Skip to content Skip to footer

A Róka márciusi üzenete

Kedves Olvasó!

Ebben az időszakban a Róka, mint Állati Segítő érkezett el hozzád. Üzenete: okos és intelligens vagy, képes leszel életed minden körülményén úrrá lenni, de ehhez fontos, hogy engedd el végre a görcsölést, és nevess egy jót.

A Lélekállatok más dimenziókból érkező hírnökök, akik azért jelennek meg az életünkben, hogy segítsenek nekünk egy kihívás legyőzésében, vagy arra ösztönözzenek minket, hogy aknázzuk ki rejtett lehetőségeinket. Ha visszatérő álmaid vannak egy adott állatról, vagy a mindennapi életedben rendszeresen találkozol a nevével vagy képével, tudd, hogy ez nem csak véletlen egybeesés.
Ez az állatot Léleksegítőnek is nevezik, azért, mert ő mutat utat neked, ha eltévedtél, vagy ha segítségre van szükséged az életed céljának megértéséhez. A körülményeidtől és az érzelmi állapotodtól függően, életed során találkozhatsz egy vagy több ilyen állati segítővel.
Ők akkor bukkannak fel, ha elveszettnek és zavarodottnak érzed magad, és szükséges lenne ráhangolódnod a saját belső bölcsességedre. Ezek a szellemi segítők évezredek óta vezetik a boszorkányokat és a sámánokat szerte a világon.
Minél jobban rá tudsz hangolódni a segítő állatodra, annál többet tud segíteni neked a mindennapokban. Ezek az állati segítők összekötnek Felsőbb Éneddel is. Képes leszel sokkal erőteljesebben érzékelni, ébernek lenni és hatékonyabban kezelni életed kihívásait.

A héten a Róka, mint Állati Segítő látogatott el hozzánk. Az Univerzum elkezdett róka képeket, filmeket, könyveket küldeni nekem, sőt, a Róka szellem jelezte, hogy ő szeretne kísérni az további utamon; így az időszak üzenetének fejlécén is ő szeretne szerepelni jó darabig.

Különleges kapcsolatom van a rókákkal. Sokszor bukkannak fel az életemben, nem feltétlenül a természetben, de akár filmekben vagy képekben is. A legutóbbi angliai utazásom előtt egyenesen a zebrán szaladt át előttem egy pici róka, jelezve, hogy életemet meghatározó útra készülhetek – és természetesen így is lett.
A Róka eszes és ravasz állat. Segít rátalálnod a helyes útra, ha elvesztél az életben. Mi több, ha elvesztetted a humorérzékedet, és túl komolyan veszed az életet, a Róka eljön, hogy megnevettessen téged. Ha rágörcsöltél az élet nehézségeire, ha már ki sem látsz a gondokból, a Róka akkor is segít, hogy könnyebben vedd a létet. Segít neked a pozitív gondolkodásban is. A rókák arról híresek, hogy játékosak és szórakoztatóak. Szeretnek csínyeket elkövetni, és van egyfajta jellegzetes nevetésük is, amely jelzi, ha jól érzik magukat. A Róka ebben az időszakban azt kéri tőled, hogy engedd el magad végre, huncutkodj egy kicsit.
A Róka mindig figyelmeztet arra, ha valaki be akar csapni téged, hiszen a rókák született manipulátorok – hogyan is ne vennék ezt észre másokban is? A Róka képes megállítani téged akkor is, ha azt látja, hogy valaki az orrodnál fogva vezet, és kerülő útra terel. Talán ebben az időszakban érdemes elgondolkodnod azon, vajon mindenki őszinte-e hozzád?
A Róka arra kér téged, hogy használd az eszedet, ahogy ő is teszi, mert így fogsz tudni kicsúszni a korlátozó helyzetekből. A Rókák tudják, hogy ha bármit elérsz, felbukkannak azok, akik vagy le akarnak húzni, vagy éppen hasznot húzni belőled. Intellektusoddal és eszeddel el fogod tudni érni, hogy ezek az emberek beleessenek abba a csapdába, amit talán neked ástak. Különösen igaz ez akkor, ha rókáról álmodsz, különösen úgy, ha a rókára árnyék vetül álmodban.

A Róka szellemének őseleme a Tűz. Ebben az időszakban azt is megkérdezi tőled: „hová tűnt életedből a szenvedély?” Ez a vörös Állati Segítő képes meggyújtani szívedben a lángot, az Élet és a kreativitás lángját, hogy a tavasz közeledtével te is meg tudj újulni.

A rókák alapvetően független állatok. Szeretnek családokban élni, mégis, minden alkalmat megragadnak arra, hogy egyedül fedezzék fel a világot. A Róka ebben az időszakban azt üzeni neked, hogy sok energiát kapnál te is abból, ha néha saját kalandokra indulnál, és a saját szükségleteidről is gondoskodnál, mert azt látja, hogy túlzottan elvesztél a másoknak való megfelelésben.
A rókák rugalmas, okos, független lények, és képesek bármilyen ételt elfogyasztani a túlélésük érdekében, így alkalmazkodnak a környezetükhöz. Neked is azt üzenik, hogy hidd el, a jég hátán is meg fogsz tudni élni – ne félj hát a komfortzónádból való kilépéstől! Az áprilisig tartó energiák a változásokról szólnak, s a Róka segít abban, hogy ki tudjunk lépni a minket már gúzsba kötő körülményekből.

A Róka üzenete a következő: a világban annyi változás zajlik, hogy nem tudsz mindent mindig kézben tartani. Ám minden képességed megvan arra, hogy a javadra fordítsd a dolgokat. Ne várj másokra, és ne várj arra, hogy a szádba repül majd a sült galamb, cselekedj akkor, amikor látod, hogy itt van a lehetőség. Fontos, hogy lásd meg a lehetőségeidet, kutasd fel azokat.

Ne maradj benne a kényelmes, de rossz helyzetekben. A Róka kimondottan arra kér téged ebben az időszakban, hogy lépj ki a romboló körülményekből, vagy zárd le az energiarabló kapcsolatokat. Minden segítséget megkapsz, használd az eszedet, az intuíciódat és a tisztánlátásodat ahhoz, hogy a helyes útra tudj lépni.

Ha szeretnéd a Róka segítségét igénybe venni, akkor érdemes magadnál tartani egy róka képet, figurát, esetleg a telefonod kijelzőjén, hogy mindig emlékeztessen arra, hogy azzal, hogy könnyedén és humorral veszed az életet, miközben éber vagy és használod a képességeidet, máris előbbre jutsz.
Ha félsz, mert meg kell mérkőznöd valakivel, akár hangosan is szólíthatod a Róka szellemét, hogy segítsen. Képzeld el a gyönyörű vörös bundáját. Lásd, ahogy nevet és játszik… és máris ott lesz melletted.
A Róka nem csak álmaidban jelenik majd meg. Lehet, hogy találkozol egy Róka nevű emberrel, vagy el kell menned a Róka utcába. vagy a természetben fut el melletted egy róka. Ez mind-mind a Róka Lélekállat segítsége és útmutatása számodra.
S ha azonnal fel szeretnél vidulni, nézd meg ezeket a nevető rókákat KLIKK IDE 
Kívánok neked olyan időszakot, amikor a Róka segít neked abban, hogy gördülékenyen haladjon előre az életed,
Áldással, Luna

A honlap tartalmát másolni tilos!

Don`t copy text!