Skip to content Skip to footer

"Szeretnék ajánlani egy szuper utazást nektek a sárkányok erejével. Tavaly ilyenkor nagyon hirtelen csöppentem bele ebbe az energiába. Kirándultam, és az erdő közepén egy pillanatra egy sárkányt láttam feküdni egy farönkben. Nagyon megérintett a dolog, valami láng gyulladt a szívemben. Aztán este elmeséltem Timi barátnőmnek és mondja hogy ismeri Lunát, a boszorkányt, aki most kezd jövő héten egy ilyen sárkányos éves tanfolyamot. Ah mondom én nem érek rá azon a hétvégén. És másnap hopp kitörlődött onnan a programom. Nem hagyott nyugodni a dolog, olyan erős volt a hívás.... A többi meg már csak egy regénybe férne bele..... Sárkányokkal lenni nekem minden egyes alkalommal erős és sírós élmény. Csendesen potyogtatom könnyeimet alkalomról alkalomra, ezen a csodás úton, amit Luna hoz nekünk. Luna olyan zenéket válogat, olyan humorral, majd kellő komolysággal hívja meg a sárkányokat közénk, ami rendkívüli. Csodás szakrális vezetőnk az úton! Köszönöm Luna, hogy ismerhetlek és elhoztad ezt nekem. Hálás a szívem!!! A sárkányok beavattak, csendesen a szobám falai között váratlanul egy reggeli meditációban és Fényes sárkányharcos lettem, a Rend őrzője. Szombaton lesz az utolsó alkalmunk a végső közös beavatás és ünnep, ahol az intergalaktikus sárkányok tiszteltek meg engem erejükkel, tudásukkal. Velük avatódom őrzővé, ők választottak engem. Rendkívüli ez a tanfolyam, ha meghív menj! Csodás élmények, fantasztikus közösség és nagy erőbe állás vár. Gondolkodtam leírjam-e ezt ide így őszintén. De aki a sárkányokkal dolgozik többé nem fél semmitől, nem érdekli mások véleménye. Tisztán halad az útján, tudva mi a dolga, hol a helye. Mióta élek spirituális vagyok, de ehhez fogható vezettetést, mint amit a sárkányok adnak nekem, soha nem éreztem. Menjetek el Lunához nem fogjátok megbánni. Csodás utazás lesz. Kicsit még irigy is vagyok. Kezdeném elölről, ha Luna nem súgta volna meg, hogy a sárkányok szeretnék folytatni velünk az együttműködést, így a mi csoportunk is megy tovább. Luna ugye tudod, hogy nem kérdés és ott leszek!!!! Áldás!"
N. T.
A sulival kapcsolatos gondolatom most fogalmazódott meg bennem. A következő: kicsit éreztem magam bolondnak míg nem jártam a boszi képzőbe. Most már nagyon bolondnak néznek is, de teljes mértékben megtaláltam a helyem ebben a nagyon bolond világban.
K.G.
Egy, a képzésről történt beszélgetés közbeni érzés?‍♀️, majd nyugtalanság – ?Nekem ide mennem kellllll!!!! – után írtam Lunának az utolsó utáni pillanatban és még “betuszkolt” ebbe a csoportba. A kicsit “másság” a másikra való odafigyelés,, az energiák köztünk, csodálatos egységet kezd kovácsolni belőlünk, pedig nagyon mások vagyunk, ahányan, annyi félék.
Mindenki fejlődik, próbál megbirkózni azzal az erővel, amit az égiektől kapott, de nem egyedül. Lunáéktól, egymástól segítséget és biztatást kapunk.???Együtt sírunk, nevetünk, vigasztalunk, szeretünk! A z összetartozás egyre erősebb, mert látjuk egymást, értjük egymást.Köszönöm ezt a csoportot, a “betuszkolást”, mert itt a helyem! Már nem félek, vagy kezelem. Belső tartást kaptam, vagy ha volt, annak megerősítését.
John Doe
A képzések felhoznak elnyomott sérelmeket, fájdalmakat, de megtanítanak kezelni őket. Ismerd meg önmagad, hogy segíteni tudj másokon is! Mit hoztál magaddal, miért vagy ezen az úton? Nincsenek véletlenek, már az sem véletlen, hogy e sorokat olvasod! Ha vannak jósló álmaid, megérzéseid, küzdesz a ?????“démonjaiddal”, ITT A HELYED! ?
S.GY.
