Skip to content Skip to footer
Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Tarot tanfolyam október 29.

október 29, 2023-10:00 - 18:00

🔮💫 Fedezd fel a Tarot kártya rejtélyes világát! 💫🔮

Szeretnéd tudni, mit tartogat számodra a jövő? Érdekel, miért történnek bizonyos események az életedben? Szeretnéd tudni, hogyan fordítsd jobbra az életedet? Kíváncsi lennél arra, melyik ösvényt érdemes választanod? 

A tarot tanfolyamon választ kaphatsz ezekre a kérdésekre.😎

🌟 Miért válaszd a Tarot kártya tanfolyamot?

Felfedezheted a saját életed mélyebb rétegeit és megláthatod, milyen hatással vannak rád a különböző életesemények.
✨ Fejlődhet a kapcsolatod másokkal, mivel jobban megértheted a viselkedésük mögött rejlő okokat.
✨ Képes leszel előre látni a történések lehetséges kimenetelét és így még hatékonyabban tervezheted meg a jövődet.
A tarot tanfolyamon játszva és vidámal tanulhatod meg a kártyák jelentését, és a nap végén még egy mini jóslást is fogsz kapsz, és fogsz tudni adni is egy másik résztvevőnek – sikerrel! ❤
Ne hagyd ki ezt az izgalmas lehetőséget! Jelentkezz most a Tarot kártya tanfolyamunkra és fedezd fel a rejtélyek világát! 😄 Csatlakozz hozzánk és légy részese ennek a fantasztikus kalandnak!

BŐVEBB LEÍRÁS A TANFOLYAMRÓL💙

✨Hívlak téged egy olyan tanfolyamra, ahol megismerkedhetsz a tarot Nagy Arkánumának kártyáival, s ezáltal sokkal jobban beleláthatsz majd a saját életedbe, életeseményeidbe, másokkal való kapcsolataidba, s megláthatod történések okait, jövőjét.
A tarot kártya olyan misztikus eszköz, amely az ősi Egyiptomból érkezett, így több ezer éves bölcsességet hordoz.✨

Miért hasznos a tarot kártya használata?

A Sorsnak vannak olyan tényezői, amin nem tudunk változtatni, a legfőbb irányvonalak meg vannak határozva számunkra, de ezeken kívül végtelenül sok választási lehetőségünk van – a szerelemben, a hivatásban, pénzügyekben, egészségben. De melyiket érdemes választani? Hogyan láthatjuk meg, hogy egy-egy emberben meg lehet-e bízni? Hogyan tudjuk megérteni saját tudatalattink segítő üzeneteit?

Mágikus bölcsességet kódoltak a lapokba, így a kártya energiája képes beszélgetni a tudatalattival, s “belelát” a közeljövő eseményeibe.

Évek óta dolgozom jósnőként, és nagyon sok emberrel foglalkoztam már. Sokféle jósnő van, én a racionális és megoldó típushoz tartozom, aki főleg a való életre alapozva, és a pszichológia eszközeit használva tartja a szeánszokat. Hiszen a tarot kártya nem csak misztikum, hanem valós megoldásokat nyújt az élet ügyes-bajos dolgaira vonatkozóan. Minden problémának van megoldása, és ezt a megoldást árulja el mindig nekünk. A jövőbe is tud látni, és tanácsot is tud adni arra vonatkozóan, merre menj, melyik út lesz a jobb, mit válassz.

És mivel a tarot olvasás egyszerre racionális és misztikus tudomány, így az alapjai könnyen megtanulhatók.

Az, hogy a későbbiekben mennyit gyakorolsz, milyen jó kapcsolatot alakítasz ki a kártyával, az már csak rajtad múlik. Könnyen lehet belőled is jós vagy jósnő, ám a mindennapi életre is használatos, nagyon hasznos útmutatásokat is meg tudsz majd nézni, saját magad és szeretteid számára is.

A tanfolyamon a Rider Waite tarot kártyát használjuk, könnyen értelmezhető szimbolikája miatt.

A nap 10-től 18 óráig tart, ára 20.000 Ft. Mivel a tanfolyam kis csoportos, a helyek korlátozottak, így helyfoglalóként 5000 Ft-ot tudsz vagy átutalni, vagy pedig személyesen befizetni a Hold Templom stúdióban.

Várlak szeretettel,

Luna

Itt tudsz bejelentkezni: 06 70 408 9351 avagy holdtemplom@gmail.com

Details

Date:
október 29, 2023
Time:
10:00 - 18:00
Event Categories:
,

A honlap tartalmát másolni tilos!

Don`t copy text!