Skip to content Skip to footer
Események betöltése

« Összes Események

Ikerláng/lélektárs tanfolyam az új kezdetekért a szerelemben

július 21

Ki az a lélektárs? Te vele vagy? Mi kellene ahhoz, hogy találkozz vele? Ki az az ikerláng? Te vele vagy? Tudod, hogy egyáltalán nem igaz az, hogy szenvednek kell érte és vele?

Szeretnéd, hogy mostantól kezdve letehesd a szerelmi sebeidet és megnyílhass egy magasabb szintű kapcsolódásnak? Esetleg a mostani kapcsolatodat emelnéd magasabb szintre? Tudd, hogy mindez lehetséges.
Aki ismer engem, aki nálam tanul, tudja rólam, hogy nem vagyok híve a rózsaszín ködnek, így az ikerláng témával sem voltam jóban egy darabig. Az Égiek folyamatos sugallatára kezdtem el több információt keresni ebben a témában, és ők kérték, hogy osszam ezt meg másokkal is, mert eljött az az időszak, amikor ez a kapcsolódás megvalósulhat. 
Sok mítosz kering ezekről a témákról és sokat félrevezetésnek szánnak. Miért és kik? Mert pontosan tudják, hogy ha találkozol a lélektársaddal vagy ikerlángoddal, akkor ketten együtt akkora energiát fogtok képviselni, ami felfényesíti a Földet és a sötétség ezt nyilvánvalóan nem szeretné…
Vajon megkaphatjuk ezt a társat, bárhogy is nevezzük, ebben a materiális harmadik dimenzióban? Én tudom, hogy igen. Sok kapcsolat lehet az életünkben, lehet, hogy találkoztál már ezzel a fényes társsal, de az is lehet, és valószínűleg így volt eddig, hogy sorra jöttek olyan kapcsolódásaid, melyek inkább a karmikus adok-kapok hatalmi játékról szóltak, és fény alig-alig volt benne, így félhetsz a szerelemtől, a kapcsolódástól. Lehet, hogy már felhagytál a próbálkozással, mert nem hiszed, hogy szerencsés lehetsz a szerelemben…

Az Égiek arra kérnek, hogy ne add fel, mert fordul a Sors kereke, kedvező irányba.

Hiszen születésünk óta vágyunk valakire, aki kiegészít minket, aki tükre a lelkünknek, akinek a társasága felolvasztja azt a néha végtelen magányt, amit emberként érezhetünk ezen a bolygón. Mind a lélektársak, mind pedig az ikerlángok szíve között ott csillog egy spirituális fényzsineg, amit nem befolyásol tér és idő.
Az Univerzum kérdése hozzád az, hogy készen állsz-e a szerelmi életedet magasabb szintre emelni? Mert ha igen, akkor kérésedre elküldik neked azt a társat, aki most a lehető legtöbbet és legjobbat tudja adni neked, biztonságban, boldogságban, anyagi szinten és védelemben is.
Mit fogunk csinálni ezen a napon?
– Személyre szabott médiumi üzeneteket kapsz a szerelmi életedre vonatkozóan
– Beszélünk az ikerláng kapcsolatok hét fázisáról és a bevonzásról
– Tanulunk az ikerláng szeparáció kilenc fázisáról és a gyógyulásról
– A babiloni Istár istennő lesz a kalauzunk ezen a napon, akinek bejárjuk a hét gyűrűs spirálját, ahol letesszük a szerelmi sebeinket, és felhozzuk a fényre az új életünket
– Felébresztjük a kundalinit, hogy mágnesként vonzza magához a magas rezgésű társat.
– Anael szerelem arkangyal segítségével behívjuk életünk párját
– Tanulunk az ikerláng számmisztikáról, és arról, hogyan tudod használni ezt a szerelmi életed javítására
– Ajándékba kapsz egy programozott lemúriai kristályt, amit magadnál tartva gyorsan vonzza feléd a lélektársadat
– Tiéd lesz egy programozott hoodoo gyertya, ami boszorkányos módokon támogatja a szerelmi életed kiteljesedését
– És még sok varázslatos meglepetés vár rád.
Gyere el, ha
– szeretnél üzenni az Égieknek arról, hogy hozzák el számodra azt az Igazit, aki harmonizál veled
– szeretnél többet megtudni a lélektársadról/ikerlángodról
– szeretnél jelet kapni tőle
– szeretnél magadnak egy boldog és magas rezgésű romantikus lélektársat bevonzani
– ha utazást tennél előző életeidbe
– ha gyógyítanád a szerelmi sebeidet
– ha úgy érzed, eljött számodra az idő a pozitív változásra
– ha most már kijelentenéd, hogy nem elégszel meg a félmegoldásokkal, sem szenvedéssel szerelmi téren, és kéred az ajándékot
– ha belépnél a királyi vagy királynői erődbe a szerelem területén is, és kéred ehhez a megfelelő társat.
A tanfolyam július 21-én, vasárnap, telihold napján és a Nap Oroszlán jegyébe való belépésének kapujában lesz, amikor az eddig szenvedős, ínséges és kiszolgáltatott énünk ledobja magáról a koldusgúnyát, és belehelyezkedik a jól megérdemelt boldogságba és a szerelem királyi palotájába.

A tanfolyam július 21-én 10-től 18 óráig tart, díja 30.000 Ft. Helyedet 10.000 Ft foglaló befizetésével tudod biztosítani, melyet levonunk a részvételi díjból.

A tanfolyamon két személyre szabott ajándék vár: egy programozott, szerelemvonzó lemúriai kristály, és egy szerelmi hoodoo gyertya.

A tanfolyamon részt vehetsz személyesen és online közvetítéssel is, melynek felvételét is elküldöm számodra.

Itt tudsz jelentkezni: lunaverzum@gmail.com vagy +36 70 408 9351

Várlak sok szeretettel, Luna

 

Részletek

Dátum:
július 21
Esemény kategória:
Esemény címkék:
, ,

A honlap tartalmát másolni tilos!

Don`t copy text!