Amikor először megláttam a hirdetést, megmozdult bennem valami. Majd hetek teltek el, elfelejtődött a dolog. Aztán egy nap eszembe jutott, hogy olvastam valahol, de már nem találtam meg. Úgy gondoltam, akkor ez ennyi volt , nem ez az én utam. Pár nap múlva újra szembe jött a hirdetés; éreztem, ez egy jel, ott a helyem. És elindultam: két évvel ezelőtt a szélrózsa minden irányából kisebb -nagyobb batyuval a hátunkon érkeztünk meg Lunához, hogy megismerjük önmagunkat és egymást. A hosszú hónapok alatt lepakoltuk a batyut, megerősödtünk , egymást támogatva olyan életre szóló kötelék alakult ki köztünk, ami áthatol téren és időn. Erősebbek, tudatosabbak lettünk.
E.O.
A képzés által kulcsot kaptam önmagamhoz. Ami ösztönösen előbújik a különböző alkalmak által az emberből, azt nem tudja letagadni, eltusolni, így bizony meg kellett tanulni dolgozni vele. Nem volt egyszerű, de megérte! Ezáltal kaptam egy életszemlélet-váltást is. Nagyon sok dolog változott meg az életemben, és elértem egy olyan békét és tudatosságot, amire már régóta vágytam. De a leglényegesebb dolog, amire rájöttem, hogy mind a gyógyulás, mind az önbizalom belülről jön! Az Istennő támogat, de dolgozni nekem kell!
B.R.
Miután igazan soha senki nem tudott mit kezdeni a látomásaimmal, álmaimmal, megérzéseimmel, úgy gondoltam ideje találni egy közösséget mindehhez. A modern technika ma mar mindenre kínál lehetőséget, így kutakodni kezdtem a neten. Találtam mindenfélét, álomlátó csoportos közösséget, különböző istenimádókat..stb. Aztán jelentkeztem egy asztaltancolos szeánszra…de végül erre nem mentem el, mer túl kevésnek ereztem magam hozza. További netes keresgélések után találtam a Holdtemplom boszorkány képző iskolájára. Amit az oldalon találtam, es amit Luna irt magáról nagyon megfogott. Eljött az első alkalom, elmentem…Miért jöttél ide-kérdezte – Luna. Magamtól nehéz lett volna megfogalmazni, de angyalkártyát húztunk a kérdésemre. A Sors kártyáját húztam Ez volt az utam…Ide vezetett, és itt is maradtam. Másodéves vagyok, immár két éve, hogy Itt, s Velük olyan képzést, ,megértést, energiaáramlást, iránymutatást ,és szívbeli közösséget találtam, ami nincs máshol. Ma mar nem félnék a fentebb említett szeánsztól sem. Erőt kaptam, hitet és végtelen együttműködést,barmi olyan dologban, ami a hétköznapi emberek szamara megfoghatatlan. Egyet szeretnek csak, hogy ez a képzés soha ne érjen véget…
B.CS.
Már régóta éreztem, hogy nem “stimmel” velem valami. Kerestem az utam, kerestem a helyem. Éreztem, hogy sokkal több van bennem, valami megmagyarázhatatlan, megfoghatatlan erő, amit elő kellene bányásznom magamból, csak azt nem tudtam hogyan. A képzés segített. Felszínre hozta belőlem azt Aki vagyok…megtaláltam Önmagam, s rátaláltam az utamra.Tudom, most már a helyemen vagyok. Hálás vagyok Lunának.
A.M.
Hogy mit is adott nekem ez a képzés, mit is adtál nekem, nehéz pontosan megfogalmazni, bár mostanában sokszor kell összefoglalnom ismerősöknek, családtagoknak:).Nekik is csak azt tudtam mondani, hogy úgy éreztem a kezdetektől fogva, megtaláltam azt az embert, akitől tanulni szeretnék. Aki a tiszta,ősi, elferdítés és ego nélküli tudást tudja nekem átadni, úgy, ahogy arra senki más nem képes. Rengeteg mindent tanultam, megértettem végre, elvarázsolódtam, feloldódtam. Sok mindenbe belepillanthattam, néha olyan világokba, idősíkokba, elmúlt életekbe is, amik létezésében eddig csak reménykedtem.Sokat erősödtem, másképp látom ma már a világot, szó szerint:) De ami a legfontosabb, hogy végre önmagam vagyok. Soha ennyire nem voltam az.Végre kezdem látni az utamat, a célomat, értem magam, és hogy miért is vannak képességeim, miért is érzek sok mindent másként, miért is vagyok ilyen. És nem félek megmutatni másoknak.:) Ha egyszer valaki belepillant a dolgok mögé, többé nem fogja már a világot szürke, anyagias és üres helynek látni. Köszönettel
Á.
