Skip to content Skip to footer

Július energiája – Atlantisz kapuja

A héten Szerápisz Bég, az atlantiszi felemelkedett mester üzent neked.

Üzenete: Az új Atlantisz energiája közeledik hozzánk. Itt az idő kapcsolódni az Igazi Önvalóddal, és megtervezni a további utadat. Egy új Föld van születőben, ahová csak úgy juthatsz át, ha felfedezed a saját fényedet. Ez az új és gyönyörű Valóság arra vár, hogy méltónak találd magad arra, hogy a jobbat és a szebbet válaszd, mint ahogyan most élsz.

Lehetséges ez? Hiszen olyan sokáig kellett megalkudnod és kitartanod. Szerápisz bég szerint eljött az ideje a pozitív változásnak.

Szerápisz bég a felemelkedési folyamat fényőrző mestere. Az ősi időkben először Atlantiszon, majd az egyiptomi Luxorban töltött be papi tisztséget, és a fény-kapun segített át embereket a fizikai testük halálakor. Ma, mesterként a személyes felemelkedési folyamatban segít – az ego “halálához” nyújt segítséget, hogy a Lélek magasabb szintre emelkedjen. Jelenlegi tartózkodási helye az éteri dimenziókban létező Luxor Emelkedés terme.

Szerápisz bég sok életet töltött a Földön, míg felemelkedett mesterré lett, időszámításunk előtt körülbelül 400 évvel. Atlantiszi élete is volt, és Atlantisz alámerülésekor ő volt az, aki kimentette a Felemelkedés Lángját a Nagy Templomból, s Luxorba vitte át azt. Most is ott találhatók az Alfa és Omega lángok, melyek segítségével az embereket megtisztítja ahhoz, hogy rezgésszintjük emelkedni tudjon. Kimondottan szívügye a spirituális önfegyelem, amire mindig ösztönzi az embereket.

Szerápisz bég a héten azt üzeni nekünk, hogy az illúzió fátyla szakadozni kezdett, és egyre több ember látja, éli és hirdeti az Igazságot. Nem azt az igazságot, amit láttatni akarnak veled, hanem azt, ami valójában az. Ehhez egyre több ember tobozmirigyét aktiválják a segítő erők, hiszen az Igazság megélése isteni ajándék.

Azokban a nagy változást hozó időkben élünk, amikor sokan látják meg a különbséget aközött a Valóság között, melyben eddig éltek, és azon Valóság között, ahová tartani szeretnének, ami az igazi küldetésükhöz tartozik. 

Az elmúlt években rengeteg emelkedési folyamaton mentünk át, így rezgésszintünk is megemelkedett. A hatalmas rezgésszint-emelkedés pedig jelenleg bizony megláttatja velünk életünk azon részeit, melyek nem tartoznak már hozzánk, és látomásokat, sugallatokat kapunk arról, hol is kellene lennünk.

A vízió és a megvalósítás között lehet szakadék, hiszen látszólag nem könnyű változtatni. Ilyenkor hívhatjuk Szerápisz béget, aki segít nekünk energetikailag áthidalni ezt a szakadékot, akkor, ha valóban erős bennünk a szándék a változtatáshoz és hajlandóak vagyunk tenni is érte. Ha ez csak egy csenevész ötlet marad, akkor ez a szigorú mester nem foglalkozik velünk.

A felemelkedés egyben feltámadás egy új létállapotban, a sötétséget elhagyva, a fény felé. Szerápisz bég képes minket főnixmadárrá változtatni, a nagyon alacsony rezgésű, rossz létállapotunkból egy magas energiájú fénybe mozdít át, ami fizikai változásokat is eredményez az életünkben, úgy mint lakhely, munkahely változás, avagy szerelmi életünk kivirágzása, egészségünk visszanyerése, anyagi források megtalálása, a saját fényutunkra lépés, vagy bármi más, amire szükségünk van.

Ez a csodás mester azt mondja, hogy a csillagok sem fénylenének ilyen erősen, ha nem lenne sötétség körülöttük.

