Skip to content Skip to footer
Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Avaloni Fény-Erő utazás

szeptember 29, 2023-10:00 - október 3, 2023-12:00

Hívlak téged egy spirituális utazásra, a mágikus Avalon földjére.

A program fő témája:

A fény és a varázserő magunkhoz hívása Avalon mágikus erejének segítségével. Ha azon dolgozol, hogy a Fény eljöhessen a Földre akkor szükséged lehet extra erőre az előtted álló őszi-téli hónapokra.

Az új Aranykor küszöbén állunk, és mint minden nagy, pozitív változás előtt, eljött egy bizonytalan időszak. Nem véletlenül: hajnal előtt van a legsötétebb óra. Az embereknek hatalmas szükségük van a Fény erejére, hiszen sokan küszködnek fizikailag és lelkileg is a nehéz körülményekkel. A Fény munkásainak pedig erőteljesen kell töltődniük ahhoz, hogy fényükből másoknak is tudjanak adni, ne merüljenek le.
Az elmúlt években a harmadik dimenziós és a magasabb rezgésű Valóságok szétváltak. Van, aki a háromdimenziós, alacsony rezgésű energiában maradt, és az élete egyre jobban a félelemről, a hiányról, a magányosságról és a korlátokról szól – holott ez csak egy vízió. Van, aki felébredt, és rájött, hogy van egy másik Valóság is, olyan, ahol boldog és szabad lehet, ahol tud élni a lehetőségeivel, bőség és szerető közösség vesz őt körbe. Ez az ötödik dimenzió energiája, amit Avalon képvisel.
Az avaloni tájban, szent fákban, szent dombokban, templomokban, kutakban és magában a város rezgésében ott van az ötödik dimenzió energiája, egy olyan Valóság, amire vágyunk és amire emlékezünk még Atlantisz és Lemúria világából. E felé haladunk, ám nagyon rögös még az utunk, szükségünk van egy-egy pihenőre, feltöltődésre, amit Avalon megad nekünk.
Először 2006-ban jártam Avalonban, és rögtön elvarázsolt ez a mágikus város. Több évig jártam ott papnő képzésekre, és Avalon azóta a második otthonom, ahol a lelkem egy része lakik. Így pontosan tudom, hogy milyen hatással van az oda látogatóra ezt a szentséges energia. Ha egyszer jártál már ott, mindig haza fogsz oda vágyni…
Avalon hatalmas Fény erőt képvisel, és a Nagy Istennő erejét hordozza ez az ősi birodalom, melynek evilági székhelye az angliai Glastonbury városa. Ide utazunk el szeptember 29-én, Mihály arkangyal napján, hogy töltekezzünk a fénnyel és az Égiek felkészíthessenek minket elkövetkezendő feladatunkra.
A Nagy Istennő az Aranykorral együtt visszatérőben van a Földre, és segít azoknak, akik bele akarnak állni az erejükbe, hogy segítsék ezt.
Glastonbury szívében szent kutat találsz
A Fehér Forrás vizében isteneket látsz.
Az éjszaka fátyla mögött rejtett gyémántot találsz
Druida őseid súgják a füledbe: „Avalon hazavárt”
Lobognak a gyertyák, ezen a szent helyen
S a Fény utat mutat neked, mondja: „gyere velem”
megmutatom neked a misztériumok útját”
A Nagy Istennő felfedi szent kútját
A fátyol elvékonyodik és belelátsz végre
Lelked eddig ismeretlen minőségébe
Nagy varázsló, hatalmas boszorkány lélek lakik benned
Avalon hatalmát te régóta ismered
Itt az idő, hogy beleállj az erődbe
Avalon ismeri a sorsod, nincs titkod előtte

A program

Szeptember 29-e, péntek: Indulás Budapestről, találkozás a reptéren a reggeli órákban. Érkezés az angliai Bristolba, buszos transzfer Glastonburybe, a szállások elfoglalása. Az esti órákban nyitókör, Avalon Hölgyének és Mihály arkangyal erejének behívása az elvonulásra.
Szeptember 30-a, szombat: Délelőtt a Nagymama fához megyünk, ahol őseink védelmét kérjük az utunkra, az életünkre. Délután a mágikus Tor, a Sárkánydomb, Mihály arkangyal tornyának felkeresése, kapcsolatfelvétel az arkangyali erővel. Minden sötétséget elengedünk a testünkből ebben a szent térben.
Október 1-e, vasárnap: Ellátogatunk Chalice Well-be, a Kehely Forrás botanikus kertbe, ahol minden sötétséget elengedünk a lelkünkből ebben a szent térben.
Október 2-a, hétfő: Délelőtt szabad program, délután ellátogatunk Mária Magdolna templomába, ahol az égi erők hatalmas fény-tisztítást végeznek el majd rajtunk. Mária Magdolna és Mihály arkangyal együttes erővel áldanak meg minket és készítenek fel következő fényes feladatunkra, továbbá védelmet kapunk az őszi-téli hónapokra, bármi is történjen a világban.
Október 3-a, kedd: Buszos transzfer Bristolba, a reptérre a kora reggeli órákban, érkezés a déli órákban Budapestre.
Az utazáson még maximum 4 főt tudunk fogadni.
A program díja: 180.000 Ft, valamint a repülőjegy és a belépőjegyek ára (kb. 15 font).
A programban benne van a kétszeri buszos transzfer a reptérről Glastonburybe az érkezés napján és Glastonburyből a reptérre az elutazás napján, a szállás és a program.
Az utazásra vissza nem térítendő előleg befizetésével tudsz jelentkezni, ami 90.000 Ft, és érdemes megvenned a repülőjegyet is, a Ryanair légitársaságnál, mely közvetlenül repül Budapestről Bristolba.
A repülőjegy ára körülbelül 80.000 Ft most, de ez változik, és függ attól is, mennyi poggyászt hozol magaddal.
Az előleg befizetésének függvényében töltődnek majd be a helyek.
A teljes összeg befizetési határideje 2023. szeptember 10-e.
Várlak sok szeretettel,
Luna

Részletek

Kezdés:
szeptember 29, 2023-10:00
Vége:
október 3, 2023-12:00
Esemény kategória:
Esemény címkék:

Helyszín

Glastonbury
Egyesült Királyság + Google Térkép

A honlap tartalmát másolni tilos!

Don`t copy text!