+36 70 408 9351 | info@holdtemplom.hu

pot-of-goldPénzmágia, sikermágia

A pénz és siker, egyike a legfontosabb emberi mozgatórugóknak. Mindenki folyton a lottó ötösről ábrándozik, és arról, hogy a pénz a boldogságot hozná el számára.

Mégis, sok embernek állandó problémát jelent, hogy a pénz energiája beáramoljon az életébe, az állandó aggodalmak, a “nem érdemlem meg” érzés, “a pénz rossz” kijelentés miatt, vagy mert irreálisak az elvárásai.

A lottó ötöst hébe-hóba megnyeri valaki, ám ezzel kapcsolatban több kérdés/kétely is felmerül. Egyrészt, nem biztos, hogy a pénz igazán boldoggá fogja tenni, mert csak akkor jön rá, hogy a boldogsága forrásai máshol vannak.

Másrészt, ugyanazok a problémái jelentkeznek, mint  amilyenek eddig voltak, csak magasabb pénzügyi szinten.

Harmadrészt, a legtöbb ember nem hiszi el, hogy megnyerhet ennyi pénzt, és ha nem hiszel benne, már építed az akadályokat.

E helyett inkább kérd azt, hogy növekedjen a bevételed! Mert azt képes leszel te is elhinni és megvalósítani.

A pénznek fantasztikusan vidám és laza energiája van, mégis, sokan tartják rossznak, és egy rakás negatív dolog kapcsolódik hozzá. Pedig a pénz energiája isteni ajándék; azért küldték nekünk az Égiek, hogy semmiben se szenvedjünk hiányt és boldogan, bőségben élhessünk.

A pénzt szolgálni küldték hozzánk, de ehelyett az emberek szolgálják a pénzt. Ez akkora kavarásokat okoz a világ energiájában, hogy a pénzről alkotott képünk, fogalmaink és tapasztalásaink teljesen elrugaszkodtak a valóságtól. A pénz jó és isteni energia. Ezt hidd el, és máris boldogabb és gazdagabb lesz az életed.

A pénzmágia szertartás fantasztikusan pozitív energiákat gerjeszt. A szertartás során megkérjük az égi erőket, hogy nyissák meg számodra a bőség kapuját, és hidd el, teljesítik a kérésedet!

Sikermágia szertartást a következő témákhoz kérhetsz:

  • hitel kiutalása
  • vizsga sikeres teljesítése
  • ingatlan eladás vagy vétel
  • ingó dolog eladása, vétele
  • munka bevonzása
  • termékenység bevonzása

A pénz vagy sikermágia szertartás kb. másfél órás, előzetes megbeszéléssel együtt. Figyelem: lesz neked is házi feladatod!

A siker és pénzmágia szertartás díja 20.000 Ft.

Várlak sok szeretettel,

Luna

06 70 408 9351

info@holdtemplom.hu

Megosztások: