Skip to content Skip to footer

Avaloni utazás 2023.07.1-07

Hívlak téged egy beavató avaloni csodautazásra idén nyáron. Avalon egy misztikus-mágikus birodalom, melynek földi városa az angliai Glastonbury. Ide utazunk az idén, hogy töltekezzünk a mágia, a misztérium erejével. 

A program fő témája: Életünket korlátozó generációs minták oldása Merlin varázserejével és Arthur király tisztaságával.

Merlin, az ősi mágus egy „démon” atya és egy földi anya gyermeke, így tele van varázserővel. Hozza egyaránt a földi, és a túlvilági energiát is. Ő a mágus archetípusa, és azt az erőt ébreszti fel bennünk, hogy bármilyen dolog aggasszon is, bármilyen legyőzhetetlennek is tűnjenek az akadályok az életedben, a megfelelő mágiával, a kiskapuk meglelésével, a gondolkodásunk megváltoztatásával, nyitottsággal, okossággal és optimizmussal biztosan találsz megoldást.

Arthur király a Szent Király archetípusa, a becsületes, ragyogó hős, aki a demokráciát, mint amit megvalósított a Kerekasztalnál, ki szeretné terjeszteni a világra. Ő a tisztaság, az új Aranykor hírnöke, amit akkor érünk el, ha le tudjuk tenni a múltunkat és a dicső és kívánatos jövőnkre összpontosítunk.

Merlin, a mágus volt Arthur király tanítója, és ők ketten így a mágia „fényesebb” és „sötétebb” oldalát is képviselik. Hiszen a mágia se nem fehér, se nem fekete – minden csak arról szól, hogy te hogyan akarod használni.

Ám lehetnek generációs sérüléseink azzal kapcsolatosan, hogy merünk-e tenni magunkért, merjük-e használni a varázserőnket, merünk-e másképpen állni az életünk gondjainak megoldásához, mint ahogy őseink tették.

Mi van akkor, ha sokkal több van benned, mint amit eddig hittél? Mi van akkor, ha rengeteg dolog, amiről eddig csak ábrándoztál, megvalósítható számodra?

Mind Avalon, mind pedig Cornwall, ahová utazni fogunk, Merlin és Arthur mágikus, erős és tiszta energiáját hordozza.

Merlin barlangjában, amit meglátogatunk majd, volt az a tapasztalásom, hogy eltűnik tér és idő, hiszen a fényképeken, amit az emberekről készítettek, látszik, hogy a testük félig áttetszővé vált, mintha csak energiából lennének.

Egyre erőteljesebben válnak szét a Valóságok. Emberek nagy része maradt benne a háromdimenziós Valóságban, és élete azóta is a félelemről, a hiányról, és a korlátokról szól, egyre erőteljesebben. Van, aki felébredt, és rájött, hogy van egy másik Valóság is, olyan, ahol boldog és szabad lehet, ahol tud élni a lehetőségeivel, bőség és szerető közösség vesz őt körbe, és kinyílnak számára a kapuk. Ez az ötödik dimenzió energiája.

Várlak erre az utazásra akkor, ha szeretnél egy hetet eltölteni az ötödik dimenzióban, Avalon városában, ahonnan közvetlen kapcsolat nyílik azokhoz a földi és égi szférákhoz, melyek képesek átírni a sorsodat.

Hívlak akkor, ha úgy döntöttél, hogy eleged volt abból, hogy a mások által megírt történetedet éled, ha szeretnéd a saját kezedbe venni a sorsodat. Ha mindennél erősebb benned az a vágy, hogy magad, az emberek és a Föld számára is letedd a korlátozó múltat, és kész vagy megnyitni a kapukat az Aranykori Valóság energiája felé. Ebben a létezésben pedig a fényt, a boldogságot, a szabadságot és a bőséget tapasztalni meg, magad mögött hagyva a régi rezgés korlátozó mivoltát.

Avalon kapui újra megnyíltak tavaly, előtte három évig zárta le és regenerálta önmagát. Avalon egy olyan dimenzió, ami saját maga dönti el, hogy kit és mikor enged be az energiaterébe.

Avalon energiája gyógyít, tisztít. Mivel erőteljes tűz energia járja át, így képes feltárni feldolgozatlan érzéseinket, tapasztalásainkat, és egyben meg is tisztítani azokat. Ha te is képes vagy beengedni Avalon energiáját magadba, azt fogod észrevenni, hogy amikor hazatérsz, már nem leszel ugyanaz. Erősebb, mágikusabb, élni akaróbb éned kerül majd előtérbe benned, és csodákra számíthatsz az életedben.

Az utazás nem akkor kezdődik, mikor júliusban elindulunk, és nem akkor ér véget, mikor hazaérkezünk. A jelentkezésed pillanatától kezdve figyel majd rád Merlin és Arthur energiája, és érdemes még legalább egy-két napot még otthon maradnod, miután hazaérkeztünk, hogy a lelked is követhessen. Hiszen még jó pár hétig dolgozni fog az energia rajtad, az életeden, a kéréseden.

A program

Július 1-e, szombat: Indulás Budapestről, találkozás a reptéren a reggeli órákban. Érkezés az angliai Bristolba, buszos transzfer Glastonburybe, a szállások elfoglalása. 19 órakor nyitókör, Merlin és Arthur energiájának behívása az utunkra.

