Skip to content Skip to footer
Események betöltése

« Összes Események

Avaloni utazás

augusztus 23 - augusztus 30

Ezen a nyáron elutazunk Angliába, a mágikus Avalon és Stonehenge druida földjére, ahol visszavesszük az elveszett vagy megkopott varázserőnket…

A program fő témája: A  végtelen erő és a teremtés életünkbe hívása. Várom azt a 12 embert, aki egy-egy mágikus minőséget hoz ebbe a közös teremtésbe. Hol is teremthetünk jobban máshol, mint Avalon varázslatos földjén?

Ez az év különleges, ahogy érezhetted már akkor, amikor január elsején felébredtél. Ez a varázslat, az előrehaladás és a teremtés éve. Ám csak akkor tudsz élni ezekkel a dolgokkal, ha megvan hozzá az erőd. Az év száma a 8-as, a végtelen lehetőségek és az erő éve, továbbá az égbe emelkedő Fa Sárkány éve is, ami szintén a teremtésről szól. Ebben az évben hatalmasat ugorhatunk előre, és emelkedhetünk másik, sokkal szebb és mágikusabb Valóságba… Mind a Sárkányok mind pedig a Fény ereje segít nekünk ebben.

Egyre erőteljesebben válnak szét a Valóságok. Emberek nagy része maradt benne a háromdimenziós Valóságban, és élete azóta is a félelemről, a hiányról, és a korlátokról szól, egyre erőteljesebben. Van, aki felébredt, és rájött, hogy van egy másik Valóság is, olyan, ahol boldog és szabad lehet, ahol tud élni a lehetőségeivel, bőség és szerető közösség vesz őt körbe, és kinyílnak számára a kapuk. Ez az ötödik dimenzió energiája.

Várlak erre az utazásra akkor, ha szeretnél egy hetet eltölteni az ötödik dimenzióban, Avalon városában, ahonnan közvetlen kapcsolat nyílik azokhoz a földi és égi szférákhoz, melyek képesek átírni a sorsodat.

Hívlak akkor, ha úgy döntöttél, hogy eleged volt abból, hogy a mások által megírt történetedet éled, ha szeretnéd a saját kezedbe venni a sorsodat. Ha mindennél erősebb benned az a vágy, hogy magad, az emberek és a Föld számára is letedd a korlátozó múltat, és kész vagy megnyitni a kapukat az Aranykori Valóság energiája felé. Ebben a létezésben pedig a fényt, a boldogságot, a szabadságot és a bőséget tapasztalni meg, magad mögött hagyva a régi rezgés korlátozó mivoltát.

Avalon energiája gyógyít, tisztít. Mivel erőteljes tűz energia járja át, így képes feltárni feldolgozatlan érzéseinket, tapasztalásainkat, és egyben meg is tisztítani azokat. Ha te is képes vagy beengedni Avalon energiáját magadba, azt fogod észrevenni, hogy amikor hazatérsz, már nem leszel ugyanaz.

Erősebb, mágikusabb, élni akaróbb éned kerül majd előtérbe benned, és csodákra számíthatsz az életedben.

Az utazás nem akkor kezdődik, mikor augusztusban elindulunk, és nem akkor ér véget, mikor hazaérkezünk. A jelentkezésed pillanatától kezdve majd Rád Avalon Hölgye, és érdemes még legalább egy-két napot még otthon maradnod, miután hazaérkeztünk, hogy a lelked is követhessen. Hiszen még jó pár hétig dolgozni fog az energia rajtad, az életeden, a kéréseden.

A program

Augusztus 23. péntek: Indulás Budapestről, találkozás a reptéren a reggeli órákban. Érkezés az angliai Bristolba, buszos transzfer Glastonburybe, a szállások elfoglalása. Az esti órákban mágikus nyitókör.

Augusztus 24. szombat: Délelőtt ellátogatunk a Nagymama fához, ahol felvesszük a kapcsolatot a mágiával, mely a vérvonalunkban áramlik. Mágikus ősanyáink és ősapáink erejét kérjük ahhoz, hogy élni tudjunk és merjük a varázslattal. Megkérjük mágikusan Avalon földjét, hogy szabadítsa fel bennünk a mágia erejét.

Délután a mágikus Tor, a Sárkánydomb, Mihály arkangyal tornyának felkeresése, kapcsolatfelvétel a varázserőnkkel. Megszólítjuk az Avaloni Varázslónőket, hogy lépjenek be az életünkbe, és tegyenek erősebbé, erősítsék a tisztánlátásunkat.

Augusztus 25. vasárnap: Délelőtt: Ellátogatunk Chalice Well-be, a Kehely Forrás botanikus kertbe, ahol magunkhoz vesszük a varázslatot, a növények, a víz, és a tündérek energiájával. Végig megyünk Arthur király beavató medencéjén. Igény szerint, merülhetünk az új kezdeteket beindító Fehér Forrás medencéjében.

