+36 70 408 9351 | info@holdtemplom.hu

családfaCsaládi átok levétele

A családi átok olyan generációs átok, ami egyenes ágon öröklődik; hét generációra fejti ki a hatását, így könnyen kiszámolhatjuk, hogy több száz évet képes átfogni egy család életéből, és akár több száz embert is érinthet.

Valaki úgy átkozta meg egy ősödet, hogy annak a fia vagy a lánya is vigye tovább az átkot, majd annak a fia vagy lánya is, és annak a fia vagy lánya is, és még háromszor megyünk előre az időben, tehát az átok elsődleges elszenvedője esetleg az ük-ük-ük-nagyanyád vagy nagyapád volt, de lehet, hogy te nem az utolsó vagy a sorban, hanem te is képes vagy leszármazottaidnak továbbörökíteni ezt az átkot.

Vannak fura családi helyzetek, családi furcsaságok, akár tragédiák is, melyek felbukkannak szinte minden generáció életében, esetleg más és más köntösbe bújtatva. Ilyen helyzet lehet például, ha egy sérült gyermek születik minden generációnál, avagy minden házas nő elválik és egyedül éli le az életét, vagy nincs szerencséje a férfiakkal, vagy a család elszegényedik házasság után, de bármilyen helyzet adódhat – ez egyedül attól függ, hogy a régi átkozó mivel sújtotta a családot.

Sok spirituálisan érzékeny ember érzékeli tudat alatt ezt az átkot, és megpróbál úgy védekezni ellene, hogy nem is megy bele olyan élethelyzetbe, ahol az átok foghatna rajta. Így fordulhat elő, hogy egy nő azért nem vállal gyermeket, mert érzi, hogy a gyermekkel  történt volna valami rossz, vagy azért nem tud megállapodni egy férfi mellett sem, mert érzi, hogy esetleg a férfi tönkretenné az ő életét – így inkább nem is próbálkozik egy komoly kapcsolattal, vagy próbálkozik, de folyton komolytalan férfiakba ütközik.

Ám ez az átok megszüntethető, egy komoly atlantiszi mágikus szertartással.

Már az átok levételét követő második napon érezhető egy erős felszabadulás, a szeretet és önszeretet áramlásának felerősödése, könnyedség érzés, és vidámság. Az átok levételének felbecsülhetetlen értékű ajándékai vannak, hiszen azon a személyen keresztül, akivel megcsináljuk a szertartást, az összes élő nem holt rokona megtisztul, felszabadul az átok hatásai alól, és a család (szülők, gyermekek, testvérek, unokák, dédunokák, unokatestvérek stb.) élete sokkal fényesebb és könnyebb lesz.

Az ember azt hinné, hogy a holt rokonoknak már mindegy, hogy van-e rajtuk átok, avagy nincs, de én azt tapasztalom, hogy még ekkor is nagyon erős hatása van a tisztulásnak, és a holt rokonok lelkében is érezhető a felszabadulás és a hála, mert ez a béklyó és bilincs lekerült róluk.

Maga az atlantiszi mágikus családi átok levétel 5 órás szertartás, de az ügyfélnek csak másfél órát kell a helyszínen töltenie, a mágus elvégzi a szertartás többi részét.

A szertartás díja 40.000 Ft.

Várlak sok szeretettel erre a komoly és generációk sorsát meghatározó gyógyításra,

Áldással,

Luna

06 70 408 9351

info@holdtemplom.hu

Megosztások: