Skip to content Skip to footer

Emelkedés és Tisztulás az Ősi Erők Fényében

Ebben az időszakban a Sárkányok üzentek neked. Üzenetük a következő: a világnak szüksége van rád, az erős lelkedre, az energiádra. Arra kérnek, hogy állj bele az erődbe.

A Sárkányok segítenek neked ebben, a legnagyobb szeretettel, hogy te is tudj segíteni majd a bolygónak és az embereknek ebben a kihívásokkal teli időszakban.

Sámánok, bölcsek és szerzetesek, szerte a világon, akik a hatalmi rendszerek elől elrejtőzve mentették át az ősi tudást, bizonyosak benne: a Nők fogják megmenteni a Földet.

A Nők pedig ösztönösen, rengeteg tudást és spirituális energiát vesznek magukhoz, mert lélek szinten emelkedniük kell ahhoz, hogy ebbe a hatalmas feladatba bele tudjanak állni.

A Férfiaknak pedig az az égi feladatuk, most jobban, mint bármikor, hogy támogassák a Nőket. Ha Férfiként olvasod ezeket a sorokat, akkor egy különleges Nő kéri a segítségedet most. A Sárkányok arra kérnek, gondolkodj el, ki lehet az, és vedd fel vele a kapcsolatot. 

Nem könnyű az út, ami ehhez a célhoz vezet, ám a Nők nincsenek egyedül.

Hatalmas Segítők vigyáznak rájuk: Angyalok, istenek és istennők, a Föld láthatatlan dimenzióinak ezer lénye, és a Sárkányok. Ősi Sárkány istennők, mint a mezopotámiai Tiámat, várnak a női erőre ahhoz, hogy át tudják rendezni a Földet, hogy végre lesöpörhessék róla mindazt, ami sötét, ami gonosz, ami romboló, hogy végre elkezdődhessen egy új Aranykor.

Kik azok a Sárkányok?

A Sárkányok gyakran felbukkannak a mitológiában, a Bibliában, de még fantasy könyvekben, filmekben és játékokban is. Ott mindig hatalmasak, egy hüllő értelmi szintjével rendelkeznek, tüzet fújnak és szórakozásból rombolnak. Általában van egy gazdájuk, aki meglovagolja őket, és nekik engedelmeskedniük kell a parancsszavaknak. 

Igaz lenne ez? Mi sem áll távolabb az igazságtól.

A Sárkányok okos és emelkedett lények, földi és galaktikus energiaformák. 

Nagyon magas rezgésszinten léteznek, míg az emberi világ a harmadik dimenzióban, az anyag világában vegetál, ők az ötödik-hatok-hetedik dimenzióban élnek, sokkal finomabb rezgésszinten, mint az emberek, éppen ezért láthatóak nehezen. 

Ők teremtették a Földet, az isteni látomás alapján, és ők fogják hamarosan átrendezni, hogy megfeleljen az új Aranykornak. Isteni, bölcs erőt képviselnek, és ha megismerkedünk velük, bármikor a segítségünkre sietnek.

A Sárkányok segítenek kapcsolódni az ősi erőkkel, harmóniába hozni őket, hozzájárulva az emelkedésünkhöz és tisztulásunkhoz, kapcsolódni belső erőnkhöz. Megérintik lényünk mélyebb rétegeit és megnyitják számunkra a következő szintet az emelkedésben.

Hozzáférést adnak az ősi erőkhöz, így magunk mögött hagyhatjuk régi korlátainkat és kibontakozunk az új lehetőségek fényében.

A Sárkányok ereje lehetőséget kínál az új Aranykor eljövetelére, ahol a nők ereje és befolyása a középpontba kerül. Az izgalmas új lehetőségekkel és a sárkányok varázslatos erejével az új korszak valósággá válhat, ahol a nők minden területen megtalálják a helyüket és sikeresen változtathatják meg a világot.

S hogy te is egyike vagy-e azoknak a Nőknek, akiket csodálatos feladatra képeznek ki az Égiek? Azzal, hogy ezeket a sorokat olvasod, biztosítanak téged, hogy igen a válasz. 

Számíthatsz arra, hogy a Sárkányok és más segítők is, hamarosan feltűnnek valamilyen módon az életedben, örömteli élményeket hozva neked. 

Kívánok neked olyan időszakot, amikor ráébredsz a személyes küldetésedre és a varázserődre,

Áldással, Luna

S ha úgy érzed, hogy a Sárkányok keresnek téged, akkor ajánlom figyelmedbe az októberben kezdődő tanfolyamot. Részletekért KLIKK IDE 

A honlap tartalmát másolni tilos!

Don`t copy text!