Skip to content Skip to footer
Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Vámpír nap

április 6

20000Ft

Kik azok a vámpírok? Sötét teremtmények, akik lesnek ránk az éjszakában? Szívtipró lények, akikkel szerelembe eshetünk? A vámpírhit egyidős az emberiséggel, és a vámpírokról szóló rémmesék szerte a világon félelmet keltenek. Bár a vámpírok a különböző kultúrákban testi alakjukban eltérhetnek egymástól, egyvalami összekapcsolja őket: emberi vérre van szükségük a fennmaradáshoz.

Ezek a halálon innen rekedt, élőhalott lények sokak számára a szenvedély és az erotika jelképei. Máshol elpusztítandó ellenségek, akik ártanak az embereknek, mi több: át is adhatják nekik a fertőző vámpír-kórt.

Vajon megvan-e a vámpírokban a jóság szikrája? Vajon primitív sötét teremtmények ők, akik egyetlen célja az, hogy tőlünk életerőt szerezzenek?

A vámpírok pár hónapja kerestek fel engem, és kérték, hogy ismertessem meg az emberekkel az ő világukat, azért, hogy a valóságot ismerhessük meg, ne pedig a fantáziát. Mivel először nemet mondtam, így elkezdtek finoman, de szívósan jeleket küldözgetni nekem, amivel folyamatosan emlékeztettek a jelenlétükre, addig, míg igent nem mondtam nekik.

Az új Aranykor hajnalán, egy inkább közelebb kerülünk a magas rezgésszinthez, és a szeretethez. Más szemmel kell néznünk azokra a lényekre, akik ennek a földnek a más síkjain élnek. Meg kell ismernünk a világukat, hogy együttélésünk harmonikus lehessen. A vámpírok azt szeretnék, ha meglátnánk bennük a fényt, így őket sem kárhoztatnák arra, hogy mindig a sötétség erejének birtokosaiként tekintsünk rájuk.

A vér nem más, mint életenergia. Így minden olyan lény „vámpír”, aki csak úgy tud fennmaradni, ha más lény életerejét, vérét, vagy energiáját megcsapolja.

A Vámpír napon megtanuljuk felismerni őket, látható, vagy láthatatlan alakjukban, és megtanulunk védekezni ellenük. Nincs baj azzal, ha van egy ilyen erő a környezetedben, csak akkor, ha észrevétlenül kiszívja belőled az életet. A jó hír az, hogy mihelyst már nem adsz energiát, életerőt egy „vámpírnak”, ő kénytelen lesz keresni valaki mást magának.

A napon felderítjük az energiavámpírokat a környezetünkben, és mágikusan megszüntetjük velük a kapcsolódást.

Tanulunk a vámpírok történetéről, különféle kultúrákban.

Ránézünk „vámpír” őseinkre, vagyis azokra a káros generációs mintákra, melyek kiszívják belőlünk az erőt és az életet. Nem ritka, hogy egy-egy ősünk „vámpírként” itt marad velünk, és az energiánkon élősködik.

Megvizsgáljuk „vámpír” kapcsolatainkat, és azokat a helyzeteket, ahol talán mi viselkedünk vámpírként.

Míg számtalan vámpír egyszerű vérszívó, addig vannak olyan vámpírok is, akik magas rendű tudás hordozói. A sötétségben látnak mindent, rólunk is. Évszázadok bölcsességét hordják magukban, és különleges tisztánlátással rendelkeznek. Ők nem finomkodnak, ha arról van szó, hogy a tanácsukat kéred; kíméletlen őszinteséggel tárják fel számodra a problémát és a megoldást. A napon kézhez vesszük a vámpírok személyre szóló üzeneteit és meditálunk velük, ahol valóban érezheted a jelenlétüket.

A vámpírok ezen a napon szeretnék, ha a résztvevők visszakapnának az életerejüket, ennek szimbólumául pedig a vörös rózsát jelölték meg. Kérlek, hogy hozz magaddal egy szál vörös rózsát, amit a nap végén, vámpír élet-áldással hazavihetsz majd.

A vámpírok kérték, hogy minden résztvevő vörösben és feketében érkezzen, hogy emlékeztessenek az élet és halál energiára, mely uralja a birodalmukat.

A nap díja 20.000 Ft.

A helyedet 5000 Ft előleggel tudod biztosítani.

Várlak szeretettel, Luna

holdtemplom@gmail.com

06 70 4089351

 

Részletek

Dátum:
április 6
Összeg:
20000Ft
Esemény kategóriák:
,

A honlap tartalmát másolni tilos!

Don`t copy text!