Skip to content Skip to footer

Júliusi extra energia Angyali szerencse

Ebben az időszakban Sandalphon arkangyal üzent neked. Üzenete: ajándék van úton feléd a Teremtőtől. Nyílj meg a befogadására. Életed Szerencsekereke felfelé indul, mert törlesztettél egy karmikus adósságot valaki vagy valami felé. És még az is lehet, hogy ezt észre sem vetted…

A törlesztés történhetett bárhogyan. Szívességet tettél valakinek, vagy éppen, beleálltál az erődbe, és nem hagytad magad, valakivel szemben. Esetleg a gondolkodásod változott, vagy megtettél vagy megfogadtál magadnak valamit, amire eddig képtelennek érezted magad, de most visszatért az erőd. 

Valakinek megbocsátottál, valamit feloldottál a múltból, valamiért hálás tudtál lenni, vagy egyszerűen hajlandó voltál továbblépni egy méltatlan helyzetből. Lehet, hogy továbbképezted magad, vagy gyógyítást vettél igénybe, ami megemelte a rezgésszintedet.

A tartozás törlesztése történhetett bármilyen módon, a lényeg, hogy ez egy lépcsőfok volt a könnyebb életed felé. 

De ki az a Sandalphon arkangyal? Ő eredetileg halandó ember volt, aki az Illés próféta névre hallgatott. A Teremtő a Földön végzett értékes munkáját halhatatlansággal és azzal jutalmazta, hogy az arkangyalok közé emelte őt, így most a mennyben örökké folytathatja áldásos tevékenységét. Illés igazán látványosan: egy izzó, lángoló szekéren emelkedett az égbe, amelyet két tüzes ló és vadul örvénylő forgószél röpített a magasba.

Mindenesetre, mivel Sandalphon valaha ember volt, így az emberek imái és vágyai nem ismeretlenek számára, hiszen tudja, hogy nem könnyű a földi lét. 

Sandalphon fő feladata eljuttatni Istenhez az emberek azon imáit és fohászait, amelyekre égi szinten válaszolni kell. Olyan magasnak említik, hogy a Földtől a mennyekig ér. Sandalphon arkangyal üzenetei és muzsikája hallatszik az angyalok szárnysuhogásában, amely olyan finom, halk és gyöngéd, oly észrevétlenül borzongatja meg az embert, hogy sokan oda sem figyelnek rá, mert észre sem veszik. Amikor Sandalphonhoz fohászkodsz, figyelj fokozottan arra, milyen belső hangokat vagy zenét hallasz, mert ez az ő válasza.

Amikor az imádra, kérésedre sürgős választ vársz, kérd fel az üzenetközvetítésre Sandalphon arkangyalt. Gondold át a szavaidat, azután mondd:

„Szeretett Sandalphon arkangyal, imák és válaszok közvetítője! Kérlek, most légy az én segítségemre. Kérlek, minél hamarabb továbbítsd fohászomat (mondd el az imába foglalt kívánságodat) Istenhez. Kérlek, tudósíts Isten válaszáról egyértelműen, hogy megérthessem a választ. Kérlek, hozd tudomásomra, ha nekem is tennem kell valamit. Köszönöm a kedvességedet. Áldás.” 

Akár kérsz most Sandalphon arkangyaltól valamit, akár nem, a Szerencse akkor is megérti mostanában az életedet, pontosan azon a téren, amire szükséged van.

Lehet, hogy az utóbbi időben nem érezted magad szerencsésnek, bajok értek, vagy nem alakultak úgy a dolgok, ahogy szeretted volna. Ám ez csak az apály visszahúzó ereje volt dagály előtt, mert jönnek, áradnak a Szerencse tengerének hullámai és már életed partjait nyaldossák, még ha jelenleg nem is érzel semmit sem ebből. 

Ebben az időszakban figyelj, mert felfelé indul életed Szerencsekereke és hamarosan érezni fogod az első jeleket…Fontos, hogy légy nagyon éber és használj ki minden lehetőséget, ami az utadba kerül. Ha valamilyen helyzetben előrelépésre vársz, az valószínűleg megtörténik, kérlek, ne állj ellent neki!

Hiszen negatív várakozásaiddal, vagy éppen a boldogságtól való félelmed által hajtva (igen, jól olvasod, hiszen a legtöbb ember attól fél, hogy boldog lesz) képes leszel el is siklani a szerencséd Feléd nyúló keze elől! Ismételd el minden reggel többször, még az ágyban fekve: “Nyitott vagyok szerencsém életembe áradására és köszönöm!”

Ne feledd: ahhoz, hogy szerencsés legyél, vállalnod kell a változás lehetőségét és igent mondani rá. Az életedben pozitív változások vannak kilátásban, várd el, és élvezd az új lehetőségek hasznát, amelyek megmutatkoznak. Optimális az idő a kis és nagy döntések meghozatalára. Kérlek, döntsd el, merre akarsz menni, mit akarsz elérni!

Annak a tudatában tégy lépéseket, hogy most minden érted történik. Régi blokkok oldódnak, és most minden gyorsan kezd változni. Most gyors előrehaladás van kilátásban, és jutalmat kapsz az Égiektől.

Ebben az időszakban légy nyitott a Sandalphon által adott ajándékra. Lehet, hogy nem pont abban a formában fog érkezni, ahogy számítasz rá, de hidd el, hogy a Menny sokkal jobban tudja, mire van szükséged, mint te magad.

Fogadd az ajándékot nyitott szívvel, hiszel a Legnagyobb Szeretet küldte Feléd.

Ha megijednél a változásoktól, amit az ajándék kézhezvétele adhat, kérlek, hívd Sandalphon arkangyalt, aki melletted áll a változások idején. Bátorságot, erőt és önbecsülést ad neked. Hívd őt, ha vezetésre van szükséged a következő lépés megtételekor.

Kívánok neked olyan időszakot, amikor a Szerencséd kiteljesedik,

Áldással, Luna

A honlap tartalmát másolni tilos!

Don`t copy text!