Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Mi az a mágia? 

Tudod, hogy már az is mágia, ha elfújod a gyertyát a szülinapi tortádon? Önkéntelenül alkalmazzuk ezt a varázslatot akkor, ha egy évig szerencsések akarunk lenni, avagy a születésnapunkon, ami önmagában is egy mágikus nap, szeretnénk, ha teljesülne egy kívánságunk. 

A mágia, amit a boszorkányok alkalmaznak, néha még ennél is egyszerűbb, de végtelenül hatékony. A varázslattal át tudjuk írni a jelenlegi Valóságunkat, avagy, más körülményeket tudunk teremteni magunknak, mint amiben jelenleg élünk. 

Mikor megszületünk erre a bolygóra, akkor már van egy csomag, amit viszünk, amit megterveztünk magunknak a Túlvilágon, és amiben lehet szenvedés is jócskán… de vajon muszáj ezt életünk végéig cipelni? 

Tudsz változtatni a Sorsodon, akaraterővel, koncentrációval, vizualizácóval, és a rítusok erejével, és ez mind tanulható. 

Szabad-e használni a mágiát?

Mindenki hisz valamiben. Valaki abban, hogy a Sors játékszere. Valaki abban, hogy tehet magáért.

Tanácsom az, hogy ha hinni akarsz valamiben, abban higgy – legyen ez vallás, istenhit, politikai vagy szellemi meggyőződés – ami szabaddá és boldoggá tesz. Ebben az esetben a világ tele lesz lehetőségekkel. Nem korlátokkal, hanem esélyekkel.

A mágia önmagában se nem sötét, se nem világos, csak egy hatalmas, isteni erő. Minden ember mágikus képességekkel született, hiszen Isten egy darabkáját hordozza a lelkében. Csak rajtad áll, hogy használod-e a hatalmadat, vagy átengeded azt másnak. 

Ha megtapasztalod egy mágikus szertartás erejét, érezni fogod az a hatalmas szeretetet, amely más, minket segítő világokból árad, és átáramlik rajtad az az erő, amelynek gyakorlása és megélése isteni jogod.

A boszorkány mágia tanfolyamon tanítom a mágia tudományát. Erről itt olvashatsz bővebben: 

Boszorkány mágia gyakorlati tanfolyam – Hold Templom

Boszorkánymágia alapkurzus (online)

Boszorkánymágia haladókurzus (online)

Áldással,

Luna

Az alábbi elérhetőségeken tudsz jelentkezni a tanfolyamokra.

Email: lunaverzum@gmail.com
Telefon:  +36 70 408 93 51

Felnőttképzési nyilvántartásba vételi szám: 56827918

A honlap tartalmát másolni tilos!

Don`t copy text!