Valószínűleg te is mélységeket, depressziót, sötétséget tapasztaltál vagy tapasztalsz magad körül, de tudd, hogy ez azt jelenti, hogy az új kezdet, a „feltámadásod” már közel van. Akár érzed, akár nem, nagyon sokat fejlődtél az elmúlt időszakban. Sajnos, ebben a dimenzióban nehéz emelkedni anélkül, hogy kihívásokkal találkoznánk. A megélt és legyőzött akadályok nélkül nem lennénk azok az erős, határozott emberek, akik ma vagyunk.

Az Égiek biztosítanak arról, hogy egy emelkedési folyamatban vagy, minden szinten, ami egy új, fényesebb és számodra méltóbb élet felé vezet.

Szerápisz bég azt is üzeni neked, hogy ismeritek egymást, talán még az ősi Egyiptomból vagy Atlantiszról, hogy nem véletlen, hogy most pontosan ezt az üzenetet olvasod.

Kéri, hogy idézd fel magadban az egyiptomi sivatag forró homokját, vagy Atlantisz fényét, és tudja, hogy benned is megjelenik egy érzés ezt olvasva – valószínűleg megnyílik a szíved és “ismerős” érzés fog el. 

Szerápisz bég tudja, hogy úgy érzed, benne ragadtál az emberi valóság csapdájában. Az anyagi világgal kapcsolatos  problémákat tapasztalhatsz, amit nem tudsz kezelni. Pedig emlékszel arra, hogy voltál te ennél sokkal szebb és jobb helyeken, mint a mostani létállapotod – s ott könnyen teremtettél meg bármit.

Szerápisz bég szerint ez most is lehetséges lenne számodra, de valamiért te magad kötöd önmagadat erősen a múltadhoz, és nem a jövőbe nézel.

Az élethelyzet, amiben vagy, s ami problémákat okoz neked, már nem támogat téged. Az Égiek tudják, hogy tovább kell menned.

Ehhez először le kell számolnod az illúziókkal, melyek köré jelen valóságodat építetted. Ilyen illúzió az, hogy nem vagy méltó, nincs hatalmad, nincs erőd, képtelen vagy jót teremteni, és el vagy választva az isteni erőktől.

 Szerápisz bég Omega lángja segít ezeket a hitrendszereket fénnyé változtatni.

Az Új Föld már itt van, nem száz, és ezer év múlva lesz itt, hanem egy pillanat múlva, és erre a Földre csak az tud belépni, aki képes kiemelkedni ezekből a sötét „anyagi” illúziókból. Ha tudatosítod magadban, hogy képes vagy bármire, ha hajlandó vagy emlékezni előző életeidre, amikor olyan sok mindent megvalósítottál, nos, akkor léphetsz be ebbe az új valóságba.

Angyali csillagmag vagy, mester magad is. Kérd, és fogadd el ezt, és megtörténik az újjászületésed.

Szerápisz bég arra kér, hogy lépj be vele az éteri Luxor templomába, hogy taníthasson, hogy emelhessen. Szándékodnak tisztának és megingathatatlannak kell lenni, és hajlandónak kell lenned a változásra.

Ha igent mondasz neki, akkor gyengéden, de határozottan fog lassan visszaemelni téged az egyensúly állapotába, megajándékoz nyugalommal, csodával, szépséggel, a valódi igazsággal, s erőteljes rezgésszint-emelkedéssel, s ezáltal egy új Valósággal az Új Földön.

Ehhez gyújthatsz neki egy fehér gyertyát, és elmondhatod neki, a gyertya fényébe nézve, az alábbi mondatokat:

Áldott Szerápisz bég, üdvözöllek. Kérlek, engedd, hogy emlékezzem azokra az előző életeimre, amikor tudtam élni az isteni teremtőképességemmel, hogy magam köré boldogságot, bőséget és csodákat teremtsek. Kérlek, éteri lángoddal égesd le rólam azokat a sötét, negatív kötelékeket, melyek rossz körülményeimhez kötnek engem. Vágyom és kívánok tanulni, emelkedni, megbecsülni magam, s belépni az Új Földre. Kívánok változni, jó irányba. Köszönöm, áldás.”

Egy pár percig égjen a gyertya, majd nyugodtan fújd el, és tudd, hogy Szerápisz bég figyelt rád.

Kívánok neked olyan időszakot, amikor felébred az ősi erőd, és ezzel életed pozitív irányba fordul,

Áldással, Luna

A honlap tartalmát másolni tilos!

Don`t copy text!