Skip to content Skip to footer

A mágikus nők sérülései

Ebben az időszakban a Tűz az, ami vezet, mert a Nap ereje teljében tündököl az égen. Ez a tűz pedig ott ragyog azokban a mágikus nőkben, akik sok sebet szereztek már el életük során.

A női erő az Új Föld, az Aranykor alapját készíti most elő. Azt gondolhatnánk, hogy azok a nők a vezetők ebben a folyamatban, akik stabil neveltetést és megtervezett életutat hoznak már gyerekkoruktól kezdve, de ez nem így van.

Azok a nők válnak a legellenállóbbá, akiknek életük során sok nehézséget kellett legyőzniük.

Ezek a varázslatos nők igazi túlélők, így megvan a lehetőségük arra, hogy az új világ legerősebb embereivé váljanak.

Sokan nevezik ezeket a túlélő nőket „sérültnek”, és hordozzák sok csata sebeit, de a lelkük belsejében ég a láng, ami nem csak a saját életük ösvényét, de azokét is megvilágítja, akik kapcsolatba kerülnek velük.

Ez a láng talán nem égett bennük mindig ilyen fényesen, de ahogy egyre több nehézséget győztek le, egyre több fájdalmas vagy félelmetes helyzetet oldottak meg, ez a kis láng talán fáklyává vált bennük és a tűz ereje ellenállóvá kovácsolta őket.

Ők megfogadták, hogy nem veszítenek többé, így nem érdemes harcolni velük. Előbb-utóbb elnyerik a győzelmet, rövid, vagy hosszú távon.

Nem tudják legyőzni ezt a nőt soha, mert bár számtalan csatát elvesztett, a vereség leomlott tégláiból építette újjá magát, a fájdalom tüzében sebezhetetlenséget nyert.

Ez a nő mindig feltámad a tetszhalott állapotából, mert megjárta a poklot és visszatért, és ott is kiharcolta a helyét.

Ez a nő úgy lép ki a lángok közül, mint a Sárkány királynő, aki mindig megújul és égési sérüléseit a Változás Tavában gyógyítja.

Ha azt mondja neki valaki: „erre képtelen vagy”, ő azt mondja: „na fogd meg a söröm” és megcsinálja.

Pokoltűz és szentelt víz ő egyben, ő a napfény, ami a legsötétebb órán születik újjá. Ő az Alvilág úrnője, aki feljön a fényre és gyermekien mosolyog.   

A sötét oldalából kreativitás születik, árnyékaiból a szabadság. Álma a képzelet, állata a fekete macska, aki megtanítja neki, hogyan teremtse meg a függetlenségét éles karmaival és fogaival.

Életét végig kísérték a rémálmok, minden összeesküdött ellene, hátha feladja, hátha elveszik a hite magában és az életben.

De a benne lakozó varázslat nyers ereje egyben tartja őt. 

Szóval túlél és virágzik. Pontosan a megélt traumák miatt képes a felemelkedésre.

Nincs motiváltabb egy olyan nőnél, akinek egész életében azt mondták, hogy mit nem tehet, ki nem lehet. Senki sem lehet elszántabb a sikerre, mint az, akinek nincs vesztenivalója. Mert ő nyerésre játszik a neki odadobott kártyalapokkal.

A sérült nő dolgozik magán, és sebeinek feltárása és gyógyítása során a bőség és a változás csodálatos energiaforrásává válik.

Sebeinek hatalmát képes a legnagyobb Jó érdekében használni.

Minden utána hajított követ arra használ, hogy felépítse birodalmának alapjait, tégláról téglára építi a biztos helyét, ami megvédi őt.

Ez az erős túlélő sokszor szembesül gyűlölettel, irigységgel, kapzsisággal, még a családjában, a baráti körében, vagy idegenek részéről is. Emiatt folyhat ellene boszorkányüldözés, és elégethetik máglyán, de újra és újra feltámasztja magát. Tudja, hogyan töltse ki a lelki repedéseket és a sebesülései helyét arannyal.

Az Aranykort ezek a nők építik állhatatosan, kockáról kockára, napról napra, és talán nem is tudják, hogy új világot teremtenek, fényből és erőből. Mert ők többször legyőzték már a Sötétséget, így észrevétlenül a Világosság teremtőivé váltak.

Talán te is egyike vagy ezeknek a nőknek? Ez azt jelenti, hogy a világ most különösképpen számít a fényedre.

Kívánok neked olyan időszakot, amikor az erőd megsokszorozódik,

Áldással, Luna 

A honlap tartalmát másolni tilos!

Don`t copy text!