Skip to content Skip to footer

Avaloni utazás augusztus 13-18

AVALONI UTAZÁS PROGRAM

„LAST MINUTE”

A program fő témája: A Sárkány erővel való kapcsolódás. A Sárkányok az Aranykor küldöttei, akik lehorgonyozzák a Földön az új energiát. Avalon dombjában, a Tor belsejében lakik egy ősi föld sárkány, aki, ha felébred, elhozza a kollektív ébredést.

Először ebben a mágikus városkában, Glastonburyben szólított meg a Sárkányok ereje, 7 évvel ezelőtt. Akkor még furcsa, és kicsit félelmetes volt számomra ez a hívás, de azóta rájöttem, hogy a Sárkányokkal való kapcsolódás egyike az életem olyan energiáinak, ami a legtöbb boldogságot és fejlődést adja nekem azóta is.

Az elmúlt években a három dimenziós és a magasabb rezgésű Valóságok szétváltak. Van, aki a három dimenziós, alacsony rezgésű energiában maradt, és az élete azóta is a félelemről, a hiányról, a magányosságról és a korlátokról szól. Van, aki felébredt, és rájött, hogy van egy másik Valóság is, olyan, ahol boldog és szabad lehet, ahol tud élni a lehetőségeivel, bőség és szerető közösség vesz őt körbe. Ez az ötödik dimenzió energiája.

Várlak erre az utazásra akkor, ha szeretnél egy hetet eltölteni az ötödik dimenzióban, Avalon városában, ahonnan közvetlen kapcsolat nyílik azokhoz a földi és égi szférákhoz, melyek képesek átírni a sorsodat.

Hívlak akkor, ha mélyebb kapcsolatot alakítanál ki a Sárkányokkal, akik Avalon földjében, levegőjében, tüzében és vizében laknak, és akik társ-teremtőül hívnak ahhoz, hogy képes legyél te is lehorgonyozni energiáddal a Földön az Aranykort, s megteremteni és elkötelezni magad a saját, ötödik dimenziós létezésedhez. Ebben a létezésben pedig a fényt, a boldogságot, a szabadságot és a bőséget tapasztalni meg, magad mögött hagyva a régi rezgés korlátozó mivoltát.

Az utazás valóban „last minute”, hiszen a Vaskor legvégén járunk, ami nem fogja könnyen adni magát. Ősztől talán új lezárásokra, korlátokra,megszorításokra számíthatunk, így érdemes jól feltölteni magunkat energiával, hogy égjen bennünk az a láng, ami átsegít a nehézségeken. Utoljára 2019-ben jártunk Avalonban, ami utána évekre bezárta magát, hiszen Avalon dönti el, kit és mikor enged be az energiaterébe…

Avalon energiája gyógyít, tisztít. Mivel erőteljes tűz energia járja át, így képes feltárni feldolgozatlan érzéseinket, tapasztalásainkat, és egyben meg is tisztítani azokat. Amikor hazatérsz, már nem leszel ugyanaz. Erősebb, mágikusabb, élni akaróbb éned kerül majd előtérbe benned, és csodákra számíthatsz az életedben.

Az utazás nem akkor kezdődik, mikor augusztusban elindulunk, és nem akkor ér véget, mikor hazaérkezünk. A jelentkezésed pillanatától kezdve figyelnek majd rád az Avaloni és az Aranykori Sárkányok, és érdemes legalább egy napot még otthon maradnod, miután hazaérkeztünk, hogy a lelked is követhessen. Hiszen még jó pár napig-hétig dolgozni fog az energia rajtad, az életeden, a kéréseden.

A Sárkányokkal való kapcsolatfelvétel mindig erős energiát mozgat meg az életünkben, Avalon sárkányai pedig meg fogják törni azokat az alacsony rezgésű, harmadik dimenzióban tartó mintákat az életünkben, melyek eddig gúzsba kötöttek minket, nem engedték teremteni az Új Valóságunkat.

