Skip to content Skip to footer

A 45. hét energiája – Fekete Sárkány

A héten az Ötödik Dimenzióból érkező Fekete Sárkány üzent neked.

Üzenete: ez most nem a cselekvés, hanem a befelé fordulás ideje. Isteni erőd, tehetséged kibontakoztatásához most vonulj vissza, pihenj, meditálj, tanulj, míg az Égiek elvégzik rajtad a szükséges változtatásokat.

Változás előtt állsz, talán ez a változás már meg is kezdődött. Jó irányba haladsz, de lehet, hogy úgy érzed, nehézségeken mész át.

A Fekete Sárkány az Ötödik Dimenzióból érkezett hozzánk. De mi is az az Ötödik Dimenzió? Úgy jellemezhetném, hogy a Teremtés Dimenziója. Sokkal több fénynek kell az energiatestünkbe jutni ahhoz, hogy meghaladjuk a négydimenziós földi valóságot, és felemelkedjünk. Ám a Fénylényekkel való kapcsolódás nagyon kimerítő lehet, mert energiánknak igazodni kell az új szinthez.

Az Ötödik Dimenziós Sárkányok ezáltal sokkal finomabb rezgésszinttel rendelkeznek, mint az emberek, ezért nem látjuk őket, de erejüket megérezzük rendesen.

Az, hogy egy ötödik dimenziós sárkány jött el hozzád, azt jelenti, hogy nagyon sokat haladtál az utadon, és itt az idő magasabbra emelkedni tudásban, érzékelésben, élethelyzetekben.

Mindazonáltal a Fekete Sárkány jelenlétét biztosan erős kihívásként éled meg, hiszen ahhoz, hogy a kívánt változások bekövetkezzenek, ő kipucolja életedből azokat a dolgokat, melyeket már kinőttél, de amihez még ragaszkodnál.

Lehet, hogy egyszerűen rosszul, vagy furcsán érzed magad a bőrödben, mintha nem találnád a helyedet. Ez azért van, mert az új helyed máshol van, jelen rezgésszintednek megfelelő helyen és helyzetben. Érezheted azt is, hogy egyenesen depresszió tört rád.

Nos, a jó hír az, hogy ez nem depresszió, hanem egy bebábozódási folyamat. A rossz hír az, hogy valószínűleg változtatnod kell dolgokon, mert a régi tarthatatlanná vált.

Ahhoz, hogy eljuss oda, ahol lenned kell, testi-lelki változásoknak kell bekövetkeznie, vagyis át kell téged hangolni. De ez csak nyugalmi állapotban lehetséges. Így valószínűleg az Égiek egy kicsit „kivonnak téged a forgalomból”, vagyis lehet, hogy többet alszol, többet vagy a saját világodban, nem kívánod az emberek társaságát, magányra vágysz, esetleg külső események késztetnek befelé fordulásra. A tanulás, önmagad továbbfejlesztése is fontos most, hogy ezzel is emelkedni tudj.

A fekete a női oldal színe, a föld színe, a befogadás színe. A misztériumok, a mágia, a titkok és a titkos remények mind-mind ide tartoznak. Ha úgy döntesz, hogy átengeded magad a Fekete Sárkány átalakító erejének, mely magasabbra hangol téged, úgy ő beburkol téged selymes fekete fátyolszerű energiaköpenybe, melybe visszahúzódhatsz és megpihenhetsz, míg az új energia meg nem erősödik benned.

Amikor újra kifelé fordulsz, észre fogod venni, hogy már semmi nem ugyanolyan – hiszen te változtál gyönyörű pillangóvá.

A héten kérlek, engedd meg magadnak a pihenést, a hétköznapi tevékenységekből való kivonódást. Relaxálj, meditálj, töltődj.

A Fekete Sárkány szeretne kapcsolódni veled, téged, életedet és élethelyzeteidet magasabb szintre hozni.

Ha rosszul érzed magad, kérd meg a sárkányokat, vegyenek körbe és lélegezzenek körbe. Lélegzetük mágikus, és rögtön érezni fogod, hogy eloszlatják körülötted a negatív energiát, és szabadabban tudsz te is lélegezni. (Éppen most próbáltam ki és nagyon jó érzés.) Hiszen azok a sárkányok, akik ilyen magas szinten léteznek, képesek felégetni minden negativitást, amely blokkolja az életedet.

Kérd meg a Fekete Sárkányt, hogy támogassa a terveidet, képzeld el minden nap, mit szeretnél elérni, és tudd, hogy ő mindent megtesz majd, hogy terveid megvalósuljanak.

Te csak engedd meg magadnak az érési folyamatot, és tudd, hogy hamarosan szárnyra kapsz, mert olyan csodás és új dolgok történnek majd veled, amiről még fogalmad sincs… csak mondj igent a Fény átalakító erejének.

Kívánok neked olyan hetet, mikor megkapod az ötödik dimenziós égi támogatást, és új kapuk nyílnak számodra,

Áldással,

Luna

A honlap tartalmát másolni tilos!

Don`t copy text!