Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Fehér boszorkánynak tartom magam, a boszorkányok pedig mágiát használnak arra, hogy változtassanak a Valóságon.

A „rontás” annyit jelent, hogy valaki, tudatosan vagy pedig tudattalanul sötét energiát szórt rád, vagyis azt kívánta, hogy érezd rosszul magad, sikertelen légy, boldogtalan légy. Lehet, hogy csak hirtelen felindulásból történt a dolog, valaki dühös lett rád, vagy a féltékenység, irigység motiválta. Az is lehet, hogy tudatosan tette rád ezt a rossz energiát. 

Nem mindig rontás az, ami rajtad van, lehet, hogy magadnak teremtettél meg egy rossz élethelyzetet, ezt is fogom látni, ha hozzám fordulsz. Ilyenkor a saját rontásod kerül le rólad. 

Egy odavetett, bántó szó, ami az elevenedbe talál, egy irigy tekintet, egy káromkodásnak álcázott átok, vagy esetleg szakérő által felhelyezett rontás is felkavarhatja, lefelé viheti az életedet.

A pokolba vezető út is jó szándékkal van kikövezve. Biztosan hallottad már ezt a mondást. Ez annyit jelent, hogy vannak olyan emberek, akik mindig jobban tudják, hogy mi a jó neked. Esetleg jó tanácsokkal is traktálnak, és ha mégsem teszed meg, amit mondanak, már csak jó szándékból, de dühösen is befolyásolni akarnak energetikailag, és fogalmuk sincs, mit tesznek.

De rontást, átkot sokkal inkább tesznek rád irigyek, vagy akik tartanak, félnek tőled. És minél erősebb valaki, annál erősebb rontást tud rád tenni.

Mit tapasztalhatsz, ha rontás van rajtad?

Tapasztalataim szerint az érzelmeid, gondolataid válnak egyre sötétebbé, és így “húznak be” az életedbe rossz eseményeket. Rontás jele lehet az, ha nem tudsz aludni, vagy folyamatosan rémálmaid vannak. Ha kisebb-nagyobb balesetek történnek veled. Az életed eddig jól működő dolgai kezdenek kevésbé jól működni. Nyugtalan leszel, és folyton otthon gubbasztasz. Vagy éppen képtelen leszel a régi életszínvonaladat megtartani, lesüllyedsz.

Ha megmagyarázhatatlan testi tüneteid vannak, vagy pánikszerű rohamaid, ha ingadozik szeszélyesen a hangulatod, akkor valószínűleg rontás van rajtad. Ha széthúzás jelentkezik a kapcsolatodban, a családodban, ha furcsa, ijesztő dolgok történnek veled, valószínűleg akkor is erről beszélhetünk.

Ha ilyet tapasztalsz, és meg akarsz szabadulni tőle, újra fényben és sikerben élni az életed, akkor várlak téged egy erős és pozitív energiaáramlást gerjesztő mágikus rontáslevétel szertartással.

Ha nem a magad részére kéred a szertartást, akkor is lehetséges elvégezni, egy fénykép szükséges hozzá.

A rontáslevétel másfél órás, egyéni szertartás, díja 30.000 Ft.

Várlak szeretettel,

Luna

A honlap tartalmát másolni tilos!

Don`t copy text!