A program

Augusztus 13-a, szombat: Indulás Budapestről, találkozás a reptéren a kora reggeli órákban. Érkezés az angliai Bristolba a délelőtti órákban, transzfer Glastonburybe, a szállások elfoglalása. Délután a Mágikus Sárkány Kör megnyitása a Nagymama fánál, erő kérése a négy elem ős sárkányaitól. A Sárkányok áldásának kérése az utunkra.

Augusztus 14-e, vasárnap: Délelőtt: a mágikus Tor, a Sárkánydomb, Mihály arkangyal tornyának felkeresése, kapcsolatfelvétel a Föld sárkánnyal, aki a Tor alatt szunnyad. Délután: látogatás az apátságban, ahol Arthur király és Guinevere királynő sírja is van. Arthur Pendragon is a Sárkány nemzetségből származó király volt. Az apátságban ezzel az szent királlyal, valamint az Őt kísérő Sárkányokkal vesszük fel a kapcsolatot, hogy a régi, három dimenziós mintákat magunkban és a világban, meg tudjuk törni.

Augusztus 15-e, hétfő: Délelőtt látogatás Chalice Well-be, a Kehely Forrás botanikus kertbe, ahol érzelmeinket tisztítjuk majd, és töltekezünk a mágikus sárkányok, virágok, növények, csodás tündérlények energiájával. A négy elem sárkányai együttesen tisztítanak majd minket. Igény szerint, merülhetünk az új kezdeteket beindító Fehér Forrás medencéjében. Délután szabad program.

Augusztus 16-a, kedd: Délelőtt a Glastonbury piac kézműves termékei között válogathatunk. Délután látogatás Mária Magdolna ezeréves templomában, ahol töltekezünk az ősi szentséggel. Megtapasztaljuk, e csodás istennőn keresztül a feltétel nélküli szeretetet, önmagunk és mások felé is. Megtisztulunk mindentől, ami akadályoz az előrejutásban, önmagunknak és másoknak való megbocsátásban.

Augusztus 17-e, szerda: Elutazunk a közeli Wells városkájába, ahol megnézzük a lenyűgöző katedrálist, és vásárolhatunk a csodálatos, sokszínű kézműves piacon. Délután: a mágikus Sárkány kör bezárása, élmények megosztása, ajándékok cseréje.

Augusztus 18-a, csütörtök: reggel transzfer Bristolba, a reptérre, érkezés a déli órákban Budapestre.

Vizet ihatunk és vételezhetünk a közeli fehér és vörös forrásból, melyek gyógyító és mágikus hatásúak.

Glastonburyben vannak szupermarketek, ahol mindent beszerezhetünk, a szállások jól felszereltek, tiszták, a házigazdák kedvesek. Sok étterem, pub, ezoterikus bolt, mágikus légkör, boldogság és szabadság vár minket.

Van egy olyan 800 éves szálloda, ami rendelkezik egy olyan ivóval, melynek a pince részében élnek a Sárkányok, ide biztosan elmegyünk majd együtt, egy pint sörre vagy ciderre.

Avalon egy olyan élményt nyújt számunkra, amit soha, de soha nem felejtünk el, és hónapokig, évekig töltekezhetünk az erejével.

A program díja: 190.000 Ft, valamint a repülőjegy és a belépőjegyek ára (kb. 30 font). Elhelyezés: a központban lévő szálláshelyeken, egy, és két ágyas szobákban.  A szállások önellátóak, de a közeli boltokban, szupermarketekben könnyen beszerezhetünk mindent.

Az utazáson maximum 13 főt tudunk fogadni. A program betelt.

Az utazásra előleg befizetésével tudsz jelentkezni, ami 50.000 Ft, ez nem visszatérítendő. Érdemes megvenned a repülőjegyet is, melyben segítünk. A repülőjegy ára körülbelül 120.000 Ft most, de ez változik, és függ attól is, mennyi poggyászt hozol magaddal.

A teljes összeg befizetési határideje július 15-e.

Várunk sok szeretettel,

Luna és Rea

A honlap tartalmát másolni tilos!

Don`t copy text!