Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

A pénz és a siker egyike a legfontosabb emberi mozgatórugóknak.  Mégis, sok embernek állandó problémát jelent, hogy a pénz energiája beáramoljon az életébe. 

Sokan ábrándoznak a lottó ötös megnyeréséről, sőt, még a boszorkányt is megkérdezik, hogy vajon ő még miért nem nyerte meg, hiszen ért a mágiához. A válasz egyszerű. Az ember égi segítői igen sokszor nem tartják jó ötletnek azt, hogy az ember hirtelen meggazdagodjon, mert ez rengeteg bonyodalmat okozna ez az ember sorsában. Biztosan te is hallottál már olyan lottónyertesekről, akik – mivel nem tudták kezelni a nyereményüket – elherdálták a pénz, és most még mélyebben vannak, mint amikor megnyerték a hatalmas összeget. 

Ám azt kérheted, és meg is kapod a mágiától, hogy növekedjen a bevételed. Azt is kérheted, hogy sikerüljön egy vizsgád, vagy hogy el tudj adni egy ingatlant. 

A pénznek fantasztikusan vidám és laza energiája van, mégis, sokan tartják rossznak, és egy rakás negatív dolog kapcsolódik hozzá. Pedig a pénz energiája isteni ajándék; azért küldték nekünk az Égiek, hogy semmiben se szenvedjünk hiányt és boldogan, bőségben élhessünk. A pénzt szolgálni küldték hozzánk, de ehelyett az emberek szolgálják a pénzt. 

A pénzről alkotott képünk, fogalmaink és tapasztalásaink teljesen elrugaszkodtak a valóságtól. A pénz jó és isteni energia. Mennyi jót tehetünk, ha pénzünk van. 

A pénzmágia szertartás csodálatos, pozitív energiákat gerjeszt. A szertartás során megkérjük az égi erőket, hogy nyissák meg számodra a bőség kapuját, bármilyen téren is kéred azt.

Áttekintjük a hitrendszeredet, és konkrét cselekvési tervet beszélünk meg ahhoz, hogy a vágyad valóra váljon. 

Sikermágia szertartást a következő témákhoz kérhetsz:

  • hitel kiutalása

  • vizsga sikeres teljesítése

  • ingatlan eladás vagy vétel

  • ingó dolog eladása, vétele

  • munka bevonzása

  • termékenység bevonzása

Díja 30.000 Ft.

Várlak szeretettel, Luna 

A honlap tartalmát másolni tilos!

Don`t copy text!