Hogy mit adott nekem ez az év? Mesék és csodák világát, tündérek mosolyát, manók pajkosságát. Sokkal tudatosabb lettem a természet csodáira, sokkal jobban érzem, hogy része vagyok a természetnek, mint korábban.A”próbák” felébresztették kreativitásomat, és felébresztettek a bennem szunnyadó erőt. Elindultam önmagam megismerése útján, szembesültem félelmeimmel, sötét oldalammal, amit nem könnyű tudomásul venni. És nem utolsó sorban az összetartozás érzését.
R.
Talán mostanra összeszedtem a gondolataimat, hogy egyberakjam a mondatokat arról, hogy mit/miket is adott nekem az 1. spirál a képzésben. Az első gondolat az, hogy nyitottság. Erre eléggé szükségem is volt az életem számtalan területén. Nyitottabb lettem, de a visszaesések is megtapasztalhatók ám, mert ez egy bár felfelé vezető út, vannak benne azok a fránya kisebb lejtők. A következő gondolatom a tudatosság. Kezdem elhinni és megtapasztalni az erőmet, ami egy nagy kincs, csak fel kell ébreszteni magunkban. Másképp figyelem és élem át a körülöttem zajló eseményeket, tudatában vagyok és látom, miket is teszek vagy nem teszek. A gyógyuláshoz vezető út szerintem az, hogy először észrevesszük, hogy hol is lehetne másképp csinálni az eddigieknél. Azt nem tudom állítani, hogy minden egyes cselekedetem ezt tükrözi már, de az útra léptem, az tagadhatatlan. A képzés elején még leginkább csak testben voltam jelen, de kincs tündér ereje a tél során megtapasztaltatta velem, hogy le kell csupaszodnom, elhagyni az eddigi dolgaimat, hogy legyen helye az újaknak. A harmadik gondolatom pedig az, hogy jó és gyors és tapasztalatokban gazdag év van mögöttem. Nem állítom, hogy ez egy haverok-buli-fanta év is volt, mert nem, voltak elég erős mélyrepüléseim, dehát a gyógyulás alkalmasint fájdalmasabb, mint maga a “kór”, volt, hogy könyökömet törtem, hogy észrevegyek már egy helyzetet körülöttem, ami már a könyökömön jön ki, de ezek is mind kellettek ahhoz, ahol most vagyok. A képzést tehát ajánlom mindenkinek, akinek van vér a pucájában, hogy a saját kis álarca mögé nézzen és tudja levenni az útja során. Kitartást tanulónak és tanárnak is egyaránt a továbbiakhoz. áldás
d.
Merem már vállalni a gondolataimat, véleményemet és elhiszem, hogy szerethető vagyok. Végtelen hála, szeretet és vidámság, amit irántad érzek!
L.
Én egy olyan időszakban kezdtem el a képzést, amikor állandó sodródás volt az életem, és nagyon elfáradtam a kapálózásban- viszont fogalmam sem volt arról, h. mi az utam, így pedig nem lehet partra úszni. Tisztában voltam vele, hogy gyorsan fogást kell találnom az életemen. Különben egyik nap azon kapom magam, hogy én is üres tekintettel bámulom majd az ingyen újságot a miközben a sötét alagútban száguldok a mókuskerekem felé… és az lesz a nap fénypontja, hogy gurulós az irodai székem vagy ma csökkent a svájci frank árfolyam. Na NEEM! Szóval elég lentről indultam, és soha senki nem mondta, hogy könnyű lesz, de ma elmondhatom, hogy én uralom a életemet. No nem mindig ės mindenkor, addig még rengeteget kell tanulnom. Így be is iratkoztam a második évre 🙂 Sok sok hitet,erőt, abszurd és fekete humort, meg elég komoly feladatokat kaptam. Jobbak a megérzéseim, fejlődtek a csatornáim az égiek felé, merek rájuk hallgatni. Egy olyan csapattal dolgoztunk magunkon, amit csak szeretni lehet. Van olyan, h. Valaki mindent tud rólad ės mégis szeret és viszont, na itt ez működik. Ja a növényeim imádják azóta jobban értem őket. Elkezdtem jógázni, leadtam pár kilót, máshogy eszem, máshogy nézek ki, máshol fogok dolgozni ősztől, kifestettem és átrendeztem a lakást Szóval változás az jön, ha engeded, nekem kellett! Én annak ajánlom, aki nem fél kiugrani a mókuskerékből, mert felszabadító lesz! De ugrani azt kell, nem is kicsit.
K.
