Skip to content Skip to footer

Június energiája A lehetőségek kapuja

A június hónap a lehetőségekről szól majd, melyek – több év szűkölködés után – most erőteljesebben megmutatják magukat. Minden dédelgetett vágyad felébred álmából, és újult erővel indulhatsz el a megvalósításukra – ezúttal sikerrel.  Erről az arktúriaiak üzentek neked.

Kik azok az arktúriaiak? Az Arcturus csillag egy vörös óriás a kozmoszban, az Ökörhajcsár csillagkép legfényesebb csillaga, amit számtalan kultúrában tiszteltek. Mezopotámiában Enlillel, az istenek urával hozták párhuzamba, Polinéziában “az öröm csillagának” nevezték. Nem csoda, hiszen különleges üzenet érkezett hozzád tőlük most is.

Az Arcturus csillag huszonötször nagyobb, mint a Nap. Spirituális körökben úgy hiszik, hogy az Arcturus nem a mi harmadik dimenziónkban, hanem az ötödik dimenzióban rezeg, és a bolygó lakott. Különleges „kék lények” élnek ott, úgy hiszik, hogy a bőrük kék, és az aurájuk is kék színben pompázik.

Vajon mit jelent az, hogy egy bolygó az ötödik dimenzióban rezeg, a harmadik dimenzió helyett? Képzeld el, hogy a szenvedés helyett öröm költözik a bolygóra. A betegség helyett gyors gyógyulás történik meg. A természet megtisztul, és az emberek tisztelik és szeretik egymást. A háború helyett béke jön el, és mélységes harmónia. Elkezdjük tisztelni és becsülni az állatokat, Földanyát, napjaink hálában és bőségben telnek… sorolni sem tudom a különbségeket. A Földön Atlantisz és Lemúria időszaka képviselte ezt a minőséget.

Az arktúriai faj segíteni akar a Földnek a felemelkedésben, hiszen ők már ezt élik, így hozzánk, mint fénymunkásokhoz fordulnak. Szeretnék megértetni velünk, hogy a bolygónk csak úgy tud felemelkedni, ha mi egyenként, személyes felemelkedést élünk át. Meg akarnak győzni minket arról, hogy lehetséges sokkal jobb életet kialakítani magunknak, hogy nem kell örökre a karma kerekén ragadnunk, ha ráhangolódunk isteni lényünkre és az ő útmutatása alapján kezdjük el teremteni a mindennapjainkat.

Ők azt üzenik nekünk, hogy eljött az idő ahhoz, hogy a magasabb szintű lehetőségeinkhez kapcsolódjunk. Ők tudják, hogy rengeteg lehetőség várakozik ránk ebben az évben.

Bővebben így szólnak hozzánk:

“Olyan régóta vársz ezekre a lehetőségekre. Lelked sóvárgásában már megtapasztaltad létezésüket. Ott aludták mély álmukat, gyűltek-gyülekeztek, életről életre benned.

Eonokon át várakoztak csendesen; a belső templomodban, rejtett barlangodban, hogy napvilágra kerüljenek akkor, mikor az isteni küldetésed következő, jelentőségteljes szakasza eljön.

Mélyen belül már érzed, hogy ez az idő eljött számodra. Már nem alhatsz tovább; az idő felgyorsult és eljött a változás ideje.

Az Isteni Erő Fényhulláma, mely feléd tart, már növekszik, fodrozódva, szikrázva a napfényben, és az emelkedés ígéretét hordozza magában. Ez a Fényhullám, mely feléd tart, tele van óceánnyi, felhalmozott tudással, fénykódokkal, és hatalmas, szent erővel – és ez mind a tiéd, amit életeken át gyűjtögettél, és csak erre az alkalomra várt.

Életed új fejezete, mely az energetikai dagályról szól, végtelenül jelentőségteljes. A dagály a kiáradás, ám mindig megelőzi az apály állapota, melyet talán évek óta tapasztalsz. Lehetséges, hogy nem hiszel már magadban, sem az álmaidban. Elképzelhető, hogy az életbe vetett hited és a bizalmad is elfogyott.

Lehet, hogy megtapasztaltad a lélek sötét éjszakáját, és úgy érezted, hogy minden szétesik körülötted.

Megkérdőjelezhetted létezésed célját, az eddigi döntéseidet, akár az utat is, melyet választottál, személyes vagy spirituális téren.

Lehet, hogy eldöntötted, hogy távozol erről a bolygóról, mert soha nem sikerül elvégezned a feladatodat, a körülmények legyűrtek téged.

Talán azt fontolgattad, hogy elsétálsz, bedobod a törülközőt, feladod, már nem érdekel tovább semmi, elvonulsz az árnyékba, és örökre visszahúzódsz a barlangodba.

De nem kell ezt tenned, mert eljött a lehetőségek ideje, kitárulnak a kapuk előtted, melyek éveken át zárva voltak. “

Az arktúriaiak azt üzenik neked, hogy ahelyett, hogy „kijelentkeznél” erről a bolygóról, inkább teljes gőzzel „jelentkezz újra be”, mert eljött a te időd.

Eljön a régóta várt új isteni energia a Földre.

Lélekfeladatod felismerése és megvalósítása, testi-lelki gyógyulásod és kiteljesedésed hatalmas ugrásokkal visz majd előre.

Ehhez a következőket szükséges megvalósítanod.

  • Vedd észre a lehetőségeket. Járj nyitott szemmel, ne vágd rá semmire rögtön, hogy „nem”. Nem tudod, hogy egy-egy furcsa lehetőség milyen messzire visz majd el.

  • Mindig a belső hangodra, a belső útmutatásodra figyelj, amit talán a füledbe súgnak a Segítőid, vagy talán a gyomrodban és a szívedben érzel. Ez fog a helyes irányba vinni.

  • Ne csak gondolkodj azon, hogy mit kellene tenni, hanem cselekedj, ha eljön a megfelelő pillanat.

Ha szeretnéd megkérni az arktúriaiakat, hogy aktiválják benned az ébredéshez szükséges fény kódokat, akkor képzeld el, hogy aranyos-kék fény borítja be az aurádat. Kérlek, mondd hangosan a következőket:

Hatalmas kék lények az Arktúruszról, köszönöm, hogy letöltitek a fénykódokat az aurámba, ami felgyorsítja a fejlődésemet fizikai, lelki és sprituális szinten is. 

Honnan ismerheted fel, hogy veled vannak az arktúriaiak?

  • Hallhatsz fura, magas, sipító hangokat, mintha a füled csengene

  • Láthatsz furcsa fénycsillanásokat

  • Furcsa „kék” színű álmaid lehetnek, melyek után másnap reggel új ötletekkel a fejedben ébredsz

Talán te is érzed, hogy valami új és izgalmas dolog várakozik rád az életed előszobájában, hogy aztán egy új irányt mutasson neked.

El sem tudod képzelni, mennyi Ősöd, Angyalod és Segítőd készített fel erre az időszakra sok-sok életen át.

Eljött a te időd.

Kívánok neked olyan időszakot, amikor újra visszatalál hozzád az Univerzum csodálatos energiája,

Áldással, Luna

A honlap tartalmát másolni tilos!

Don`t copy text!