+36 70 408 9351 | info@holdtemplom.hu

UTAZÁS A VIKING ERŐVEL ÉS AZ ÉSZAKI MÁGIÁVAL

elen

Egy éves utazásra hívlak a viking erővel és az északi mágiával, személyesen vagy online.

Ha szereted a messzi észak energiáját, akkor tarts velem ezen az utazáson, ahol visszanyerheted az erődet, a bátorságodat és sokat fejlődhetsz.

Hajóját nem fedi ponyva, fedél soha nincs feje felett.

Ellenei számosan vannak – pajzsán alszik a viking.

Keze mindig a kardján, sátra a végtelen éj.

Amikor vihar tombol, vitorlája akkor is duzzad.

Vidáman néz Vihar királyra, hadd vigye, hadd vigye őt

Sodorja bár tomboló hullám, félelmet nem ismer e nép. (A Viking Saga)

Kik ezek a bátor hajósok, rettenthetetlen harcosok, kíváncsi felfedezők, mágikus lényekben és varázslatos természeti erőkben, sámánok erejében hívő északiak? Én magam sem tudtam róluk sokat, amíg „felsőbb elhívásra” elkezdtem dolgozni egy viking energiákban zajló eseményen. Akkor érintett meg a varázslat, olyannyira, hogy lélekben visszautaztam oda, ahol egykor, előző életeimben éltem, a messzi, havas északra, és ott is ragadtam. Szó szerint, mert több oldás kellett ahhoz, hogy a lelkem visszatérjen a XXI. századba. Ami ott fogott, az az, ami a mostani életünkből hiányzik: az összefogás, az ősi közösség ereje, a természetben rejlő mágia, a rejtélyek, a rúnák mágiája, és főleg a sámáni energiák, melyek északon sokkal erőteljesebben maradtak meg.

Mindig is bámultam a viking harcosok féktelen erejét, halált megvető bátorságát, és azt, hogy bármikor készen álltak egy jó mulatozásra, feledve a gondokat. A bátorság az erőből fakad, és ez az a dolog, ami jelen kor Valóságát át tudja írni. Olyan nyomás van rajtunk, olyan sötét energiák vannak körülöttünk, hogy ember legyen a talpán, aki testi-lelki épségét meg tudja őrizni. Elidegenedtünk egymástól, elfelejtettük, milyen a jelenben lenni, milyen ereje van a természetnek, nem is tiszteljük azt. Elszakadtunk a mítoszok, a valódi ünnepek világától. Az ego ereje tombol, míg útmutató intuíciónk hangja hallgat.

Olyan világban élünk, ahol az erő – pont, mint a hideg északon – életmentő lehet. Életerő, sámáni erő, fizikai és lelkierő szükséges ahhoz, hogy feljebb tudjuk emelni az életünket, és a világ káosza ne legyen ránk nagy hatással.

Egy északi Völva képzést végzek Angliában, ami sajnos jelenleg, az utazás nehézsége miatt szünetel. A Völvák északi sámánasszonyok, akik boszorkánynak is tekinthetők, hiszen varázslatokkal tudnak változtatni a Valóságon, tudnak a világok között utazni, Jóban vannak a Föld láthatatlan lényeivel, a sárkányokkal, a törpékkel, a tündérekkel, az óriásokkal, s megannyi más teremtménnyel. Csatornázni tudják az ősi tudást, képesek beszélgetni a természeti lényekkel, különlegesen mély transz állapotban, valamint erős közösséget alkotnak – még ma is.

Mit is kaphatunk a vikingektől, a harcosoktól és a Völváktól? Leginkább erőt és kitartást, valamint azt a képességet, hogy a jelenben éljünk. Ússzunk az árral, de legyünk képesek alaposan forgatni is az evezőt az Élet folyójában, hogy elérjük a céljainkat. Vidámságot, az istenek tiszteletét és a mézsörös bulik nevetését. Mitológiai tudást, és kozmikus bölcsességet. Az intuíciónk hangját.

A vikingek rendíthetetlen bátorságát az táplálta, hogy hitték, sorsuk meg van írva az isteneknél. Mindent megtettek, ami erejüktől tellett, de ha kellett, átengedték magukat a sorsuknak. Hitték, hogy haláluk után jobb helyre kerülnek, akkor minek is aggódni az élet nehézségein?

völvaEzen az utazáson szeretnélek elvinni a viking világokba, ahol bölcsességet, erőt, és sámáni tudást kapsz majd.

Segítőket kapsz a szellemvilágból. Megismerkedhetsz mítoszokkal, istenekkel és istennőkkel, a kilenc világgal, a rúnák mágikus erejével, a transz állapottal.

