Skip to content Skip to footer

Az Angyali Segítők időszaka 2022 szeptember eleje

Ebben az időszakban az Angyalok üzentek neked. Üzenetük: ne félj, bármit is érzékelsz, mert az anyagi világ átalakulóban van. Egy olyan változás van folyamatban, ami rövid távon káoszt, ám hosszú távon új világot hoz el. A köztes időszakban segítségedre lesznek a láthatatlan világ lényei, akikhez érdemes fordulnod.

Véget ért a kétezer évig tartó Halak időszaka, és eljött az előre mutató Vízöntő kora, ami  drasztikus, ám pozitív változásokat fog hozni számunkra. Az elavult hitrendszereknek, a Fényt már nem szolgáló dolgoknak, helyzeteknek lejárt az idejük. A régi rend felbomlóban van, hogy helyet csináljon az újnak, a fényesnek. 

Jelenleg éppen az átmenet időszakát éljük, miközben a Föld maga is változik. A régi világ lassan elenyésző energiái nem akarják magukat megadni az új világ fényének, és érezhetjük ennek a végső csatának a negatív energiáit magunk körül, a bizonytalanság és a félelem érzését gerjesztve körülöttünk. 

Tegnap kaptam a fodrászomtól egy üzenetet, hogy üzletük, a magas fűtési költségek miatt, októberben bezár. Ez a hír megdöbbentett, hiszen a szalon már több évtizede fennállt, és én úgy hittem, hogy örökre ott lesz. Persze az ember ismeri a híreket, el is töprengett már rajtuk, de a nyár még kicsit eltompíthatta az észlelésünket arról, hogy eljött a változás ideje. A változás pedig, ami most megkezdődik, kíméletlenül dönti majd le a régi és nem működő rendszereket, vagy azokat, melyeknek már lejárt az idejük.

Kétféle módon foghatjuk fel a változást. Félhetünk tőle, panaszkodhatunk felőle, ledermedhetünk tőle, hibáztathatunk bárki mást, a sorsot is, hogy miért adta ezt nekünk, de ez nem fog minket előre vinni.

Én azt a módszert fejlesztettem ki, hogy ha változás jön az életembe, akkor – a félelem legyűrése után, és a vélt felelősök felmenőinek felemlegetése után –  megkérdezem magamtól azt, hogy ezt a dolgot vajon miért is húztam be az életembe. És a legtöbbször megtalálom azt a választ, hogy az a dolog, ember, helyzet már egyáltalán nem tett boldoggá, elszedte az energiámat, nem is szerettem már, mégis ragaszkodtam hozzá. És akkor rájövök, hogy boszorkányként, “kivarázsoltam” az életemből valamit, ami tudat alatt rombolt engem.

A mostani világ bizonytalansága mélységes félelemmel és kétségekkel tölthet el minket. Néha talán azt látjuk, hogy egy végtelenül sötét úton haladunk, aminek nem látjuk a végét. Aggódhatunk a világ sorsa miatt, a természet változásai miatt, és amiatt is sokan szoronganak, hogy ezt a telet hogyan fogják egyáltalán túlélni.

Az angyalok azt kérik tőlünk, hogy ha ilyen érzelmek hálójába kerültünk, akkor próbáljunk meg mélyen lélegezni, és emlékeztetni magunkat arra, hogy eddig mindig sikerült a felszínen maradnunk. Vészhelyzetben mindig aktiválódnak isteni mágikus képességeink, melyek bármilyen kutyaszorítóból kihúznak minket, mi több, ekkor jövünk rá, hogy valójában mekkora erőnk van. 

A Vízöntő a Nagy Újító. Arra számíthatunk, hogy meg fognak változni kőbe vésett dolgok, melyek már nem voltak jók a Föld számára, a mi számunkra, és új dolgok érkeznek majd, melyek köszönő viszonyban sem lesznek a múlttal.

