Skip to content Skip to footer

Lámpás a ködben

Van mostanában a levegőben valami furcsaság, ami elködösítheti a látásodat, ami nagy hatással lehet mind a lelkedre, mind az érzékelésedre. Az akaratod meggyengülhet, az egód összezavarodhat, és megpillanthathatsz egy olyan birodalmat, ami máskor csak a tükörben látszik.

Bolyonghatsz a ködben, és bár pontosan tudod, mi a célod, mégsem találhatod a hozzá vezető utat. Nem látsz tisztán, egymásnak ellentmondó információkat kaphatsz, rejtélyes események történhetnek körülötted. 

Ez a Neptunusz bolygó túlvilági hatása, ami a Halak jegyének uralkodó bolygója. Rád ülhet furcsa fáradtság, álmaidban misztikus helyekre vándorolhatsz, és talán sok szellemlényt is érzékelsz is magad körül. Ez lehet olyan időszak számodra, amikor elveszíted a lelki egyensúlyodat, ám lehet egy olyan pont is, ahol elindulsz az új erőd felé.

A Neptunusz hatalmas gáz, és jég óriás bolygó, szabad szemmel nem látható. A Neptunusz Yoda mester bolygója, aki a Csillagok háborúja filmben Luke Skywalker, valamint a Jedi lovagok beavatója. A ködös, mocsaras, furcsa hely, ahol ez a mágikusan erős, testileg kicsi lény él, pontosan ezt a bolygót ábrázolja. Yoda mester rengeteg kihívás elé állítja Luke-ot, tanulnia kell és főleg, hinnie a saját mágikus teremtő erejében. Amikor az ifjú lovag azt mondja a mesternek, hogy nem hiszi el, hogy rendelkezik vele, akkor Yoda válaszol: „ezért buksz el”.

Neked is erősen hinned kell mostanában abban, hogy nem véletlenül vagy ezen a Föld nevű bolygón, hanem feladattal érkeztél, így tudod kihasználni a Neptunusz intergalaktikus hullámait, és beépíteni varázslatos energiáját az életedbe. Vajon mi lehet a feladatod? Egyszerűen az, hogy önmagad légy…

Tudod ugye, hogy nem vagy hétköznapi ember?

Attól a pillanattól kezdve, hogy beleszülettél ebbe a világba, a saját egyedi ajándékaidat és tehetségedet hoztad magaddal. Ezekről a képességekről és erősségekről néha gondolhatod azt, hogy hátrányok és gyengeségek, azért, mert köszönőviszonyban sincsenek az anyag világában elfogadott értékekkel. Nem feltétlenül illeszthetőek bele most az anyag világába, ám pontosan ezeket kaptad ajándékba, hogy segítsen a világnak elindulni az Aranykor felé. Ápolnod kell ezeket a furcsa dolgokat és kifejezned őket magadon keresztül.

És pontosan ez most a beavatásod, amit talán Yoda mester küld neked: ezek a furaságok lesznek a jelzőfények, melyek megmutatják a célodhoz vezető utat a ködön át, úgy, hogy még másoknak is utat mutassanak, akik elkezdenek mostanában követni téged. Valami olyat tudsz, amit senki más nem tud megtenni.

Nem vagy mellékszereplő az élet kozmikus filmjében, hanem te vagy a filmcsillag a saját történetben. A Neptunusz arra emlékeztet téged, hogy nem azért születtél a Földre, hogy megtanulj megfelelni másnak, hanem hogy a saját történetedet írd meg.

Honnan tudhatod, hogy a saját történetedet éled-e? A Neptunusz mostanában pontosan erre világít majd rá. Ha gyengének, elcsüggedtnek, jelentéktelennek, szürkének érzed mostanában magad, az annak a jele, hogy más történetét éled, nem pedig a sajátodat. Érezhetsz erős ellenállást az élet sodrásával szemben, vagy úgy érzed, tehetetlen vagy, nincs erőd, esetleg haragos vagy folyton, dühös vagy az életre, akár a menekülésen is gondolkodhatsz. A tested legyengülhet, a gondolataid szétszóródhatnak, a lelked erőtlenné válhat.

Ebben az érzékeny időszakban figyelj a finom jelekre, azokra a dolgokra, melyek nyugtalanítanak, kényelmetlenséget és bizonytalanságot hoznak. Ezeken a területeken uralkodnak rajtad mások, itt kell kiszabadulnod az energetikai, testi-lelki béklyókból. Akár bizonyos emberekhez is kötődhetnek most ezek a felkavaró érzések: tudd, hogy nem véletlenül. Talán nem láttad meg eddig: ők tartják a kezükben a láncaidat.

Ahogy beköszönt a cselekvő Kos időszaka, tudsz majd beleállni az erődbe és kiszabadulni a korlátok alól, az asztalra csapni, széttörni a béklyókat és kitenni az életedből olyan embereket, akik a te energiádból élnek.

Új lapot nyitva elkezdeni írni végre a saját történetedet.

Kívánom neked azt, hogy a Neptunusz hozza el az áttörésedet az életed nagyszerűsége felé,

Áldással, Luna

S ha szeretnél a cselekvő Kos havában beindítani egy olyan energiát, mely pozitívan teremti az életedet, várlak szeretettel a Boszorkány mágia tanfolyamon. KLIKK IDE 

A honlap tartalmát másolni tilos!

Don`t copy text!