Mágia


MágiaFehér boszorkánynak tartom magam, a boszorkányok pedig mágiát használnak arra, hogy változtassanak a Valóságon.

Minden születés, halál és végzetes szerelem benne van a sorsunkban, de ezen felül mi alakíthatjuk a sorsunkat. A boszorkány az erejével és technikáival tud változtatni a megtapasztalt életkörülményeken, amelyek formálható akaraterővel, koncentrációval, a rítusok erejével, így szinte csodákat tud véghez vinni egy-egy mágikus szertartás alkalmával.

A mágia ógörög eredetű szó, jelentése szerint varázslás, a természetfeletti erők segítségével az élőlényekre, tárgyakra, eseményekre gyakorolt befolyás művészete.

A legősibb mágia a természeti mágia, népszerű nevén a boszorkányság. 

A mágia egyidős az emberrel. Minden mágia Arany Atlantiszról, és még régebbről származik, így forrása eredendően tiszta és fényes.

A legtöbb egyház tiltja a mágiát, ám kevesen tudják, hogy a manapság használt vallási rítusok is mágikus eredetűek. De ha csak arra gondolsz, hogy miért is fújjuk el a szülinapi tortán a gyertyát, akkor rájössz, hogy ez is egy egyszerűbb mágikus rítus, amikor megvarázsolod a kívánságod beteljesülését. 

Szabad-e használni a mágiát?

Mindenki hisz valamiben. Valaki abban, hogy a Sors játékszere. Valaki abban, hogy tehet magáért.

Tanácsom az, hogy ha hinni akarsz valamiben, abban higgy – legyen ez vallás, istenhit, politikai vagy szellemi meggyőződés – ami szabaddá és boldoggá tesz. Ebben az esetben a világ tele lesz lehetőségekkel. Nem korlátokkal, hanem esélyekkel.

A mágia önmagában se nem sötét, se nem világos, csak egy hatalmas, isteni erő. A használója személyiségétől, akaratától és szándékától függ az, hogy milyen célra használja. A mágia használatáért vagy igénybevételéért nem kapsz büntetést. De ha így hiszed, akkor meg tudod teremteni azt is magadnak, hogy „visszakapd.” De ezt sem az isteni erők, hanem te magad varázsolod meg magadnak. 

Minden ember mágikus képességekkel született, hiszen Isten egy darabkáját hordozza a lelkében. Csak rajtad áll, hogy használod-e a hatalmadat, vagy átengeded azt másnak. 

Ha megtapasztalod egy egyéni mágikus szertartás erejét, érezni fogod az a hatalmas szeretetet, amely más, minket segítő világokból árad, és átáramlik rajtad az az erő, amelynek gyakorlása és megélése isteni jogod.

Milyen rítusokat vehetsz igénybe?

Ha olyan problémád van, ahol itt nem találsz megoldást, akkor nyugodtan keress meg, biztosan kitalálunk valamit. 

Ha vidéken élsz, és nehezen jutsz el Budapestre, úgy távból is megcsinálom a szertartást, és postai úton eljuttatom hozzád azt a részét, mellyel neked kell dolgoznod. Ez esetben is nyugodtan keress. 

Áldással,

Luna