Az északi mágia gyakorlati alkalmazása pedig életjobbító hatással lehet rád.

9 alkalommal találkozunk az egy éves utazás során, hiszen Odin istenség is 9 napot töltött a Világfán, míg megkapta a rúnák bölcsességét.

Elkészítjük saját rúnáinkat, beavatjuk és megtanuljuk őket használni is. (Ehhez biztosítok minden alapanyagot)

Ha az online verziót választod, akkor a saját tempódban követheted a képzést, és a rúnák elkészítéséhez kapsz majd tőlem segítséget. Amennyiben személyesen végzed a képzést, úgy is megkapod az online anyagot.

Mit kapsz majd az utazástól? Erőt, minden szinten. Isteni támogatást. Testi-lelki-szellemi tisztulást, jóllétet. Kitartást és mély tudást. Hiszem, hogy az ajándékok, melyeket az északi világtól kapsz, segítenek neked túljutni a nehézségeken, s tudod majd élvezni az Élet által küldött mézsörös bulikat is.

Az utazás díja alkalmanként 14000 Ft. Helyedet a képzésen 5000 Ft előleggel tudod biztosítani. Ha az online verziót választod, akkor a képzés alkalmai előre utalandók át. Ebben az esetben nem kell azon a napon készenlétben lenned, amikor a személyes képzés zajlik és online követned az eseményeket, hanem egy online verzióra kifejlesztett anyagot kapsz majd, amit a saját tempódban feldolgozhatsz.

Jelentkezni a holdtemplom@gmail.com emailcímen avagy a +36704089351-es telefonszámon tudsz.

Várlak szeretettel, Luna

Alkalmak, témák

A képzés a megjelölt napokon 10-18 óráig tart. Helyszíne a Hold Templom Stúdió (XIII. Budapest Hegedűs Gyula utca 50. 11-es kapucsengő, első emelet)

Október 23. Rálépés a Földútra

Yggdrasil, a viking Világfa és a Kilenc Világ. Megismerkedünk Odinnal, Mindenek Atyjával, és Freyával, a Völvák istennőjével. Szellemvilági segítőket/védelmezőket kapsz magad mellé a Túlvilágról. Megismerkedünk a törpékkel és az óriásokkal. Jörd óriás istennővel fedezzük fel ősi gyökereinket. Betekintést nyerhetünk az északi évkörbe, avaloni és északi sámáni tradíciók szerint. Heimdall istenség megnyitja nekünk a sámáni világok kapuját, elkezdünk dolgozni a rúnák erejével, és a föld, mint őselem erejével. A jólét rúnái. A Földút megajándékoz a stabilitással, a gyökerekkel, a szellemi erővel.

November 22. és december 6.  A Beavatás Barlangja

Elutazunk a Világfa gyökereihez, s találkozunk Hél istennővel. Feloldjuk az erőnket korlátozó múltbeli tapasztalatokat. Megtapasztaljuk a Valkűrök erejét, magunkhoz vesszük a harcosok túlélőképességét. Baldr istenség segítségével feloldozzuk magunkat az áldozati létből. A viking túlvilágok mágiája. Honnan jöttünk, hová megyünk ebből az életből? Szembenézünk a félelmeinkkel, és legyőzzük azokat. Az erő rúnái. A Beavatás Barlangja megajándékoz a túlélés képességével és a lelkierővel.

Január 10. A Jéghegy Csúcsa

Találkozunk a Sors istennőivel, a Nornákkal, akiktől információt kapunk egyéni és kollektív sorsunkról. Elutazunk Mimir kútjához, ahol Odin istenség sokat áldozott fel a tudásért. Megismerkedünk az egyenes Thor istenséggel, kalapácsával és kecskéivel. Generációs mintákat oldunk fel. Skadi óriás vadász-istennő sámáni világokba visz el, segít akaratunk nyilát a célra irányítani. Megismerkedünk a Jégóriások birodalmával. A sors rúnái. A Jéghegy Csúcsa megajándékoz vérvonalunk áldásával, és a szabadsággal.

völvFebruár 21. A Fiatalság Forrása

Elutazunk az Ász istenekhez, és találkozunk Idun istennővel, aki őrzi a fiatalság elixírjét. Életerőt kérünk tőle. Férjével, Bragival is találkozunk, aki a költészet italát őrzi, tőle kérünk varázsigét, ami javítja az életünket. Felmegyünk a Lyfjabergre, a gyógyítás hegyére, ahol találkozunk Eir istennővel, és a kilenc gyógyító szűzzel, akiktől szellemi ajándékokat kapunk. Az egészség rúnái. A Fiatalság Forrása megajándékoz minket fénnyel, jólléttel, új kezdetekkel.

