Skip to content Skip to footer

A csoda a fizetség a bátorságodért

A héten Szerviel angyal üzent neked. Üzenete: most bátornak kell lenned, s a bátorságod adja majd meg az előrehaladásodhoz, a problémáid megoldódásához szükséges erőt, hozza el a saját Csodádat.

Szerviel az erő angyala, és ő volt a bibliai Dániel ókori prófétával az oroszlánveremben. De ki volt Dániel, és miért került az oroszlánok közé?

Dániel egy rendkívüli ember volt, akit jeles tulajdonságai miatt az ókori Babilon egyik főkormányzójává neveztek ki. Sem hanyagságot, sem hibát nem lehetett találni nála. Ellenségei éppen ezért voltak bőven, akik csak azt keresték, hogy a makulátlan és istenfélő Dánielt hogyan tudnák a porba taszítani. Tervet eszeltek ki, és azt remélték, hogy cselszövésükkel sikerül őt elpusztítaniuk. Aláirattak a hiú királlyal egy olyan rendeletet, amely megtiltja, hogy rajta kívül a birodalomban egy hónapig bárki bármit kérjen Istentől vagy embertől. Ha pedig valaki áthágja ezt a rendeletet, büntetésül az oroszlánok vermébe vetik.

Dániel rögtön felismerte a rendelet mögött húzódó gonosz szándékot, de semmilyen vonatkozásban nem változtatta meg életmódját. Miért is hagyná abba az imát éppen most, amikor a legnagyobb szüksége van rá? Nem is hagyott fel ájtatos életmódjával, amit rosszakarói teljes mértékben kihasználtak, így, a törvény szerint Dániel hamarosan az oroszlánok verme előtt állt…

A király e szavakkal búcsúzott Dánieltől, mielőtt egy hatalmas követ gördítettek a verem szája elé: „a te istened szabadítson meg téged!”

Mit gondolsz, hogy mi történt? Az oroszlánok nem bántották őt, mert Isten elküldte Szerviel angyalt, aki megfékezte a nagymacskákat.

Másnap reggel elgördítették a követ a verem szája elől, Dánielt épségben találták meg, a békésen heverő oroszlánok között.

A király akkor már rájött, hogy nem a megfelelő emberek szavában hitt addig, feldühödött, a Dániel vádoló embereket bedobatta a verembe, az oroszlánok pedig azonnal megragadták őket és összezúzták minden csontjukat.

,,Az én Istenem elbocsátá angyalát és bezárá az oroszlánok száját és nem árthattak nekem” áll a Bibliában (Dániel, 6:22)

Talán azért is tetszik nekem ezt a történet, mert 06.22 a születésnapom ideje, és olyan, mintha nekem szólna. Ugyanígy hiszem én is, hogy a hit az út a csodák felé, és a csodák léteznek!

Szerviel angyal üzenete a következő: Lehetséges, hogy kisebb-nagyobb válság vagy döntési helyzet van az életedben. Talán nem mersz dönteni, nem mersz változtatni. A válság akkor köszönt rád, ha nem vagy hajlandó az előrehaladásod természetes irányában változtatni helyzeteden.

Amikor a változás útját régi minták torlaszolják el, és nincs benned elég benső erő ahhoz, hogy saját akaratodból szabadulj tőlük, a válság siet a segítségedre – bár lehet, hogy egyáltalán nem segítségnek érzed…

A krízis intenzitása egyenesen arányos ellenállásoddal. Az, hogy ellenállsz a készülődő változásnak, nagy mértékben megnöveli a szenvedésedet. Keresd meg a dolgok, események mélyebb értelmét! Meg fogsz lepődni azon, mennyi mindent nem tudtál és nem vettél eddig észre. Nézz mélyebbre…

A kérdés, amit érdemes most feltenni magadnak: Min nem akarok változtatni? Figyelj, hogy mit súg a belső hangod…

Ha felismered a kiutakat, amíg kicsi a baj és megteszed a szükséges lépéseket, a válság nem következik be. A változással szembeni ellenállásnak több forrása lehet. Olykor a félelem a változástól vagy attól, hogy életed darabokra hull, okozza, hogy nem akarod megtenni azt, ami helyes, és amivel elkerülhetnéd a válságot.

De tudd: ellenállni a változásnak annyi, mint nemet mondani az életre.

Mondj igent! Engedd el magad, hadd kezdődjék meg a varázslat!

Add föl azt a rossz hiedelmedet, hogy egyedül vagy a sötét oroszlánveremben, hiszen Istennel, a Fénnyel, az Univerzummal vagy egy. Szeretnek és törődnek veled, üzennek neked minden álmoddal, minden felismeréseddel.

Érezd át Szerviel angyal jelenlétét te is, nyílj meg, hogy befogadd áldását: a bátorságot és erőt! Hidd el, hogy képes vagy az előrehaladásra, méltó vagy csodára, a szeretetre, a békére, a gondoskodásra.

Kívánok neked olyan időszakot, amikor minimum olyan csodában lesz részed, mint Dánielnek,  áldással, Luna

Két programmal tudok segíteni a Csodádban, melyekre várlak szeretettel:

Munay-ki beavatás  – az isteni erővel való töltekezés július 13-án ITT OLVASHATOD

Lélektárs/ikerláng tanfolyam – a csoda bevonzása a szerelmi életedbe július 21-én, teliholdkor, amikor a Nap az Oroszlán jegyébe lép ITT OLVASHATOD

A honlap tartalmát másolni tilos!

Don`t copy text!