Skip to content Skip to footer

Te hordozol boszorkány sebet?

A ködös novemberi időszakban, a “boszorkányok idején”, a boszorkány sebed kéri a figyelmedet. 

De mi ez a furcsa nevű boszorkány seb? 

A boszorkány seb a boszorkányok, gyógyítók, és más spirituális emberek kollektív lelki traumája Ezeket hordozhatták az ősök, és átörökíthették ránk, avagy származhat előző életeinkből, amelyekben üldöztek minket.

Ennek a sebnek megnyilvánulása az a félelmünk, hogy a velünk született ajándékainkat – intuíciónkat, érzékiségünket, természetfeletti erőinket, mások majd érvénytelenítik, lekicsinylik és megszégyenítenek miattuk.

Ez egy olyan seb, amely abból ered, hogy azokat a nőket és férfiakat, akik gyógyítottak, és szolgálták az embereket, úgy, mint a bábák, a bölcs asszonyok, a gyógyítók, megkínozták és megölték azért, mert hitelesen fejezték ki a lényüket és az igazságukat.

Ha manapság a boszorkányperekre gondolunk, úgy tűnik, mintha az akkori társadalom tele lett volna boszorkányokkal, akik mindenkire gonosz varázslatokat szórtak, és örülhetünk, hogy a boszorkányüldözés felszámolta a tevékenységüket.

A boszorkányokról szóló történetek és az elrettentő képek azonban csak elvonják a figyelmet arról, hogy valójában mik is voltak a perek – tömeggyilkosság főleg nők, de néhány férfi ellen is, akik nem a társadalmi elvárások szerint éltek, így veszélyeztették a hatalmat. A boszorkányok politikai, vallási és szexuális fenyegetést jelentettek.

Ezek a Nők és Férfiak ugyanolyanok voltak, mint mi.

Olyan nők, akiknek történetesen túl vörös volt a hajuk, akik túl szexisek voltak, túl hangosan nevettek, akik összhangban voltak a természettel és a Holddal, akiket túl érzelmesnek tartottak, vagy éppen csak nem tetszettek a szomszédnak.

Lehet, hogy olyan energia sugárzott belőlük, ami elcsábította a férfiakat, lehet, hogy túl sok minden volt bennük, amit irigyelni lehetett azoknak, akik átlagos képességekkel születtek. 

A boszorkány seb önmagunkban való felismerése mérföldkő lehet a gyógyulásunkban, mert ez a seb tudat alatt nehezíti meg az életünket.   

A boszorkány seb sokféleképpen nyilvánul meg, és mint a legtöbb kondicionálásunk, gyakran tudat alatt hat ránk.

Ha megpróbálunk tanítani, gyógyítani, szolgálni, megosztani másokkal lelki ajándékainkat, tapasztalhatunk félelmet, ellenállást magunkban. Irracionális félelmeink is lehetnek, hogy mi soha nem hibázhatunk, mert rettenetes következményei lennének ennek, félhetünk a láncoktól, a tűztől és a víztől.

Lehet, hogy túl erős a szexuális kisugárzásunk, de nem hagyjuk érvényesülni, mert félünk az ezzel kapcsolatos hatalomtól és a büntetéstől, és inkább apácaként élünk.

Rettegünk felhívni magunkra a figyelmet, bujkálunk, elvegyülünk, hogy ne tudjanak rólunk mások semmit, holott csodálatos a belső világunk. Félhetünk attól is akár, ha váratlanul becsöngetnek hozzánk, és talán az egész életünket kontroll alatt tartjuk.

Lehet, hogy mások egész arzenál videót és selfie-t tesznek fel magukról a közösségi médiában, de mi ösztönösen ellenállunk ennek – újra csak félünk, hogy meglátnak minket. 

A generációs vagy előző életbeli boszorkány sebünk még mindig él bennünk, mélyen, vészjeleket sugározva magából.

Néhányunk számára még az önmagunkban és az intuíciónkban való bizalom egyszerű cselekedete sem érződik biztonságosnak, és inkább a logikára és az értelemre hagyatkozunk, mert a tudásunkkal, mágiánkkal és az Univerzum erejével összhangban való élet tudat alatt kapcsolódik a félelem érzéséhez.

Ez csak néhány példa arra, hogy sokan közülünk hogyan és miért döntenek úgy, hogy abban a dobozban élnek, amelyet a társadalmi és vallási kondicionálás kijelöl számukra.

A boszorkány seb fizikai tünetekben is megnyilvánulhat. Lehetnek torokproblémáid, tüdővel és légzéssel kapcsolatos gondjaid, mintha „fojtogatnának”. Lehet, hogy nem mersz mások előtt őszintén beszélni, vagy ha erre kerülne a sor, előtte berekedsz. Ez mind arról szól, hogy a torokcsakrádban és a szívcsakrában tárolod azokat az emlékeket, amikor büntettek azért, mert szabadon merted kifejezni magad.

Mik lehetnek a boszorkány seb tünetei, a teljesség igénye nélkül?

  • tökéletesség mániás vagy
  • mindent igyekszel kézben tartani és kontrollálni
  • nem szeretsz magadról beszélni
  • másokat hallgatsz inkább passzívan, értő figyelemmel
  • nem mered kifejezni a másoktól eltérő véleményedet
  • bujkálsz az emberek elől, akár semleges színű ruhákban
  • gyűlölöd, ha rád irányul a figyelem
  • tudat alatt, alaptalanul, csalónak és szélhámosnak tartod magad
  • nagyon félsz mindenféle kritikától
  • félsz attól, hogy megszégyenítenek, és néha álmodsz is hasonló helyzetekről
  • görcsösen ragaszkodsz az anyagi biztonsághoz, amit talán egyedül teremtesz meg
  • nem mersz hallgatni az intuíciódra
  • félsz a fulladástól, a víztől
  • rettegsz a tűztől
  • félsz a hatalomtól de lázadsz is ellene

 A boszorkány seb még sokféle tünetben jelentkezhet.

Akiben munkálkodik a boszorkány seb, az csendben végzi a spirituális tevékenységét, és nem mondja el senkinek talán, hogy miben hisz. Ám korlátok között él, és nagyon hiányzik számára az, hogy felszabadult legyen, hogy egy olyan világban élhessen, ahol nem kell többé félni. Az elbújás visszatart minket a valódi fizikai, érzelmi és lelki bőségtől, gazdagságtól, egészségtől és szabadságtól.

Hallgass a lelkedre, világíts rá a félelmeidre, engedd el őket a testedből, a lelkedből, az életedből!

Mágikus, erőteljes, érzelmes és intuitív teremtő lény vagy, és itt az ideje, hogy ragyogva járj a Földön.

Mert ha egy Nő és Férfi is felemelkedik és szabaddá válik, akkor mindannyian felemelkedünk.

Kívánok neked olyan időszakot, amikor gyógyulni tud a lelked,

Áldással, Luna

És ha segíthetek neked ebben, akkor vár a Boszorkány Iskola, ahol az egy év alatt a boszorkány sebed lehet, hogy beforr, de lehet, hogy ennél sokkal többet kapsz a Hold Istennőjétől…

A honlap tartalmát másolni tilos!

Don`t copy text!