Meg fognak változni az energiahordozók, a környezetvédelem, a társadalom, az űrkutatás, a spiritualitás, a gyógyítás, előtérbe kerülnek majd a fiókok mélyre dugott szabadalmak, hasznosítjuk majd a szelek, a vizek, a Nap energiáját, és megannyi mást. Egyszerűbb és hatékonyabb lesz az élet. És ehhez bizony rugalmasnak kell lennünk, vagy bedarálnak a változások. És mi szeretnénk élvezni ezt a fényes Vízöntő energiát, ami elhozza az igazság időszakát a földön, ledönti a korrupt rendszereket, és felébreszti mély álmukból a szendergő és passzív embereket.

Voltak olyan emberek, akiknek a Lelke 2020 után úgy döntött, hogy ezeket a változásokat már nem várja meg, és távozik a Földről. Vannak olyanok, akik mélységes félelemben élik az életüket, és úgy érzik, hogy vége a világnak. Olyanok is vannak, aki meglovagolják a változás hullámait, és messzebbre jutnak az életükben, mint eddig bármikor.

Ahhoz, hogy ez a pozitív végkifejlet megjelenjen az életünkben, alkalmazkodnunk kell az anyagi világ változásához, és ehhez igénybe vehetjük a spirituális világ segítségét.  Tudnunk kell, hogy az anyag világát meg lehet változtatni, és hogy soha nem vagyunk egyedül, mindig rengeteg láthatatlan segítő áll a rendelkezésünkre, akikhez fordulhatunk.

A láthatatlan segítőink nem fogják a szánkba reptetni a sült galambot, hanem segítenek nekünk olyan élethelyzetekbe kerülni, ahol megszerezhetjük azt magunknak.

Az Angyalok felhívják a figyelmünket arra, hogy ne ragaszkodjunk semmihez, és haladjunk az áramlással, így lesz sokkal könnyebb és boldogabb az életünk.

A dolgok mindenképpen változni fognak, és nekünk el kell fogadnunk ezt a változást, tudva, hogy először a káosz és felfordulás jön majd el, mielőtt a dolgok elindulnának a jó irányba.

Kyle Gray, a kedvenc angyalszakértőm szerint, minden a rezgésszintről szól. Ha feljebb tudod emelni a rezgésszintedet, akkor automatikusan jó irányba fog fordulni az életed. Hogyan tudjuk feljebb emelni a rezgésszintünket?

 • több meditációval, hogy el tudjunk utazni lélekben egy békésebb világba.

 • egészséges étkezéssel, hogy a testünk kiegyensúlyozott lehessen.

 • több időtöltéssel a természetben, ami elviszi tőlünk a negatív energiát.

 • a hálaadással, ami még több jót vonz be az életünkbe.

 • a testünk mozgatásával, amivel leküzdjük a stresszt.

 • a mosollyal és nevetéssel, a humoros filmekkel, könyvekkel könnyebbé tesszük az életünket.

 • a tudatos pozitív gondolkodással rá tudunk hangolódni a lehetőségeinkre.

 • azzal, ha felkelés után nem nézzük meg rögtön a híreket, már jobb hangulatban indul a napunk, és könnyebben megbirkózunk a nehézségekkel.

 • több és minőségibb alvással pihenhetünk, töltődhetünk.

 • légzőgyakorlatokkal leküzdhetjük a stresszt.

 • pozitív, gyógyító megerősítésekkel egy szebb világot vonzhatunk be magunknak.

Az Angyalok a következő megerősítéseket küldték számunkra. Érdemes naponta, különösen felkelés után és lefekvés előtt elolvasni ezt a pár sort, és azonnal tapasztalhatjuk a rezgésszint emelkedés, ami egész nap és éjjel elkísér bennünket.

  • Elfogadom a változásokat, melyeket az élet hoz számomra, és tudom, hogy ezek a javamat szolgálják.

  • Bármi is történjen, tudom, hogy boldogulni fogok.

  • Mágnesként vonzom magamhoz a csodákat.

  • Azt választom, hogy az életem hátralevő része lesz az életem legjobb része.

  • A jövőm egyszerűen csodálatos.

Kívánok neked olyan időszakot, amikor a Vízöntő korszak rád ragyogtatja a fényét, és előre jelzi a pozitív változásokat, melyek rád várnak,

Áldással, Luna

A honlap tartalmát másolni tilos!

Don`t copy text!