Skip to content Skip to footer
Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Tarot tanfolyam Nagy Arkánum

március 15

20000Ft
A tarot kártya Nagy Arkánuma 22 lapból áll, jelentésük mindig kiemeltek a sorselemzésnél, hiszen életünk nagy fordulópontjait jelenítik meg. A tarot kártya Kis Arkánuma 56 lapból áll, és az életünkben személyeket vagy más, kisebb jelentőségű eseményeket jelenít meg.
Ezen az alkalmon a tarot Nagy Arkánumával ismerkedünk meg. 
A tarot kártya szimbólumai önmagukban is üzennek, de én a kártyákat mindig úgy látom, mint egy-egy kaput, melyen átlépve kapcsolódhatunk egy lap adott helyzetre vonatkozó jelentésével. Ezen a tanfolyamon megtanuljuk minden kártya jelentését, megtanuljuk alkalmazni azokat, többféle élethelyzetre vonatkozóan, és megnyitjuk a kaput, melyen keresztül ezek a több ezer éves, mágikus szimbólumok szólni tudnak hozzánk. Minden tarot tanfolyam egy erőteljes beavatás is.

A tarot kártya erőteljes eszköz arra, hogy tudjuk értelmezni a körülöttünk zajló eseményeket, hogy olvasni tudjunk az emberekben, a történésekben, és saját magunk elemzésére is alkalmas. Olyan mágikus eszköz, ami felbecsülhetetlen értékű segítséget nyújt számunkra a jövőnkre vonatkozóan.

Sokan szeretik drámai módon használni a kártyát, hogy sorsszerű eseményekről tájékoztassanak. Én a racionális és megoldó típushoz tartozom inkább, aki a való életre alapoz, hiszen a tarot kártya kitűnő útmutatást ad számunkra abban, hogy mit tegyünk, hogy boldogabb, sikeresebb legyen az életünk, persze mellette a valós veszélyekre is figyelmeztet.
Minden problémának van megoldása, és ezt a megoldást árulja el nekünk. A jövőbe is tud látni, és tanácsot is tud adni arra vonatkozóan, merre menj, melyik út lesz a jobb, mit válassz.
És mivel a tarot olvasás egyszerre racionális és misztikus tudomány, így az alapjai könnyen megtanulhatók.
Az, hogy a későbbiekben mennyit gyakorolsz, milyen jó kapcsolatot alakítasz ki a kártyával, az már csak rajtad múlik. Könnyen lehet belőled is jós vagy jósnő, ám a mindennapi életre is használatos, nagyon hasznos útmutatásokat is meg tudsz majd nézni, saját magad és szeretteid számára is.
A tanfolyamon a Rider Waite tarot kártyát használjuk, mert energiája tiszta, szimbólumai könnyen értelmezhetők. Ha másféle kártyád van, akkor se aggódj, mert átbeszéljük a kártyák közötti hasonlóságot és különbséget is.
A Nagy Arkánum tanfolyam időpontja: 2024. március 15. 10-18 óráig
Részvételi díj 20.000 Ft. 5000 Ft előleg átutalásával tudod biztosítani a helyedet a tanfolyamra, a fentmaradó összeget a helyszínen tudod készpénzben rendezni.
Várlak szeretettel,

Luna

Részletek

Dátum:
március 15
Összeg:
20000Ft
Esemény kategóriák:
,

A honlap tartalmát másolni tilos!

Don`t copy text!