Augusztus 26. hétfő: Ez a mágikus erőnk felébresztésének napja lesz, Stonehenge energiájában, melyek felrázzák Csipkerózsika álmából a bennünk élő mágust és boszorkányt. Legendák úgy tartják, hogy óriások építették Stonehenge-t, akik mágikus erővel és ügyességgel bírtak, a távoli hegyekből hozták a Stonehenge köveit. A köveket varázslatos módon emelték és helyezték el, a Nap és a Hold segítségével. Úgy is szól az ősi írás, hogy Merlin, a legendás varázsló építette mágikusan az ősi kőkört. Mindenesetre Stonehenge a tündérek és más természetfeletti erők lakhelye, akik támogatnak minket a varázslat útján. Stonehenge rejtett energiaforrásokat és misztikus erőtereket tartalmaz, éjjel pedig tündérek táncolnak és énekelnek a holdfényben. Augusztusban Wiltshire-ben sokszor találkozhatunk gabonakörrel. Ha ilyet látunk, akkor bemegyünk, hogy megérezzük az energiáját.

Augusztus 27. kedd: Délelőtt szabad program. Délután ellátogatunk a a Glastonbury Apátságba, ahol Arthur király és Guinevere királynő sírja van. Arthur király tisztaságát kérjük arra, hogy a varázslatot tiszta formájában tudjuk használni, és kérjük Guinevere varázserejét ahhoz, hogy csodás dolgokat teremthessünk az életünkben.

Augusztus 28. szerda: Szertartásos, mágikus időt töltünk  Mária Magdolna ezeréves templomában. mely pár órára csak a miénk lesz, és ahol töltekezünk az ősi szentséggel. Megtapasztaljuk, e csodás istennőn keresztül a feltétel nélküli szeretetet, önmagunk és mások felé is. Megtisztulunk mindentől, ami akadályoz minket abban, hogy gyakorolhassuk a varázslatot, megszabadulunk a bűntudattól, megbocsátunk magunknak és másoknak is, varázserőnk talán romboló célra való használata miatt.

Augusztus 29. csütörtök: Ellátogatunk Bridie’s Mound elvarázsolt földjére, ahol a belső gyermekünkkel vesszük fel a kapcsolatot, aki még ismerte a varázslatot. Bridie’s Mound az a hely, ahol megtapasztalhatod a gyermeki könnyedséget és gondtalanságot.

Augusztus 30. péntek: Buszos transzfer Bristolba, a reptérre a kora reggeli órákban, érkezés a déli órákban Budapestre.


Tudnivalók

Vizet ihatunk és vételezhetünk a közeli fehér és vörös forrásból, melyek gyógyító és mágikus hatásúak.

Glastonburyben vannak szupermarketek, ahol mindent beszerezhetünk, a szállások jól felszereltek, tiszták, a házigazdák kedvesek. Sok étterem, pub, ezoterikus bolt, mágikus légkör, boldogság és szabadság vár minket.

Van egy olyan 800 éves szálloda, ami rendelkezik egy olyan ivóval, melynek a pince részében élnek a Sárkányok, ide biztosan elmegyünk majd együtt, egy pint sörre vagy ciderre.

Avalon és Stonehenge olyan élményt nyújt számunkra, amit soha, de soha nem felejtünk el, és hónapokig, évekig töltekezhetünk az erejével.

A program díja: 369.000 Ft, valamint a repülőjegy és a belépőjegyek ára (kb. 50 font). A programban benne van a kétszeri buszos transzfer a reptérről Glastonburybe az érkezés napján és Glastonburyből a reptérre az elutazás napján, a buszos kirándulás díja Stonehenge-be, valamint a szállás és a program.

Elhelyezés: a központban lévő házban. A szállás önellátó, de a közeli boltokban, szupermarketekben könnyen beszerezhetünk mindent.

Az utazáson 14 főt tudunk fogadni.

Az utazásra vissza nem térítendő előleg befizetésével tudsz jelentkezni, ami 120.000 Ft, és érdemes megvenned a repülőjegyet is, a Ryanair légitársaságnál, mely közvetlenül repül Budapestről Bristolba, ebben tudunk segíteni neked.

Az előleg befizetésének függvényében töltődnek majd be a helyek. Az elvonulás betelt. 

A teljes összeg befizetési határideje 2024. július 1-e.

Várunk sok szeretettel,

Luna és Effi

Részletek

Kezdés:
augusztus 23
Vége:
augusztus 30

Szervező

Hold Templom

Helyszín

Glastonbury
Egyesült Királyság + Google Térkép

A honlap tartalmát másolni tilos!

Don`t copy text!