Skip to content Skip to footer
Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Boszorkány mágia gyakorlati tanfolyam – meghívó Roxfortba

május 5

Öt alkalmas boszorkány mágia alaptanfolyam indul, személyesen vagy online. A tanfolyamra elhozhatod egy kérésedet, melynek megteremtéséhez, személyre szabottan megkapod a mágikus eszközöket.

Vannak kérdések, melyeket sokszor felteszünk magunknak.

Vajon csak annak lehet álom élete, aki szerencsés csillagzat alatt született?  A legtöbben azt válaszolják, hogy igen. Én azt mondom, hogy nem.

Vajon teremthetjük-e mi magunk az életünket? A legtöbben azt válaszolják, hogy nem. Én azt mondom, hogy igen.

Kell-e ehhez különleges boszorkány tehetség? A legtöbben azt válaszolják, hogy igen. Én azt mondom, hogy nem.

Rengeteg dolgot megvalósítottam már a mágia segítségével. A mágia elég megosztó kifejezés, számomra az isteni teremtőerőt jelenti, amihez minden embernek hozzáférése van, de csak kevesen gyakorolják. Rengeteg tiltás van a mágia felé, főleg azért, mert „sötét”. Vajon ki mondja ezt? Aki nem akarja, hogy átvedd a hatalmadat a saját életed felett, mert azt akarja, hogy az ő törvényei szerint élj.

Persze vannak sötétebb, ártó mágikus rítusok, de a legtöbb rituálé bizony isteni fényben ragyog.  Utoljára Arany Atlantisz idején teremtettünk csodás dolgokat magunknak az isteni mágia segítségével, de az Aranykor bukásával ez a képességünk is alaposan csorbult, és már el sem hisszük sokszor, hogy ez a hatalmas erő a rendelkezésünkre áll. Főként a korlátozó hiedelmeink miatt, melyek a legtöbbször energetikai „beültetések”, s melyek célja az, hogy ne tudjunk teremteni.

A tanfolyamon megvizsgáljuk ezeket a korlátozó hiedelmeket, melyek megakadályoznak bennünket a csodák befogadásában. Rengeteg olyan hiedelmünk van, ami visszatart attól, hogy szívünk vágyát megteremtsük. Ha ezeket a hiedelmeket felismerjük, megtisztítjuk, s célunk teremtéséhez hozzáadjuk a mágia eszközeit, akkor igen gyorsan eredményt tudunk elérni.

18 éve járok a spiritualitás, a boszorkányság és a mágia ösvényén. Angliában tanultam meg a boszorkányság alapjait, hiszen ott viszonylag szabadon gyakorolják a „mesterséget”, így az ottani boszorkányok bátran és nagy szabadsággal merik használni a tudásukat.

Eljött az idő, hogy a boszorkány mágiát megismertessem azokkal, akik nyitottak rá, abból a célból, hogy ők is kézbe vehessék a sorsukat. A Föld mostanában igen megosztott; vannak, akik a felemelkedést választják és vannak, akik már nem is harcolnak azért, hogy jobb életük lehessen, akár el is búcsúznak ettől a világtól, nem látva reményt.

A régi világ eltűnt, az új most van születőben. A változás a mindennapjaink részévé vált. „Szállhatsz a változás szelével, vagy ellenállhatsz neki, de akkor megrekedsz” üzeni a szellemvilág, mellyel erős kapcsolatban állok, onnan kapom a sugallatokat és a támogatást is. A szellemvilág pedig segíteni akar az embereknek abban, hogy ne adják fel, álljanak bele az erejükbe, a hitükbe, a teremtőképességükbe, hogy nem csak nekik, de magának a Földnek a sorsa is fényesebbé váljon.

A boszorkány mágia különbözik a tradicionális mágiától, annál szabadabb, miközben betartja a mágia alaptörvényeit. A boszorkányok rengeteg szellemi segítő lényt, kreativitást, transzot, meditációt, és egyebeket is használnak a mágiához, a cél az, hogy minél egyszerűbben és hatékonyabban meg tudják varázsolni azt, amit szeretnének.

Várlak téged is erre a tanfolyamra, akkor, ha valamit meg szeretnél teremteni, ami látszólag nagyon messze van még tőled. Ha szeretnél boszorkány mágikus rítusokat tanulni. Ha találkoznál egy nagyon jó csapattal, akik együtt dolgoznak egymás sikerén is. Ha szeretnél nyitni a szellemvilág felé, támogatást kérni tőlük.

Vagy egyszerűen, akkor is itt a helyed, ha olvasod ezeket a sorokat, és valamiféle furcsa bizsergést, szokatlan izgalmat érzel, bár az elméd azt mondja, hogy „na ez hülyeség, felejtsd is el.”