Július 2-a, vasárnap: 9 órakor a Mágikus Generációs Gyógyító Kör megnyitása a Nagymama fánál, ami a generációs vonalunk női ágát képviseli. A nagyanyák, dédanyák, ükanyák és ősanyák erejével való kapcsolódás. 16 órakor a mágikus Tor, a Sárkánydomb, Mihály arkangyal tornyának felkeresése, kapcsolatfelvétel a varázserőnkkel. Lenyúlunk és magunkhoz vesszük az áldott földből a saját mágikus gyökereinket, melyeket talán megtagadtak az őseink.

Július 3-a, hétfő: 10 órakor találkozunk. Ezen az erős, teliholdas napon ellátogatunk Chalice Well-be, a Kehely Forrás botanikus kertbe, ahol generációs érzelmi mintáinkat tisztítjuk majd, a növények, a víz, és a tündérek energiájával. Végig megyünk Arthur király beavató medencéjén. Igény szerint, merülhetünk az új kezdeteket beindító Fehér Forrás medencéjében. 19 órakor telihold szertartás, Ég és Föld energiájának összekötése a Sorsunk átírása érdekében.

Július 4-e, kedd: Ez a mágikus erőnk felébresztésének napja lesz. Cornwall vad, varázslatos energiája felébreszti a bennünk élő mágust. Reggel 8 órakor elutazunk a cornwalli Tintagelbe, meglátogatjuk Merlin barlangját, mely csak apálykor megközelíthető. Felvesszük a kapcsolatot a létező legnagyobb mágussal. Megtekintjük Arthur király várát. Ellátogatunk a Tündér vízeséshez, ahol generációs szerelmi sebeinket gyógyítjuk. A program része még a Boscastle-i boszorkány múzeum, ahol a mágia sötét oldalát tanulmányozzuk. Érkezés a szállásra az esti órákban, 19 óra körül.

Július 5-e, szerda: Délelőtt 10-kor találkozunk és ellátogatunk az Apátságba, ahol Arthur király nyugszik. Felvesszük a kapcsolatot a tiszta, szent királyon keresztül az apai vérvonalunkkal, melyen keresztül tisztító fényt küldünk majd át. Délután szabad program.

Július 6-a, csütörtök: Délelőtt 9 órakor ellátogatunk Bridie ’s Mound elvarázsolt földjére, ahol a belső gyermekünkkel vesszük fel a kapcsolatot, és letesszük az aranykori jövőnk alapjait. 4:30-kor ellátogatunk Mária Magdolna ezeréves templomába, ahol töltekezünk az ősi szentséggel. Megtapasztaljuk, e csodás istennőn keresztül a feltétel nélküli szeretetet, önmagunk és mások felé is. Megtisztulunk mindentől, ami akadályoz az előrejutásban, önmagunknak és másoknak való megbocsátásban. Letesszük a generációs minták azon részeit, melyek már nem szolgálnak minket, és csak azt tartjuk meg belőle, ami a leckék és a szeretet.

Itt tartjuk majd a zárókört is, és kérjük Avalon áldásának kérése az életünkre. Amit hozni kell majd: egy kis ajándék a zárókörre.

Július 7-e, péntek: Buszos transzfer Bristolba, a reptérre a kora reggeli órákban, érkezés a déli órákban Budapestre.

Tudnivalók

Vizet ihatunk és vételezhetünk a közeli fehér és vörös forrásból, melyek gyógyító és mágikus hatásúak.

Glastonburyben vannak szupermarketek, ahol mindent beszerezhetünk, a szállások jól felszereltek, tiszták, a házigazdák kedvesek. Sok étterem, pub, ezoterikus bolt, mágikus légkör, boldogság és szabadság vár minket.

Van egy olyan 800 éves szálloda, ami rendelkezik egy olyan ivóval, melynek a pince részében élnek a Sárkányok, ide biztosan elmegyünk majd együtt, egy pint sörre vagy ciderre.

Avalon és Cornwall olyan élményt nyújt számunkra, amit soha, de soha nem felejtünk el, és hónapokig, évekig töltekezhetünk az erejével.

A program díja: 270.000 Ft, valamint a repülőjegy és a belépőjegyek ára (kb. 30 font). A programban benne van a kétszeri buszos transzfer a reptérről Glastonburybe az érkezés napján és Glastonburyből a reptérre az elutazás napján, a buszos kirándulás díja Cornwallba, valamint a szállás és a program.

Elhelyezés: a központban lévő házakban.  A szállások önellátóak, de a közeli boltokban, szupermarketekben könnyen beszerezhetünk mindent.

Az utazásra vissza nem térítendő előleg befizetésével tudsz jelentkezni, ami 90.000 Ft, és érdemes megvenned a repülőjegyet is, a Ryanair légitársaságnál, mely közvetlenül repül Budapestről Bristolba. A repülőjegy ára körülbelül 120.000 Ft most, de ez változik, és függ attól is, mennyi poggyászt hozol magaddal.

A teljes összeg befizetési határideje 2023. május 31-e.

Az út betelt.

Várunk sok szeretettel,

Luna és Rea

A honlap tartalmát másolni tilos!

Don`t copy text!