+36 70 408 9351 | info@holdtemplom.hu

varjú1“Amikor kapcsolatba lépsz valaki mással, önmagaddal lépsz kapcsolatba.

Amikor egy másik emberrel beszélgetsz, amikor egy olyan elmével kommunikálsz, amely kívül van a saját elméden, énednek azzal a részével lépsz kapcsolatba, mely nagyobb, mint az elméd, és hatalmasabb, mint a gondolataid.

A kapcsolatteremtés kiemel abból a folyamatos és véget nem érő belső párbeszédből, amit önmagaddal folytatsz, és rákényszerít egy külső párbeszédre.  A külső párbeszéd során pedig a másik ember friss energiákat adhat át neked, és új nézőpontból láttathatja veled a dolgokat. Lehet, hogy ő képes még tiszta fejjel szemlélni a témát, és mentes attól az ítélkezéstől és túlzó önkritikától, amivel te állsz a dolgokhoz. Ő olyannak lát téged, amilyen vagy, ami bizonyítja annak a mondásnak az igazságát, mely szerint az embernek néha ki kell bújnia a bőréből, hogy igazán elmélyedhessen saját magában. Néha bizony fel kell hagynod önmagad szemlélésével, hogy meglásd magad.” Neale Donald Walsh

Sorselemzésre általában akkor jönnek az emberek, ha valamilyen problémájuk van az életben, avagy válaszutak várnak rájuk. Személyemben megtalálod azt az embert, aki másképp láttatja meg veled a dolgokat. Hiszen egy probléma nem oldható meg azon a szinten, ahol keletkezett, hanem egy friss és felemelkedett nézőpont szükséges ahhoz, hogy a gubancok ki tudjanak simulni.

Minden sorselemzés egyben életvezetési tanácsadás is, amely után megnyugszol, feltöltődsz és más szemmel kezdesz nézni a világra.

Várlak sok szeretettel,

Luna

06 70 408 9351

 

Megosztások: