+36 70 408 9351 | info@holdtemplom.hu

családfaCsaládi átok levétele

A családi átok olyan generációs átok, ami egyenes ágon öröklődik; hét generációra fejti ki a hatását, így könnyen kiszámolhatjuk, hogy több száz évet képes átfogni egy család életéből, és akár több száz embert is érinthet.

Vannak családi furcsaságok, akár tragédiák is, melyek felbukkannak szinte minden generáció életében, esetleg más és más köntösbe bújtatva.

Sok spirituálisan érzékeny ember érzékeli tudat alatt ezt az átkot, és megpróbál úgy védekezni ellene, hogy nem is megy bele olyan élethelyzetbe, ahol az átok foghatna rajta – ezzel viszont sok dologról le kell, hogy mondjon.

Ám ez az átok megszüntethető, azon a személyen keresztül, akivel megcsináljuk a szertartást, az összes élő nem holt rokona megtisztul, felszabadul az átok hatásai alól.

Az ember azt hinné, hogy a holt rokonoknak már mindegy, hogy van-e rajtuk átok, avagy nincs, de én azt tapasztalom, hogy még ekkor is nagyon erős hatása van a tisztulásnak, és a holt rokonok lelkében is érezhető a felszabadulás és a hála, mert ez a béklyó és bilincs lekerült róluk.

Maga az atlantiszi mágikus családi átok levétel 4 órás szertartás, de az ügyfélnek csak másfél órát kell a helyszínen töltenie, a mágus elvégzi a szertartás többi részét.

A szertartás díja 40.000 Ft.

Várlak sok szeretettel,

Luna

06 70 408 9351

info@holdtemplom.hu

Megosztások: