Skip to content Skip to footer
Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Fény ünnep december 21. 18 – 21 óráig

december 21, 2023-18:00 - 21:00

Egy olyan szertartásra hívlak, ahol a viking Freyja istennő és Thor istenség segítségével elengedheted az éved nehézségeit és bevonzhatod a Fény erejét Karácsonyra.

2023 nem volt könnyű év, tele volt kihívásokkal. Ahhoz, hogy a sorsfordító 2024-as évet, aminek energiájában benne van a Végtelen Erő, valóban tisztán kezdhessük el, érdemes letennünk a terheket, hogy csak azt vigyük tovább, amit megtanultunk.

Yule, az ősi pogány föld ünnep, vagyis a téli napforduló, a Nap visszatértének ideje december 21-én jön el, és ekkor mindig fordul sorsunk kereke is, felfelé indul el, a Fény felé, hiszen eddig a Sötétségbe merült.

Thor napja a csütörtök, ezért is került a Fényünnep pontosan csütörtökre, hiszen Thor képes mágikus kalapácsával, a Mjölnirrel „lecsapni” a ránk támadó sötét erőket, a nehézségeket, és visszahozni a Fényt az életünkbe.

Freyja istennő bölcsességét kérjük arra, hogy megnézzük, hogy mi az, amit ez az év tanított neked, és mi az, amit a jövő év hoz neked.

Mivel Freyja a választások istennője is, hiszen a Valkűrök királynője, így segítségével egyénileg elemezzük, hogy mit érdemes elengedned, és mit érdemes tovább vinned. Milyen leckét viszel magaddal az új évbe, és ezt hogyan tudod majd a legjobban hasznosítani.

Majd felvesszük a kapcsolatot a Nornákkal, az északi sors istennőkkel, és megkérjük őket, hogy hozzanak nekünk szerencsét az elkövetkezendő évre.

Freyja istennő személyes üzenetét is megkapod az este folyamán, és még sok meglepetés vár.

Hívlak téged erre a szertartásra akkor, ha ha szeretnéd a Fény erejét növelni az életedben, ha részt vennél egy ősi pogány ünnepen, ha szeretnéd a karácsonyt könnyedebben és lazábban megélni. Ha szeretnéd életed hajóját tudatosan új partok felé kormányozni. Vagy ha szereted a vikingeket…

Az esemény díja 7000 Ft. Kérlek, hogy hozz magaddal egy gyertyát, amit meggyújthatsz Karácsonykor, és elhozza Neked és családodnak a Fény erejét.

Várlak szeretettel és áldással, Luna

Részletek

Dátum:
december 21, 2023
Időpont:
18:00 - 21:00
Esemény kategória:
Esemény címkék:

A honlap tartalmát másolni tilos!

Don`t copy text!