A mágikus nő


wildoneA nő, akit egy férfi választ, meghatározza a férfi egész létét. Vannak szelíd nők, akik mellett a férfi léte biztonságos és előre kiszámítható lesz.

De vannak a vad, spirituálisan felébredett nők, akik úgy megkavarják egy férfi életét, hogy ő kénytelen lesz változni és változtatni…

Nehéz dolog fékezhetetlen, felébredett nőnek lenni, mert a férfiak szeretik a biztonságos utat járni.

Sophie Bashford, írónő és tanácsadó csodálatos írását tolmácsolom neked, mely az önelfogadás energiáját hozza el neked.

„Ha azt választod, hogy egy olyan nőt szeretsz, aki felébresztette magában a női erejét, akkor meg kell értened, hogy új, szélsőséges és veszélyes terepre lépsz be, te sem alhatsz tovább. Ha ilyen nőt választasz, a Lelked minden része izgalmi állapotba kerül, nem csak a férfiasságod vagy a szíved.

Na szóval, ha átlagos életet szeretnél, válassz inkább egy átlagos nőt. Ha szelíden folyó életet akarsz, akkor csak olyan nőt keress, aki hagyta már magát megszelídíteni. Ha Sakti istennő lágyan csobogó patakjába szeretnéd belemártani a lábujjaidat, akkor maradj a biztonságos, megszelídített nővel, aki még nem vetette bele magát a Szent Nőiség vad óceánjába.

Kényelmes olyan nőt szeretni, aki még nem élesztette fel magában a belső, szent erőt, mert ő nem fogja megnyomni a gombjaidat. Nem fog kihívások elé állítani. Nem fog arra ösztökélni, hogy légy a legjobb Önmagad, ami csak lehetsz. Nem fogja felébreszteni Lelked azon elfeledett, elnémított részeit, amelyet arra emlékeztetnek, hogy lehet az Élet ennél sokkal több is.

A biztonságos, szelíd asszony csodálatosan kielégítő és megnyugtató lesz az egód, a szíved és a tested számára. Csendesen kísér majd téged és úgy fogod érezni, hogy szükség van rád, felelős vagy dolgokért, beteljesíted férfi szerepedet.  Ha ez elég számodra, fogadd el, szeresd őt tiszta szívből, maradj hű hozzá, és köszönd meg minden nap a kedves, veszélyt nem jelentő női jelenlétét az életedben.

Ha ez nem elég neked – ha a szíved, a tested és a szellemed a „másik fajta asszony” iránt vágyakozik, a Vad Nő után – akkor tudd, hogy a Lélek-formáló változás edényének peremén egyensúlyozol. Tudd, hogy komoly választás a tiéd, karmikus következményekkel.

Ha azt választod, hogy egy olyan nő aurájába és testébe hatolsz, akiben tombol a spirituális tűz, akkor elfogadod, hogy a növekedéshez szükséged van bizonyos veszélyre és kockázatra. Ha egyszer elkezdesz egy ilyen nőt szeretni, akkor teljes felelősséget kell vállalnod azért a változásért, ami az életedben bekövetkezik.

Az életed nem lesz mindig álmoskásan kényelmes. Az életed nem fogja engedni, hogy a régi módon, és a megszokott rutin szerint éld; radikálisan új ízű és illatú lesz. Megéget a Vad Nő jelenlétének tüze, és ez a Fény elektromos szikrákat küld egész csakra rendszeredbe, ráhangolva téged az Isteni Elhívatásodra.

Ha azt választod, hogy szexuálisan és szerelemmel is egyesülsz egy felébredett nővel, akkor férfias bátorsággal, félelem nélkül kell besétálnod az Ismeretlenbe. De olyan ajándékokat kapsz majd, melyet az elméd fel sem képes fogni.

wildone1Be fog avatni téged a misztériumok és a mágia felfedezetlen világába. Vezetni fog téged, megbabonázva és szerelemtől részegen, az érzéki extázis és csoda vad erdejébe.

Megmutatja neked a szent egeket és az izzó csillagokat oly módon, hogy csodálkozni fogsz azon, hogy vajon ugyanazon a bolygón vagy-e, amelyen születtél.

Meg fog törni téged és feltépi a belsődet, hogy a heves és szenvedélyes szíved beleőrül a vágyakozásba.

Úgy fog látni téged, ahogy addig még senki. Bízni fog benned. Megbecsül. Méltányolni fogja az erőfeszítéseidet, amelyekkel boldoggá akarod tenni őt.

Minden jót, amit teszel, és minden jót, aki vagy, értékelni fog. Nem szalad el a sötétséged elől, mert a sötétség nem ijeszti meg őt.

Addig ölel, csókol, szeretget, amíg újjáéledsz. Olyan szavakat mond neked, amit a Lelked megért. Nem büntet meg, ha hibázol.

Hatalmas kockázat egy felébredett nőt szeretni, mert hirtelen nem lesz hely, ahová elbújhatsz. Minden lát, ezért olyan mélyen és teljesen tud szeretni, amire a szíved és a tested oly régen, oly szenvedélyesen várt… hogy azon fogsz csodálkozni, hogyan maradhattál életben addig, amíg nem találkoztál vele.

Ha egy ilyen nőt szeretsz, akkor azt a döntést hozod, hogy úgy éled az életed, hogy a Lelked lángra kap. Ha egyszer behívod az energiáját, többé nem maradhatsz ugyanaz.

Vállalj rizikót, vagy lépj hátra, maradj egy normális lánnyal és fogadd el, hogy az életed nem ilyen, hanem biztonságosabb, kényelmesebb és nyugodtabb lesz.

De légy biztos benne, hogy helyesen választasz, hogy nem fogod életed hátralévő részében azt a Női Varázserőt keresni, ami eltűnt a szemed elől.