Visszakapom a régen elvesztett, de mindig is bennem volt hitemet, tanítást a türelemről – amit még sajátítok; egy romboló szerszámot a falak ledöntéséhez, egy mankót a tapasztalatok megszerzéséhez. Ez az év a kezdete ahhoz, hogy én is eljussak oda, hogy a bennem lévő tudást felszínre hozzam – ami már írott formában meg is kaptam, fejlesszem, valamint később tanítsam, vagy segítsek általa másoknak. Egy seggbe rúgást az élethez! A beavatás útján járok, de még fogják a kezem, ami nagy biztonságot ad, még csak az első lépcsőfokára léptem fel, de szándékom végig járni még ebben az életemben, és úgy gondolom, ehhez meg is kaptam a támogatást az égben is és a földön is. Ez Istennő képzésem első éve.
A.
Mit adott nekem az elmúlt egy év, zanzásítva, Önmagamat. Az Égiek gyógyító évet adtak nekem, hogy a sok fájdalom, dac és sértődöttség mögött magamra találjak és végre a Világra, amibe születtem. Két nőt küldtek, hogy segítsenek, az egyikük Babi, aki a családállítás eszközét adta, hogy gyógyítsam magam és a családomat. A másik nő Te voltál, általad kaptam a szakrális gyógyulást. A szertartások ünnepét, amire a léleknek van szüksége. Lassan megértem, hogy mind szellemi, mind érzelmi, mind fizikai síkon egyszerre kell megélnünk a változás gyógyító körhintáját. Az életem során gyakran éreztem magamat úgy, mintha egy szélviharral küzdenék, csap faltól falig. Most úgy érzem, hogy én vagyok a szélvihar, ha küzdök a sorsom ellen, akkor érezhetem azt, hogy tehetetlenül hánykolódom, vagy befelé figyeléssel, meghallgatom mit üzennek az Istennők és akkor minden kivirul. A tornádók szemében mindig süt a nap. Visszakaptam az erőmet, a tudatot, hogy az Égi Atya és Föld Anya halhatatlan lélekből és testből gyúrt gyermeke vagyok és soha nem vagyok egyedül. Köszönöm a segítséget Áldás
N.
Egy szuper tanfolyamot szeretnék ajánlani, ami nem más mint a Sárkány Őrző és Mágia tanfolyam. Számomra ez egy egy éves hatalmas kaland volt, tele izgalommal és tanulással. Rengeteg hasznos dolgot tanultunk, többek közt energetikai védelmet, gyógyítást és kapcsolódni a sárkányokkal. A sárkányok számomra bölcsek, erősek, kedvesek, segítőkészek és humorosak. A párommal együtt végeztem a tanfolyamot( igen kedves férfiak, jól látjátok 😀 nektek is bátran ajánlom, hisz ez egy olyan tanfolyam, ami mint két nem számára tökéletes) és nekünk azóta tényleg a mindennapjaink részévé váltak a tanultak. A mi életünkbe hatalmas pozitív változásokat hozott. Minden képzés nap igazán jó hangulatban telt, az anyag pedig kimondottan érdekes. Ha gyors és valódi változásokra vágy ne habozz, jelentkezz, nem fogod megbánni!
B. ReniS
Eleinte nem nagyon tudtam, hogy mit is várjak egy ilyen típusú tanfolyamtól, hiszen nagyon kevés olyan információ van, ami a sárkányokról valódi tudást ad át. Azonban a Luna által hirdetett csoda képzés, minden álmomat felülmúlta. Lebilincselők voltak a képzési napok, nagyon erősek voltak a varázslatok és meditációk és a sárkányok valóban létező és nagyon nagy tudású, erős lények, akik remek módon tanítanak és választják ki azokat, akikkel együtt tudnak dolgozni. Szerintem ez az 1 éves képzés csodálatos volt, és nagyon sok tekintetben megerősített és segített, nekem és a páromnak is. Ajánlom mindenkinek, aki szeretne gyors és valódi változásokat elérni az életében, és nyitott egy hatalmas kalandra.
Sz. Gergő
A Barbik bölcse, aki segíti a Barbikat - Luna, ő hasonlít rád bizonyos dolgokban. Példàul:Van humora 🙂 Valamint nem lehet nála nem fejlődni!!! Szerintem a Boszi tanfolyam is ilyen! Lehet a Boszi tanfolyamon nem fejlődni ??? Szerintem NEM... Még ha nem akarunk, akkor is fejlődünk itt. De ha mégsem a fejlődést választanánk, akkor helyreigazítasz minket, valahogy úgy, mint a Barbik bölcse 🙂 Végül is a boszi suli egy továbbfejlesztett változata a Mátrixnak, ahol a piros és kék kapszula között lehetett választani (ott még lehetett) Itt már nem! Bàrmi is a választás a végén, úgyis a fejlődést választjuk szabad akaratból. Ha nem a fejlődést választjuk, akkor újraválasztunk, egészen addig, amíg a végén a fejlődést választjuk, szabad akaratból.
P. Zoltán

A honlap tartalmát másolni tilos!

Don`t copy text!