Skip to content Skip to footer

A Hold Templomról

A Hold és a Templom számomra két olyan szó, amely kiemelkedő fontossággal bír az életemben. A Hold a régmúltat, a női erőt, az isteni mágiát, az ősi istennők erejét idézi fel, a Templom a hitet, a helyet, legyen ez fizikai vagy lelki hely, ahol a felsőbb erőkhöz fordulhatsz. Az ősi istenek még mindig közel vannak az emberekhez, de elfelejtettük, hogyan hívhatjuk be őket az életünkbe. Ebben a földi világban a hit az, ami ki tud emelni az anyag fogságából, és értelmet ad a létnek. Egy olyan erőben hiszek, ami nem állít eléd szabályokat és korlátokat, hanem segít neked erőssé, igazán önmagaddá válni. Ezt az erőt megtapasztalhatod akkor, ha hagyod, hogy a napfény megsimogassa az arcodat. Megtapasztalhatod, ha felnézel éjjel a csillagos égre, és látod, hogy az Univerzum végtelen, s mindenki úgy érkezett ebbe a földi világba, hogy gondoskodnak róla.

Hiszem, hogy az Égi Erők figyelnek ránk, végtelenül segítőkészek, és ha egy lépést teszünk feléjük, ők száz lépést tesznek felénk.

Luna vagyok, és két évtizede egy “jelenés” avatott be abba, hogy sokkal több minden van az életünkben, mint amit fizikai látásunkkal és öt érzékünkkel fel tudnánk fogni. Ez először ijesztő volt, de aztán minden értelmet nyert. A jelenés az istennő kultusz felé vezetett, melynek a központja Angliában van, a misztikus Avalon e világi városkájában, Glastonburyben. Hat évig tanultam az ősi istennő szertartásokat, először itthon, majd Angliában. Megszereztem a papnői fokozatot, majd Walesben a druidák avattak Cerridwen kelta istennő Nővérévé. Angliában északi sámánizmust is tanultam, ahol a Freya északi istennő Leánya, Gyakorló Völva (Daughter of Freya, Apprentice Völva) beavatást nyertem el. Angliai utazásaimon találkoztam a Sárkányok energiájával, akiktől nagyon sok tanítást kapok. Ők visszatértek ebbe a dimenzióba, hogy segíthessék a felemelkedési folyamatot.

Hiszek abban, hogy az új Aranykor küszöbén állunk, és emelkedünk, egy szebb és jobb világba, mint amibe beleszülettünk. 

Az atlantiszi és lemúriai tudás elfeledett módszerei érkeznek vissza világunkba, melyek közül a színek és fények erejét, az aromaterápiát is használom ugyanúgy, mint az ősi sámánizmus erejét. Folyamatosan képezem magam, hiszem, hogy mindig jönnek új és új, csodálatos technikák arra, hogy helyre álljon a lelkünk.

Hiszem azt, hogy a Nők fogják megmenteni, meggyógyítani a világot az új korban, így egyik fő tevékenységemnek azt tartom, hogy a Nőket az isteni életútjukra vezessem. Több mint tíz éve foglalkozom női csoportokkal, és csodálatos látni, ahogy a Nők támogatják és emelik egymást, megszeretik önmagukat, meglátják magukban az istennőt, felfedezik eredendő erejüket és kinyílik számukra a világ.

A legnagyobb örömömre, egyre több Férfi is keresi a felemelkedés útját, és így talál el ahhoz az ősi boszorkány papnő, sárkány őrző vonalhoz, amit képviselek.

A Hold Templom egy spirituális stúdió, amely Budapesten található. Látogass el te is hozzánk, személyesen vagy online, várlak szeretettel téged.

A stúdióban megtalálható Atlantisz energiája, az ókori Egyiptom ereje, az istennő kultusz és a mágusok varázslata, a sárkányok ereje, de a mai kor energiakezelései is, varázslatos környezetben.
A Hold Templom az isteni erőt szimbolizálja. Az erőt, mely benned is él, és felfedezésre vár. Mert ha egyszer felébreszted, az életed maga lesz a varázslat.
A Hold a Földet kíséri az idők kezdete óta és különleges helyet foglal el az emberiség kultúrtörténetében, vallásában.
A Hold a határtalan nőiesség szimbóluma, így istennői ereje van. A görög Szeléné, a római Luna, csak egy pár ismert név a holdistennők sorában.
A Hold mágikus égitest, számtalan legenda fűződik hozzá.
A Hold beavat téged. Misztikussá, mágikussá varázsolja a
világot. Ha tettél már holdfényes sétát a sötétben, biztosan észrevetted, hogy mennyire megváltozik az érzékelésed,
kinyílik a harmadik szemed a holdfény hatására. Éppen ezért a Hold a tudatalattink, a lelkünk szimbóluma is.
Már Atlantiszon is létezett Hold Templom, melynek papjai, papnői kapcsolatot teremtettek a Holddal és felhasználták az égitest erős, mágikus hatásait.
A Hold mozgatja a Föld vizeit: a tengereket, és a bennünk lévő „vizeket” is, például a nők menstruációs ciklusát.
A Hold Templom az isteni erőt szimbolizálja. Megtanít hinni. Hinni az Égiekben, hinni Önmagadban, hinni az életed küldetésében, hinni abban, hogy nem hiába vagy itt.
Megtanít látni. Látni a határtalan Szépséget a Természetben, az Életben, Önmagadban. Megtanít értékelni. Értékelni a Földet, Önmagadat, amíg elhiszed: Isten és Istennő vagy. Megtanít érezni. Érezni magadban az Isteni Fényt, ami ragyogón árad az Életeden keresztül, megvilágítva utadat, küldetésedet. Megtanít szeretni. Szeretni mindent, ami él.
Fedezd fel isteni és istennői létedet ahelyett, hogy beletörődnél: életednek szürkének és észrevétlennek kell lennie, vagyis fedezd fel az Égiektől kapott erődet, hidd el és tudd, hogy képes vagy változtatni az életeden, képes vagy uralni a sorsodat.
A Hold ereje segít ebben.
Áldással, Luna

A honlap tartalmát másolni tilos!

Don`t copy text!