Mert akkor már messze jár tőled… spirál alakban áramlik a Csillagok, a távoli Galaxisok és az Ég felé… ahonnan ide érkezett.”

S ha hív téged is ez az erő, megtapasztalhatod, mert november 25-től újra megnyitja kapuit a Boszorkány iskola.

Kívánom neked, hogy találd meg életed igazi párját,

Áldással,

Luna

Szólj hozzá!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztonsági kód 88 − 85 =

17 comments on “A mágikus nő

 1. Adorjan Janosne on said:

  Nagyon tetszik!

 2. Férfi on said:

  Sajnos semmi konkrétum, hogy ez a mágikus nő mitől lenne más… …csak homályos utalások.

  • Egy Nő:) on said:

   Úgy gondolom,ha találkozunk egy ilyen nővel azonnal tudni fogjuk, erről a nőröl olvastunk ebben a cikkben.Az első ami azonnal érzhető,eddig aludtunk s most kezdünk végre élni!Ez a nő tele van erővel,szenvedéllyel,tűzzel,lendülettel,mellette sosem unatkozik senki sem.Valóban mágikus nő!A szemed sem tudod levenni róla,teljese megbabonáz a személyisége.

  • Székely Erzsébet on said:

   Kedves Uram!Ha találkozik egy ilyen típusú nővel azt észreveszi,azon túlmenően,hogy teljesen felforgatja az életét,esetleg túlteng az energia,azon felül még az ösztönei vvezérlik,és sokszor sokkot kap amikor mondjuk az álmai által előrevetít dolgokat és lehetne sorolni.Csak akkor kezdjen ilyen nővel ha bírja az iramot vagy tényleg keressen szelídet!

 3. Férfi on said:

  törlitek a hozzászólást?
  „minden vélemény számít”
  ugye?

 4. Férfi on said:

  nekem nem jelent meg. sorry

 5. Attila on said:

  Találkoztam Vele.
  Épp olyan, ahogy írtad. Pontosan. Szétszed, megbabonáz, feltép, felébreszt….
  Nem könnyű vele, mert valóban önálló, magában egész. Nem kell neki csak azért a Férfi, hogy legyen. Nem kell neki megfelelni, csak önmagad légy! Nem egyszerű, olykor borzasztóan nehéz, pedig milyen egyszerűnek kellene ennek lennie !

  Az ilyen Nő maga a csoda, a vágy aki megszületett…. Mellette muszáj élned önmagad. És ez sem könnyű néha, de megéri !

  Köszönöm az írást, így legalább tudom, hova tegyem amit érzek.

 6. Stevehuffnagel on said:

  Na ilyen nő kellene nekem 🙂 Csak sajnos ilyen nincs…

 7. Paula on said:

  Pisti, ez a hsz olyan, mint egy kisgyereké, aki csak annak a létezését fogadja el, amit már saját szemével látott….

 8. EDEN on said:

  Igen. Ilyen vagyok. Erzem a varazsom. Nehezseg !!! Az ilyen no ilyen EGYsEG-re vagyik szinten. <3

 9. Egy Nő on said:

  De bizony van ilyen nő!!! Csak a férfi aki felismeri,vagy túl gyáva hogy felvállalja, vagy fél tőle mert túl erős a nő! Inkább megfutamodik, visszalép! Marad a kis komfortzónájában,ahelyett hogy felülne arra a bizonyos „hullámvasutra” ami az egekig repítené őt!

 10. Szabó Attila on said:

  Van ilyen Nő…..de az nem igaz,hogy csak a 2 véglet létezik aki mellett nyugalom és aki mellett Örület…
  Sokfajta Nő létezik és külömböző mértékben felébredettek…de a Férfi is hozzájárulhat a felébresztéshez….
  Söt az is lehet a Nő nemtudja magáról hogy ilyen…de a Férfi felnyitja a szemét….és mégsem teljesül be a szerelem…

 11. Gódány Mária on said:

  Úristeeen, ezt „nem” hiszem el…! Leírom, hogy Ti is értsétek. 🙂
  Olvastam ezt az írást valamikor jó pár hónappal ezelőtt…és ez annyira de annyira betalált…nem is tudom szavakba önteni az érzést, amit bennem kiváltott. Mint egy megvilágosodás kb…miközben olvasod rácsodálkozol, hogy úristen…ez az ami velünk történt, és még most is történik, velem és a párommal. A semmiből szembejön veled a válasz…és megérted…amit eddig csak éreztél, és igazából nem tudtad hova tenni…. Meg akartam a páromnak is mutatni, de aztán valahogy nyomát veszítettem sajnos….
  Kb. 1 hete a semmiből eszembe jutott, hogy van ez a cikk, és nekem meg kellene keresnem! Sehol nem találtam persze… 🙂
  Erre ma újév első napján teljesen véletlenül szembejött velem, ott várt egy oldal legtetején….hát mi ez ha nem jel v. üzenet…
  És így indul az új éved!

 12. Grezsa Erzsébet on said:

  Igen, van ilyen nő is, de férfi is.
  Én is ilyen vagyok, de csak belülről. A kibontakozás nem egyszerű, komoly akadályok nehezítik – bár belül él és virul.

 13. Kasza on said:

  Találkoztam ilyen lánnyal, és életem leggyönyörűbb évei voltak. Sajnos a körülmények szét téptek minket és messzire dobtak egymástól, de amikor találkozunk mindig szikrázik a levegő. Mellette azt éreztem hogy mindent megad , amit az életben férfi kaphat egy nőtől. Évek telnek, de a szerelem amit iránta érzek nem kopik….

 14. Aniko on said:

  Csodálatos írás! Köszönöm