Skip to content Skip to footer

Az 6. hét energiája – Kristálykoponya

Ebben az időszakban az ősi kristálykoponyák üzentek neked.

Üzenetük: saját életed mágikus varázslója vagy. Mostantól rengeteg segítség áramlik hozzád, hogy emelkedni tudj. Higgy abban, hogy bár emberi testben élsz, mégis határtalan teremtőképességgel áldottak meg az Égiek.

Ahogy te lebontod a korlátozó falakat magad körül, úgy szabadul fel a Föld is egyre jobban, hiszen sorsotok, ide való születésedkor összeforrt. Ne menekülni akarj innen, hanem inkább emelni a bolygót olyan szintre, ahol te is boldogabb lehetsz.

Csodálatosak az univerzális energiák és a csillagok. Annyi rejtélyes, titkokat hordozó dolog van körülöttünk. Egyike ezeknek a kristálykoponya. Sokan tanulmányozzák őket, mégsem tudnak róluk túl sokat. Hiszem, hogy azért, mert ők eredetileg nem földi eredetűek, hanem univerzális lények alkották meg őket, az emberiség fejlődése céljából. Ezt rögtön érzékeled, ahogy kapcsolatba kerülsz egy koponyával. Olyan érdekes rezgést adnak ki, melyek a csontodig hatolnak, mintha a koponya furcsa dallamokat “énekelne”, melyek nem földi eredetűek, talán a végtelen univerzum dalát dalolják.

A tudósok szerint nem léteznek, szerintük talán egy eredeti van belőlük, ám a tudósok szerint nem létezik semmi, ami nem beilleszthető a jól megismert rendszerek egyikébe.

Mostanában azt érzékelem, hogy a kristálykoponyák tudatossága egyik napról a másikra, több embert is elkezdett megérinteni. Ez az energia azért bukkan fel egyre erőteljesebben, mert az Univerzum célja az, hogy az emberiség tudatossága gyorsabban kezdjen el emelkedni, s ezáltal a Föld rezgésszintje is pozitív módon tudjon változni.

A kristálykoponyák emelkedett rezgése is részt vesz ebben az evolúciós változási folyamatban.

Sok helyen találtak ősi kristálykoponyákat. Tibetben, Mexikóban, Mikronéziában, Belize-ben, Guatemalában, Hondurasban. Ezek a koponyák képesek összegyűjteni a fényt, képesek más, melléjük helyezett, emberi kézzel készített koponyának is átadni a bennük tárolt rezgést, tudást.

Miért pont kristály és miért pont koponya? A kristályok, főleg a kvarc kristályok, képesek energiát fogadni, tárolni és közvetíteni. Olyanok, mint a időszámításunk előtti komputerek, melyek az ősi tudást tárolják, és adják át elkövetkezendő generációk számára. Egy hagyományos kristály évezredekig nem képes megőrizni az információt, ám a koponya formára csiszolt kristály igen.

A tudásnak ki kell kristályosodni az emberben, meg kell érnie.

A koponya pedig sokáig megmarad az ember halála után is, így a kristálykoponya forma azt a mágikus receptet őrzi, amivel a tudás szinte örökké fent tud maradni.

Mint a komputert, őt is be és ki lehet kapcsolni. Bekapcsolt állapotában adja át az információt, melyet tárol. Hogyan lehet őt bekapcsolni? Speciális módon aktiválni kell az erejét.

A legrégebbi civilizációk mélyen tisztelték az emberi koponyát, mert úgy hitték, hogy az a személy földi inkarnációjában az intellektus, a személyiség, és maga a lélek hordozója is. Hitték, hogy maga a test, csak a koponya segítője. A koponyák sok kultúrában beavatást is szimbolizáltak.

A kvarc igen kemény kristály, amit nagyon nehéz kézzel faragni. Az ősöknek évekig, évtizedekig is tarthatott egy koponya elkészítése, akár generációk is dolgozhattak rajta. A sámánok a hajukkal is dörzsölgették a koponyát, hogy tudásuk és bölcsességük beivódjon abba. Ők is tudásuk tárolásának eszközeként használták a koponyát, hogy a sámáni utódoknak átadhassák azt.

A kristályok és a kristálykoponyák egyaránt felerősítik a gondolatot, az energiát és a szándékot. Lecsendesítik az elmét, megtisztítják a gondolatokat, a környezetet körülöttünk. Segítségével jobban tudunk koncentrálni, teremteni az életünket.

A kristályok elektromágneses energiát képesek vezetni, ami mind az emberi testet, mind Földanya testét képesek gyógyítani.

A koponyák összekapcsolódnak egymással, és ez a fényháló olyan, mint egy kozmikus internet. Ők mind megosztják egymással a bennük tárolt információt. Ez a fényháló védelmez is; mint egy fény-sebtapasz, ami alatt a Föld képes változni és gyógyulni.

A koponyák képesek eltávolítani mind az emberekből, mind a Földből az energetikai blokkokat, békét, és gyógyulást hoznak test és elme számára.

A kristálykoponyák a héten azért üzentek neked, hogy tudassák veled, hogy ez az év más lesz, mint a többi.

Egy új korszak kezdetén járunk, és minden régi, téged visszahúzó energia kezd lebomlani körülöttünk. Az új korszakkal új felelősség is jár – muszáj lesz tennünk magunkért, a belső békénkért, a jóllétünkért. A távozó régi energia helyett, pozitív, új energiákkal tölteni magunkat.

Az ego hatalma kezd lejárni, a szívünk sugallataira való hallgatással tudunk majd többet és jobbat teremteni. Minél boldogabbak vagyunk, annál jobb lesz az életünk. Így nem érdemes hordozni a régi sértettséget, fájdalmat, nosztalgikus emlékeket, mert visszahúznak.

Nyitottnak kell lennünk az új információkra, melyek a magunk és a Föld gyógyulását szolgálják. Ehhez pedig rengeteg segítséget kapunk majd – akár a kozmoszból is.

A kristálykoponyák azt sugallják, hogy csak nyitottnak kell lennünk az új energiákra, és ők leküldik azt nekünk. Ám fontos, hogy bölcsen, életünk pozitív teremtésére használjuk fel őket.

Kívánok neked olyan hetet, amikor az Univerzum csodákban részesít, és emel téged,

Áldással,

Luna

A honlap tartalmát másolni tilos!

Don`t copy text!