Skip to content Skip to footer

Monster chi chi love – avagy miért érdemes papnőképzőbe járni

A hét spirituális gondolkodnivalóját egy átlagos, ünnepek előtti hétköznap reggelből merítettem.

A külvárosban lakom, és villamossal járok a Határ úti metrómegállóhoz, ahol jó sokat metrózom a munkahelyemig.

A villamoson az utazóközönség eléggé változó, a legtöbbször, ilyen hideg reggeleken mogorva, nagykabátba burkolózó, hallgatag emberek ülnek. Szeretek ilyenkor utazni, mert mindig feltöltődöm, nézelődöm, olvasgatok, mielőtt az energetikailag igencsak felkavaró metróban kezdeném meg utazásomat.

Tegnap viszont pont ellenkező volt a helyzet. A villamos első része tele volt emberekkel, a hátsó rész viszont feltűnően üres volt, ezen szekcióban üldögélő két hajléktalan miatt, akik Betadine kenőcstől piros arccal, csendben majszoltak valamit nagy szatyraikból.

Engem ez nem szokott zavarni, hát telepedtem a közelükbe, de hamarosan  arra figyeltem fel, hogy a hátam mögül folyamatos nyihogás hallik. Mivel biztosan tudom, hogy lovak nem férnek fel a villamosra, így kíváncsian hátranéztem, és felfedeztem,  hogy a hang egy bamba, szőke fiatalembertől származik, aki egy 10 cm-es műszempillájú, hidrogénezett, jól megtermett, 17 év körüli nőnemű egyed társaságában éppen kerüli az iskolát. A leány vihorászva tette a megjegyzéseket, melyek hallatán a fiú szó szerint felnyerítgetett.

Úgy döntöttem, költözöm, ám nem jártam jobban az új hellyel sem; belefutottam egy dühödt „csesszemegakormány” párosba, majd egy leányba, aki mellettem sodorta a kézi cigarettákat a villamoson, egy helyes műanyag gépezet segítségével, a dohányt néha az utazóközönségre paskolva magáról.

A metróban hatalmas volt a tömeg, a lépcső egyre öklendezte magából a sötét ruhás hangya-embereket, a tompa fényben, akik velem együtt mind benyomultak a metrókocsiba, versenyezve az ülőhelyekért. Ekkorra már ez a zizegő, negatív, szürke energia annyira felkavart, hogy legszívesebben ástam volna egy gödröt a földbe, mint az indiánok, és beleordítok egyet.

Ekkor pillantottam meg a falon egy hirdetést , mely „hihetetlen árengedménnyel” reklámoz plüsskutyákat, melyek „monster chi chi love” néven futnak. A választék 3 kutyából áll: ördög kutya, kicsiny piros szarvakkal, drakula kutya, középkori köpenyben, és frankenstein kutya, helyes, fodros ruhácskában. Bevallom, nevetőgörcsöt kaptam és arra a következtetésre jutottam, hogy bekerültem egy őrült művészfilmbe ezen a reggelen, ahol minden megtörténhet.

Szerencsére nálam volt Kathy Jones Avalon papnője című könyve, amit elkezdem olvasni, és minden őrület, minden szürke zizegés eltűnt körülöttem; egy másik dimenzióba kerültem. Egy olyan helyre, ahol a Csend uralkodik. A mélykék égen milliónyi csillag tündököl. Körülöttem jeges, havas táj bontakozik ki, fehérség, nyugalom és béke. A fenyőfák ágain zúzmara és dér csillog. Fehér gyertya lángja lobban. Egy nő, halványlila ruhában áll a havon, alakja csillogó, nem evilági, a kezét áldásra nyújtja, és minden fénybe borul. A szél felkavarja a hópelyheket, a levegő menta és zsályaillatú. Minden tiszta, emelkedett. Az égen angyalok fénye suhan. Ez a Levegő Istennőjének birodalma, aki a régi időkben (az én életemben ma is) a téli napforduló utáni időszakot uralta. Ez az Ő energiája. Az az energia ami hozza az álmot, a nyugalmat, a pihenést, a mély felismeréseket, a jövőről szóló látomásokat.

A szívem, lelkem lassan lenyugodott, még a zsizsegő metrókocsiban is, és rájöttem: ezért hoztam létre a Hold Templomot.

Mert kell! Kell az, hogy emberek a karácsonyban ne a vásárlást, a kényszerű családi kötelezettségeket, és a stresszt lássák! Egy-egy gyertya meggyújtása ne mechanikus legyen, hanem tudják, lássák, hogy mögötte az van, hogy ünnepeljük a Fény visszatértét, ahogy december 21-től kezdve egyre hosszabbak lesznek a nappalok, rövidebbek a sötét órák.

És ezért hoztam létre Damara istennő beavató képzését; hogy aki akar, szabaduljon ki a negatív tömeg-energiából és töltsön el napokat az Istenivel kapcsolódva, amitől az egész élete megváltozik. Ne engedelmes, távirányított ember legyen, hanem felvilágosult lázadó, aki képes megváltoztatni a világot! Elsősorban a saját világát – a többi pedig jön magától!

A képzés megtekintéséhez ide kattints!

A héten azon gondolkodj el: szoktál-e kapcsolódni az isteni szférával?És tedd meg, minél gyakrabban, akár úgy, hogy gyújtasz egy gyertyát és pár percig csendben nézed a fényét! Már ez is hatalmas változásokat indíthat el az életedben.

Kívánom Neked, hogy a kinti sötétség a saját belső fényed növekedést hozza el!

 

Szeretettel,

Hold Templom

A honlap tartalmát másolni tilos!

Don`t copy text!