Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

A szerelmi oldás szertartást főleg akkor kérheted, ha szeretnél kijönni egy kapcsolatból, ahol már semmi örömed nincs, de valamiért nem tudsz megmozdulni, előre menni.

Keserűség, negatív érzelmek, veszekedések, konfliktusok jönnek fel nap, mint nap ebben a kapcsolatban, nincs már szerelem, maximum megszokás, de nem tudsz lépni, mintha megkötötték volna a lábadat.

Sokszor lehet, hogy szerelmi kötés alanya vagy, és oldás kell ahhoz, hogy ezt a rád rakott kötést meg tudd szüntetni és utána szabad lehetsz.

Ha te használtál szerelmi kötést, és már nem akarod, hogy hasson, akkor oldással ezt is felül tudod írni.

Ha volt egy régi szerelmed, akivel – lehet, hogy már évek óta – nincs kapcsolatod, de az új szerelem mégsem érkezik meg hozzád, akkor is érdemes használni az oldást, hiszen a távolság, az eltelt idő sem képes teljes mértékben felülírni egy nagy szerelmet, a mélyben még parázslik, s távol tartja energetikailag az új jelentkezőket.  Lehet, hogy vannak ilyen-olyan kapcsolataid, de egyik sem olyan komoly, mint amire vágysz, hiszen – mivel még ott van a régi szerelmed energetikailag melletted – a harmadik már „nem fér be”.

Különösen igaz ez a házasságokra, melyek komoly szerelmi kötést jelentenek, melynek szimbóluma a gyűrű. Visszaadhatod ezt a gyűrűt és kimondhatja a bíróság a válást, de ez az anyakönyvvezető előtti, vagy a templomi szerelmi megkötő, komoly szertartáson nem tud változtatni.

Oldással ez a régi viszony/házasság/kötelék energetikailag is megszűnik, és kinyílik a kapu az új és komoly szerelem számára.

A szerelmi oldás másfél órás szertartás, díja 30.000 Ft.

Várlak szeretettel,

Luna

A honlap tartalmát másolni tilos!

Don`t copy text!