz, és őrzői lesznek minden teremtménynek. Ez az időszak 2012-vel megérkezett.

A Munay-ki rítusai az Indus Völgyi civilizáció Nagy Beavatásai közül valók, ami azt jelenti, hogy legalább százezer évesek. Ezeket a beavatásokat az első orvosságos férfiak és asszonyok vitték át Amerikába i.e. 30.000 körül, amikor még a jég uralta a Földet. Szibériából indultak, és a Bering szoroson keltek át Amerikába. Ezek a bátor utazók voltak az ősi Földőrzők.

A Munay-Ki a kecsua „szeretlek” szóból származik. A Munay-Ki kilenc beavatási rítusból áll, melyek abban segítenek, hogy egyike lehess az Új Embereknek, akik megváltoztatják a világot.  A Munay-Ki abban tud Neked segíteni, hogy a béke eszköze és az isteni fény közvetítője lehess.

A Munay-Ki rítusai megváltoztatják és felerősítik a fényenergia meződet. A rítusok olyan energiaátadási folyamatok, melyek meggyógyítják a múlt sebeit – karmikus és genetikai örökségedet. Újraprogramozzák a DNS-edet, lehetővé téve azt, hogy új testet „növessz”, olyat, mely másként öregszik, gyógyul és hal meg, mint másoké. A Munay-Ki arra hív meg Téged, hogy álmodj egy új világot Magadnak, a Földnek,  és keltsd is azt életre. Ahogy megtapasztalod a Munay-Ki erejét, azonnal érezni fogod azon fénylények jelenlétét és bölcsességét, akik kitörtek a lineáris időből és már az időtlenségben élnek.

Ahogy megkapod a kilenc rítust, a csakráid is megkapják a megtisztulás lehetőségét, a tested Szivárvány Testté változik, hiszen a csakráid eredeti színeikben fognak ragyogni, akár a drágakövek.

A KILENC RÍTUS

Az első rítus: A Gyógyítók Rítusa

Ez a rítus összekapcsol Téged egy sor fényteremtménnyel a múltból, akik eljönnek, hogy segítségedre legyenek személyes átalakulásodban. Felébreszti kezeidben a gyógyító erőt, hogy bárkit is érintesz meg, az áldott lesz. Hatalmas spirituális segítőket toboroz melléd, és a fénylények álmodban gyógyítják majd be az őseid és a múlt sebeit.

A második rítus: Az Erő Övei

Öt védelmező fényövet – minden elemnek megfelelőt (levegő, víz, tűz, föld, tiszta fény) – fűzünk be a fényenergia testedbe, melyek szűrőként működnek majd, az öt elem egyikére lebontva minden negatív energiát, ami feléd irányul. Ezek az energiák – ahelyett, hogy megbetegítenének – éppen hogy táplálni fogják a fénytestedet. Az Erő Övei mindig be vannak kapcsolva, így a negatív energiák rögtön visszacsapódnak rólad.  Az Erő övei nélkülözhetetlen védelmet biztosítanak a félelemmel teli világban.

A harmadik rítus: A Harmónia Rítusa

Hét archetípust építünk be a csakráidba, mint fénymagokat. A Kígyót, a Jaguárt, a Kolibrit és a Sast; majd megkapod a három arkangyalt: az Alsó Világ Őrzőjét (a tudattalanod),  a Középső Világ Őrzőjét (éber világod), és a Felsőbb Világ Védelmezőjét (felsőbb éned). Ezeket a magokat tűzzel kell csíráztatni, hogy felébredjenek és növekedni kezdjenek. Ők segítenek megtisztítani a lelki salakanyagokat, melyek a csakráidban halmozódtak fel, így azok eredeti szivárványszíneikben ragyognak majd. E rituálé segít abban, hogy elhullasd a múltad, ahogy a kígyó elhullajtja a bőrét.

A negyedik rítus: A Látók Rítusa

E rítus fény utakat helyez el, melyek összekötik a látókérget a harmadik szem és a szív csakrával. A rítus felébreszti a Benned rejlő látnokot és a képességet, hogy érzékeld az energia és a Lélek láthatatlan világát.

Az ötödik Rítus: A Napőrzők Rítusa

A rítus mestergyógyítók generációival köt téged össze, a Napőrzőkkel. Ők képesek segítségül hívni az ősi szent helyek energiáját, mint például a Machu Picchu vagy Stonehenge, hogy gyógyulást és egyensúlyt hozzanak a földre. Ezek a Napőrzők hívják a Napot minden nap, hogy felkeljen. Képesek az embereket harmóniába hozni Földanyával. A Napőrzők voltak a gyógyítók, a vajákosok és a bábák is, akik minden születésnél és a halálnál is jelen voltak. Általában nők voltak és nagy tudással rendelkeztek a föld női vonásairól. Ezzel a rituáléval elkezded a belső nőiességed gyógyítását, és segítséget kapsz ahhoz, hogy átlépj félelmeiden és békében éld az életedet.

A hatodik Rítus: A Bölcsességőrzők Rítusa

Ez a rítus összeköt Téged fényes teremtmények generációival a múltból és a jövőből. Ez a rítus hófödte hegyekkel kapcsol össze Téged, ami talán őseink múltba vesző emléke a Himalájáról. Ezek az Erő szent helyei.  Ez a rítus a belső férfiasságod gyógyításában segít, és abban, hogy kilépj az időből és megízleld az Időtlenség állapotát. A Bölcsességőrzők gyógyítók a múltból, akik legyőzték a halált és kiléptek az időből. A Bölcsességőrzők feladata az, hogy megvédjék a gyógyítás tanait és megosszák azokat másokkal, a megfelelő időben és körülmények között. E beavatás során megérintenek és megáldanak az angyalok. Csak nyisd meg magad a Földőrzők bölcsességének, és ők átadják azt Neked.

A hetedik Rítus: A Földőrzők Rítusa

Ez a rítus összeköt Téged az arkangyalokkal, akik a galaxisunk védelmezői és minden létforma őrzői a Földön. Ez a rítus összekapcsol Téged a csillagokkal, a Nappal, a helyi csillagunkkal. A Földőrzők rítusa segít elsajátítani a látnoki képességet és valóssággá álmodni a világot. A rituálé összeköt Téged a csillagokkal és a Nappal, a helyi csillagunkkal.

A nyolcadik Rítus: A Csillagőrzők Rítusa

E rítus biztonságban átjuttat téged a 2012 körül kezdődött, s azóta is tartó változásokon. Fizikai tested a rítus hatására fénytestté kezd válni (Homo Luminous), öregedésed lelassul, DNS-ed új információkkal gazdagodik, ellenállóbb leszel a betegségekre.

A kilencedik Rítus: a Teremtő Rítusa

Mikor ebben a beavatásban részesülsz, felébred benned a Teremtő fénye és az összes teremtmény védelmezőjévé válsz a legkisebb homokszemtől a legnagyobb galaxishalmazig az Univerzumban. Egykoron csak a Lélek közvetlen beavatásával volt ez elérhető, de ma már egyik ember is átadhatja a másiknak. Ezt a rítust 2006 nyarán hozták el nekünk az Andokban lakó Inka Öregek, ez előtt nem volt hozzáférhető a földön. Habár voltak, akik elérték ezt a szintű beavatást és felébresztették Krisztus vagy Buddha Tudatukat, hosszas önismeret és évekig tartó tanulás és meditáció során, de eddig nem volt lehetséges, hogy e megemelkedett tudatosságot egyik ember átadja a másiknak.

A honlap tartalmát másolni tilos!

Don`t copy text!