Skip to content Skip to footer

A hét gondolkodnivalója Számotokra Tökéletes Nap

Az ókori delphoi jósdán szereplő felirat a következő volt: “Gnóthi szeauton” vagyis: „Ismerd meg önmagad, s megismered az isteneket.”

A delphoicától, vagyis a papnőtől, aki mezítláb állt a földön, s fekete galambok röpködtek körülötte, jóslást kértek az emberek, a jövendőjükre, a sorsukra voltak kíváncsiak.  A jós azt felelte:

„Ismerd meg önmagadat, és tudni fogod a sorsodat. Mert a sorsod te vagy. Nem külső erők uralkodnak rajtad, az istenek benned vannak, és jellemed, személyiséged alakítja, formálja jövődet. Változtass magadon, és változni fog a sorsod is. Fogadd el magadat, és el tudod majd fogadni sorsodat is. Ez a gnóthi szeauton igazi értelme.”

Mind augusztus 15-e, mind pedig szeptember 8-a Szűz Máriához kapcsolódik. Szeptember 8-át tartják a születésnapjának, augusztus 15-ét pedig mennyei születésnapjának, amikor az Égbe emelkedett. Szűz Máriát csodatévő istennőnek tartom, aki határtalan, anyai szeretettel viseltetik az emberek iránt és mindig jót ad nekünk.

Én azt veszem észre évek óta, hogy mindkét nap tele van áldásokkal, még akkor is, ha elfelejtem, hogy éppen aznap van Mária napja. A vasárnap is áldásokkal telve telt el. Este, mikor lefeküdtem, annyira boldog voltam, mintha rózsaszín lufik emelnék a lelkemet az Ég felé, és úgy éreztem, nem is a földön járok, hanem a Menny felé lebegek, és rájöttem, hogy az idei szeptember 8-a volt számomra a Tökéletes Nap.

Ragyogó, napsütéses napra ébredtem,  majd kimentem a Népligeti  Szeptemberfesztre, ahol pecsenye és vattacukor illatú, boldog hangulat uralkodott. önkénteskedtem a Foxterrier Fajtamentés sátránál, ahol a pici, bűbájos, mentett foxikeverék hölgyet, szív alakú folttal a homlokán, Csiperkét bízták rám, itt meg is nézhetitek őt:  (http://www.foximaxi.gportal.hu/gindex.php?pg=17071547&nid=6397739), hogy ismertessem meg az emberekkel, hiszen gazdikereső. Rengeteg kisgyerek ölelgette, szeretgette, nagyon sok jó és tiszta lelkű, állatszerető emberrel ismerkedtem meg.  Majd délután szeretteimnek adtam át a munay-ki Harmónia Rítusát, ami olyan fénymagokat ültet a csakráikba, ami által azok megkapják a tökéletes megtisztulás, ezáltal a testi-lelki egészség alapjait.

Hazafelé már elkezdtem úgy repülni a biciklin, mintha az E.T. filmben szerepelnék, szó szerint éreztem, hogy centiméterekkel felemelkedtem a földről. Lehetetlen? Nem, nem az, hiszen a tér és az idő csak az emberek illúziója. Ha egy hatalmas isteni energia ér, bármi lehetséges.

Az, hogy miért volt pont ez számomra a Tökéletes Nap, a horoszkópomból olvasható ki, ami az erre az életre bevállalt életfeladatomat tartalmazza, vagyis hogy honnan hová kell ahhoz eljutnom, hogy ki tudjam pipálni majd ezt az életemet, és rányomni egy „jól teljesítettem” pecsétet. Nekem egy Halak jegyéhez kapcsolódó feladat jutott, vagyis, hogy önzetlenül, a szívemet beleadva, gyógyítsak. Az én Tökéletes Napomon mindez megvalósult – ezért lett Tökéletes Nap!

A Te heti gondolkodnivalód: milyen lenne Számodra a Tökéletes Nap?  Vajon milyen feladatot kaphattál erre az életre, amit ki tudsz majd pipálni, ha meg tudod valósítani?

A Te Tökéletes Napodhoz vajon melyik jegy kapcsolódik? Az újító Vízöntő? A kihívásokat kereső Kos? A földi örömöket előnyben részesítő Bika? Az intellektuálisan fürge Ikrek? Az anyáskodó Rák? A luxust imádó Oroszlán? A munkás Szűz? A harmóniát, szépséget kereső Mérleg? Netán a szenvedélyes Skorpió? Vagy a lelkes Nyilas? Esetleg a kitartó Bak?

Kerülj közelebb saját magadhoz, vagyis az istenekhez az által, hogy megismered és elfogadod azt, aki Te vagy valójában.

Szeretettel és áldással,

Damara Rita

A honlap tartalmát másolni tilos!

Don`t copy text!