+36 70 408 9351 | info@holdtemplom.hu

horus1Mágikus rontáslevétel

A legtöbb ember – állítása szerint – nem hisz a rontásban, mégis, a hozzám fordulók jelentős része szeretné tudni, hogy van-e rajta sötét energia.

Nem mindig rontás az, ami rajtad van, (lehet, hogy magadnak teremtettél meg egy rossz élethelyzetet) ám egy odavetett, bántó szó, ami az elevenedbe talál, egy irigy tekintet, egy káromkodásnak álcázott átok, és esetleg szakérő által felhelyezett rontás is felkavarhatja, lefelé viheti az életedet.

A pokolba vezető út is jó szándékkal van kikövezve”. Biztosan hallottad már ezt a mondást. Ez – a rontás tekintetében – annyit jelent, hogy más emberek folyton jobban tudják, hogy mi a jó neked, esetleg jó tanácsokkal is traktálnak, és ha mégsem teszed meg, amit mondanak, már csak jó szándékból, de dühösen is befolyásolni akarnak energetikailag, és fogalmuk sincs, mit tesznek.

De rontást, átkot sokkal inkább tesznek rád irigyek, vagy akik tartanak, félnek tőled. És minél erősebb valaki, annál erősebb rontást tud rád tenni.

Mit tapasztalhatsz, ha rontás van rajtad?

Tapasztalataim szerint az érzelmeid, gondolataid válnak egyre sötétebbé, és így “húznak be” az életedbe rossz eseményeket. Rontás jele lehet az, ha nem tudsz aludni, vagy folyamatosan rémálmaid vannak. Ha kisebb-nagyobb balesetek történnek veled. Az életed eddig jól működő dolgai kezdenek kevésbé jól működni. Murphy törvénye veszi át az uralmat feletted. Nyugtalan leszel, és folyton otthon gubbasztasz. Vagy éppen képtelen leszel a régi életszínvonaladat megtartani, lesüllyedsz.

Ha megmagyarázhatatlan testi tüneteid vannak, vagy pánikszerű félelmi rohamaid, ha ingadozik szeszélyesen a hangulatod, akkor valószínűleg rontás van rajtad. Ha széthúzás jelentkezik a kapcsolatodban, a családodban, ha furcsa, ijesztő dolgok történnek veled, valószínűleg akkor is erről beszélhetünk.

Ha ilyet tapasztalsz, és meg akarsz szabadulni tőle, újra fényben és sikerben élni az életed, akkor várlak téged egy nagyon erős és pozitív energiaáramlást gerjesztő mágikus rontáslevétel szertartással.

Ha nem a magad részére kéred a szertartást, akkor is lehetséges elvégezni, egy fénykép szükséges hozzá.

A rontáslevétel kb. másfél órás, egyéni szertartás, díja 20.000 Ft.

Várlak szeretettel,

Luna

06 70 408 9351

info@holdtemplom.hu

Megosztások: