Új Nap és Újhold együtt áll január 1-én


Sun and moonFiatal. Új lehetőségeket szimatoló. Mérlegelő. Reménykedő. Minden újév kezdetén így érzem magam. Pláne most, hogy az Új Nap és az Újhold, a Férfi és a Nő együtt kezdi majd meg az évet, január 1-én délben.  

A Régi Elavultat ledöntő Plútó valamint a Világos Kommunikáció Merkúrja fog még együtt állni velük. Nem kétséges, hogy a 2014 valóban az Új Dolgokról fog szólni.  És a Lelked útjáról, már amennyiben mered azt választani.

Ha becsukod a szemed, mit látsz magadról? Hogyan és hol is zajlana az ideális életed? Lehet, hogy nem ott, ahol most vagy. Lehet, hogy egészen vad dolgok tűnnek fel a lehunyt szemhéjad mögött. De egyet higgy el: bármit is látsz, a Lelked azt meg akarja tapasztalni. Meg is tapasztalod: csak más szinten, máshogy, mint ahogy azt valójában szeretnéd. Lehet, hogy szeretnél világ körüli utazást tenni, de ezt olyan szinten kapod meg, hogy külföldi kollégáid vagy facebook ismerőseid vannak. Szeretnél egy hatalmas kertet, de csak három gyönyörű virágládád van, és még sorolhatnám. De miért nem kapod meg, amit szeretnél?

AXXKMNMert ezernyi kifogásod van, miért nem menne…  Lehet, hogy mást hibáztatsz, mert nem úgy sikerül. Vagy ciki lenne, ha kiderülne Rólad, hogy nem olyan vagy, mint más? Ha fel kellene vállalnod saját magadat?  Ha elkezdenél önmagad örömére élni, önmagadnak tetsző dolgokat tenni, esetleg őszintén kifejeznéd a véleményedet? Vagy felrúgnád a jól fizető, lélekrabló munkádat és olyan dologba kezdenél, ami igazán boldoggá tesz, de nem kifizetődő? Esetleg kilépnél egy boldogtalan házasságból?

Ez mind azt jelentené, hogy venned kéne egy nagy levegőt és bátran beugrani a Semmibe, optimistán, vakhittel, bízva a Sorsban.Ám ekkor a szürke tömeg (család, kollégák, ismerősök) egyetértően panaszkodó, bégető csorda-szellemének védelme megszűnne feletted. Te lennél a pink színű birka. Aki mögött összesúgnak: „Ő valahogy máááás!”

És lehet, hogy egy ideig egyedül lennél. És félnél. Mert elítélnek. Mert tényleg más vagy. Mert megbántottál valakit, mert elmondtad neki, hogyan érzel igazából. És szakítottál kőbe vésett szokásokkal. És önző is vagy: jót akarsz magadnak. És meg kellene húznod a nadrágszíjat, vagy egyedül újrakezdeni az életedet. hot-pinkDe lassan-lassan, elkezdene változni körülötted a világ. Lehet, hogy egyszerűbben, de boldogabban kezdenél élni. Felfedeznéd a pillanat örömét. És új ismeretségek, új lehetőségek kezdenének el beszivárogni az életedbe. És láss csodát: egy idő múlva furcsa birkák jönnének szembe Veled. Bizony-bizony, színesek, akik a Te példádon felbuzdulva kiléptek a szürkeségből.

gypsycarEngem világéletemben vonzottak a színes, cigányos karavánok. Ha becsukom a szemem, egyre csak az jelenik meg a szemem előtt, milyen jó is lehet egy ló vontatta, fából készült kocsival, hippi cuccokban utazgatni, és megélhetésként jósolni meg gyógyítani ott, ahol leparkolok. Új tájak, új emberek, új kalandok! Kellett nekem gyerekkoromban állandóan a Cirkuszkocsival a sarkvidéken át című Verne könyvet bújnom! Persze én is megkaptam ezt „kicsiben”, hiszen egy olyan házban lakom, ami a devizahitel ingatag talajára építkezett, így mondhatni azt, hogy állandó kaland az életem. No de ennél van magasabb szint is!

Egy szó, mint száz; 2014 arra lesz jó igazán, hogy nekilódulj a szíved vágya felé. Lehet, hogy Te katapultálsz egy rossz helyzetből, lehet, hogy a Sors lő majd ki, de tudd, hogy ahová érkezel, rózsaszín lesz a fű és előbb-utóbb minden a kívánságod szerint alakul.

Ezt kívánom én Neked sok-sok szeretettel az Új Évre!

Hold Templom

Szólj hozzá!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztonsági kód − 4 = 6

7 comments on “Új Nap és Újhold együtt áll január 1-én

 1. Hegedűs Kamilla on said:

  Kèrlek kedves devizahiteles van hàl Istennek segìtség ,hogy az e-mail címem re írva szívesen elmondom milyen nagyszerű ügyvédi tàrsasāgok cèget lētrehozva ezzel foglalkoznak es sorra nyerik meg a pereket es pozitív kimenetelű ügyletek vannak ezekből. Ügyfeleink boldogok mert megoldódott nagy problèmajuk:-)

  • Damara on said:

   Kedves Kamilla, köszönöm a segítség felajánlást, írok majd Neked, addig is BUÉK!!!!
   Szeretettel,
   Damara Rita

  • Gnepa Olga on said:

   Engem is érint a dolog.Szeretnék többet tudni róluk.Előre is köszönöm.Gnepa Olga.

 2. Koczka Kata on said:

  Köszönöm, élmény volt olvasni, átélni! Nekem nagyon ismerős dolgokról írsz, én már 12 éve megtettem és beleugrottam a Semmibe, amiről gyorsan kiderült, hogy sokkal sokrétűbb és egy teljesen más világ, mint amiben addig éltem. Voltak, akik nem értették, miért léptem ki 26 év után a házasságomból, ahol szerintük jó dolgom volt, sőt, abban az évben kezdett csak anyagilag jobban menni a férjem szekere, de én abban már nem akartam részt venni. Sajnálkoztak, történeteket költöttek, hogy hogyan cserélt le a férjem egy fiatalabbra, holott ez messze volt az igazságtól, de nem érdekelt, mások mit gondoltak. Felneveltem a két fiam és úgy döntöttem, én következek: megkeresem a saját utam és végigmegyek rajta. Ha nem teszem meg az ugrást, már elvitt volna talán a mellrák vagy valami más, és visszanézve látom, hogy hatalmas kalandoktól fosztottam volna meg magam. Ismerős a d.izé (mert nem hitel, sokkal inkább más… ) dolog és a bankokkal való levelezgetés is. Optimista vagyok az ügyben. Egyébként úgy gondolom, hogy aki a mókuskerékben pergeti a napjait és nap mint nap ugyanazt csinálja, az sok élményből marad ki – kényelme árán. Hiszem, hogy azért vagyunk itt, a Földön, hogy tapasztalatokat gyűjtsünk, ismereteket szerezzünk és emeljük rezgésszintünket a teljességhez. Ehhez kívánok nagyon izgalmas, de békés, szeretetteljes és gondoktól mentes új esztendőt mindenkinek, és első helyen neked, kedves Hold Templom!

  • Damara on said:

   Kedves Kata, imádom, amit írtál! Sokan nem gondolnak a hosszú távú következményeire annak, hogy most ülnek a langyos vízben. Igazad van: aki nem él, csak vegetál, az sokkal könnyebben megbetegszik, hiszen az Univerzum azt gondolja róla, hogy „na, ha nem is élsz, akkor elvesszük tőled az életet, hiszen minek neked, nem is használod ki?” Sajnos ahogy egyre idősebb az ember, annál nehezebben vált, két kézzel szorongatja a kis motyóját, így a nagy ajándékot nincs mivel átvennie! 🙂 Én sem vagyok sokszor más! De kívánom Neked, hogy sok-sok „színes barika” kövessen és további fantasztikus kalandokat tartogató 2014-et is szívből kívánok! Damara Rita (Hold Templom)

 3. Kovács József on said:

  Kedves Damara Rita!Én már elkezdtem az átalakulást a segítségetekkel.Jövőre szeretném személyesen is igénybe venni a segítségeteket.Boldog Új Évet!.Ui:A honlapomat szintén a Spaceboy design készítette,ez sem véletlen!

 4. kata erdélyi on said:

  Noha már nemtartozom a fiatal korosztályhoz.mégis most érzem,hogy válaszokat kell találnom arra a sok kérdésre ami nap mint nap megfogalmazódik bennem.Nem mehetek el ugy e földi világból hogy a kérdések megválaszolatlanul maradjanak.Én a későnébredők közül való vagyok.A semmibe való ugrást megtettem 18 évvel ezelőtt.Soha nem bántam meg az akkori döntésemet, de nem volt bennem tudatosság, és a bennem lévő félelem majdnem felemésztett. Segitőim nem voltak,és elmondhatom,hogy a sorsom jóirányba való fordulását nem embereknek köszönhetem, Gondja volt rám az égi segitőimnek mert nem vesztem el,de még csak megsem inogtam.De a kérdések itt vannak és a válaszokat meg kell találnom.