Alkalmak és témák

Április 7. (első alkalom)

Alapok és védelmek. Beszélünk arról, hogy mi az a boszorkány mágia, melyek a szent boszorkány napok. Megtanuljuk megteremteni a szent teret, ahol dolgozunk majd, tanulunk a védelmekről és a tisztításokról, ami minden rítus alapja. Megtanuljuk felállítani a boszorkány mágia oltárt, beszélünk Valóságokról és Dimenziókról. Behívjuk saját személyes segítőnket a szellemvilágból és egy speciális módszerrel aktiváljuk magunkban a boszorkány erőt. Megtisztulunk attól a tudatalatti korlátozó mintától, mely a vágyunk megteremtését akadályozza.

Május 5. (második alkalom)

Az őselemek világa. Gyertyamágiát tanulunk. Őselemekkel foglalkozunk, melyektől beavatást kapunk. Tanunk az aura rétegei és a csakrák bölcsessége. Mit mesélnek a csakráid? A negatív kötésektől való megszabadulás. Az őselemek lényei. A helyek szellemei. Boszorkány kristályok. Varázspálca, tőr, kehely és pentagramma. Amulettek és talizmánok. Megismerkedünk a boszorkány babákkal és a hoodoo olajokkal.

Június 16. (harmadik alkalom)

Túlvilág és szellemvilág. Tanulunk a Birodalmak közötti átjárókról. Belemerülünk a vizualizációba. Felvesszük a kapcsolatot az őseinkkel, felszabadítjuk az eddig leblokkolt generációs erőt. Kapcsolatot építünk a Szellemvilággal, aktiváljuk ezt az erőt magunkban. Meghívjuk a mágikus lényeket (istenek és istennők, valamint más lények) akik segítenek nekünk a rítusok elvégzésében. Előző életünkbe utazunk vissza, felszabadítjuk az ott sérült boszorkány erőt.

Július 14. (negyedik alkalom)

Idő és tér, mágikus Valóságok. Megismerkedünk a tarot mágiájával és a boszorkány rúnákkal. Tanulunk a bolygók, az az idő és a mágikus rítusok kapcsolatáról. Belenézünk az Akasha krónikába. Asztrál utazást végzünk. Spirituális tervet alkotunk. Speciális mágikus rítusokról tanulunk (pénzmágia, szerelmi mágia, rontáslevétel és egyebek)

Augusztus 11. (ötödik alkalom)

Megvalósítás. Boszorkány szent fákról és növényekről tanulunk, szent illóolajokról, kipróbáljuk a boszorkány transzot. Elkészítjük a saját mágikus főzetünket. Varázsigét írunk, varázsdalt énekelünk, boszorkány fonallal dolgozunk. Megkapjuk a személyre szóló eszközöket a saját vágyunk megteremtéséhez. Szent boszorkány nevet kapunk. A kelta Cerridwen boszorkány királynő beavatását kapjuk meg a boszorkányság alapjaiba.

Tudnivalók 

A tanfolyam minden képzési napon 10-18 óráig tart a Budapest XIII. kerület Hegedűs Gyula utca 16. szám alatt.

A tanfolyamot lehetséges online is elvégezni, helyszíni közvetítéssel, melyről megkapod a felvételt.

A tanfolyam elvégzőinek oklevelet biztosítok, amennyiben elvégzed mind az öt alkalmat, akár személyesen, akár online, akár” hibrid” formában. Ez azt jelenti, hogy keverheted a személyes és online alkalmakat is.

A tanfolyam díja 25.000 forint alkalmanként.

Lehetséges öt alkalmas bérlet vásárlása, ebben az esetben 20 ezer forint egy alkalom díja. Ez fizethető előre is, de ha ki akarod próbálni az első alkalmat, akkor az még teljes áron történik, és a fentmaradó négy alkalomra lesz érvényes a csökkentett díj.

A jelentkezéskor 10.000 Ft helyfoglalót szükséges fizetned, a fentmaradó összeget pedig vagy átutalással, vagy a tanfolyam napján személyesen tudod rendezni.

Amennyiben valamilyen egyéb képzésre jársz hozzám, akkor a te részvételi díjad szintén 20.000 Ft.

Jelentkezni emailben vagy telefonon tudsz, a holdtemplom@gmail.com vagy lunaverzum@gmail.com emailcímen, avagy a +36704089351-es telefonszámon Lunánál.

Várlak szeretettel, Luna

 

Részletek

Dátum:
május 5
Esemény kategóriák:
, ,

A honlap tartalmát másolni tilos!

Don`t copy text!