Március 28. A Tűz Transz Tisztása

Találkozunk Sunna napistennővel, akitől áldást kérünk életünk tüzére. Elutazunk a Tűz Óriások birodalmába. Megismerkedünk a harcias Tyr istenséggel, akitől magunkhoz vesszük a viking harci erők. Beszélünk a Berserkerekről. Elutazunk a Tündér birodalomba. Megtanuljuk sámáni módon kiterjeszteni a tudatunkat. Felülünk Sleipnir nyolc lábú lóra, hogy a sámáni transzot megtapasztaljuk. Az előre haladás rúnái. A Tűz Transz Tisztása megajándékoz minket fizikai és sámáni erővel, lelkesedéssel, harcos energiával.

Május 16. A Vörös Extázis Sátra

Találkozunk Freya istennővel, szerelem, mágia és életerő istennő formájában, valamint Freyr termékenység istennel is. Segítségükkel feloldjuk párkapcsolati, és önmagunk szeretetének nehézségeit. A Brisingamen, Freya mágikus nyakláncának ereje. Fafnirral megtanulunk sárkánnyá változni, vagyis utazni a sárkány erővel. A sámáni transzot tovább erősítjük. A szerelem rúnái. A Vörös Extázis Sátra megajándékoz a féktelen életszeretettel és optimizmussal.

Július 11. Az Északi Tengerek Mélye

Utazunk Ran istennővel, aki megadja nekünk a tisztánlátás képességét. Kilenc leánya, a hullámok tanítanak az érzelmi állapotainkról. Jelek keresése a természetben. Kapcsolódunk Mani holdistennel, aki rávilágít rejtett oldalainkra. A víz elem erejével dolgozunk, feltárjuk a segítségével mély érzelmi blokkjainkat, s a gátakat elsöpörjük életerőnk áramlása elől. Az érzelem rúnái. Az Északi Tengerek Mélye megajándékoz a nyugalommal, az érzelmek csillapodásával, a Látás képességével.

Augusztus 22. Az Agancsos Sámánok Mezeje

Találkozunk Frigga istennővel, és Sif istennővel, akik tanítanak a sorsról minket. Feloldják a tudás befogadásával és továbbadásával való blokkjainkat. Az ősi közösségek erejével kapcsolódunk, valamint saját generációs vonalunkon át küldjük le a tisztító erőt. Hogyan vegyük fel a kapcsolatot lakhelyünk tündér világával? Hogyan kérhetünk áldást a természet lényeitől? A vaddisznó, mint sámáni állat és a rénszarvas, mint sámáni állat ereje kísér majd. A termékenység rúnái. Az Agancsos Sámánok Mezeje megajándékoz jóléttel, gondoskodással, sámáni erővel, emlékezéssel.

Október 17. Beavatás (egy természeti helyen)

Ezen a napon északi sámáni beavatásban lesz részed. Találkozol Freya istennővel, aki tanácsot ad majd arra vonatkozóan, hogyan érdemes élni az életedet. Figyelj, mert a furfangos Loki is szeret benézni a beavatásokra :-)

Várlak szeretettel, Luna

 

Megosztások:

6 Válasz “UTAZÁS A VIKING ERŐVEL ÉS AZ ÉSZAKI MÁGIÁVAL”

Szerző: Horvàth Rita - 8 november 2020 Válasz

Szia.utólag lehet e mèg onlyne csatlakozni a kèpzèsre? Rita

Szerző: Luna - 10 november 2020 Válasz

Kedves Rita, igen, küldtem emailt. Szép napot, Luna

Szerző: Annamari - 17 december 2020 Válasz

Kimondhatatlanul sajnalom,hogy nem tudok reszt venni a tanfolyamon,az internet gazdaja veszelyesnek titulalta meg a nevemet is–ez Oluen Henderson volt-+,most csak azt kerdezem,kelta keresztes nyaklancot csinalnak itthon??Angliaban se talaltam!

Szerző: Luna - 25 december 2020 Válasz

Kedves Annamari, én még itthon nem láttam, de Angliában már igen, Glastonburyben vagy Stonehenge-ben. Nagyon kellemes Karácsonyt! Luna

Szerző: Isik Réka - 25 február 2021 Válasz

Kedves Luna! Lehet még az online képzésre jelentkezni?

Köszönettel,
Réka

Szerző: Luna - 26 február 2021 Válasz

Kedves Réka, igen, lehet folyamatosan jelentkezni, ez annyit tesz, hogy nem szeptemberben fog véget érni a képzés, hanem jövő januárban.

Minden vélemény számít!

Név


Hozzászólás