Skip to content Skip to footer

Mégis teljesül

Erre az időszakra vonatkozóan a tarot kártya üzent neked, és egy egész történetet mesél el, mely a következő.

Van egy erős vágyad, amit sikerült a múltban olyannyira “megszelídítened” magadban, hogy elfogadtad, hogy még nem teljesülhet. Még várni kell rá, még nem értek meg rá a feltételek, vagy te magad. Dicséretesen elfogadtad, hogy még nem léphetsz az álmaid felé, de rendben van, kiegyeztél ezzel. Lehet, hogy a testi-lelki gyógyulásodon, jobb anyagi helyzeten, költözésen, új szerelmen, munkahelyváltáson gondolkodtál, de azt mondtad békésen: még ráér, majd jön, amikor jöhet. Jó nekem ez így is egyelőre, ahogy van.

Aztán úgy tűnt, mégis változik valami, mintha egy híd épült volna a vágyad felé, és ez örömmel és izgalommal töltött el. Mégis, valaki, vagy valami belepiszkált a dolgokba, és kaptál egy pofont az Élettől. Valaki hátba döfött, vagy éppen a Sors tette ki eléd a lábát, hogy ne ess bele egy szakadékba, ami előtted tátongott; talán a belső hangod suttogását hagytad figyelmen kívül, ami azt mondta: “erre nem szabad menned“!  Talán nem hallgattál a zsigeri megérzéseidre – s lám, hogy jártál! Lehet, hogy keserű csalódottságot érzel, vagy azt, hogy “ez úgyis túl szép lett volna, hogy igaz legyen.”

De a lényeg, hogy eljutottál arra a pontra, amikor olyannyira összeomlott egy szépen felépített terv, hogy kénytelen vagy “felébredni”, s rájönni: teljes mértékben változtatnod kell ahhoz a gondolkodásodon, az élethez való hozzáállásodon, hogy a célod közel kerüljön Hozzád. És tudod – pont ezért történt veled mindez! Észre kellett, hogy vedd:  így nem mehet tovább! Ami pofonnak tűnt, az Égi Simogatás volt, hogy kikövezze a Sokkal Jobb Utadat.

És amit a jövőd jósol: megtanultad a leckét, és úton van Feléd a jutalom, melyre expressz sebességgel számíthatsz.

Ami eddig késlekedett, olyan gyorsan mozgásba jön, mintha egy csapat madár szállna feléd. Optimizmus és jó hírek töltik meg a levegőt. Talán még utazást is tartogat a közeljövő, repülhetsz te is, távoli tájak felé – akár fizikailag, akár lelkileg.

Talán telefonon, emailben kapsz csodás híreket. Talán a kreativitásod kap szárnyakat. Esetleg bekopogtat a szerelem. Talán a teremtő képességed lódul meg, és tiéd lesz a főnyeremény. Most ne tétovázz; repülj ezzel a csapat madárral, csivitelj, cselekedj, manifesztáld a vágyaidat!

Mégis a tiéd lesz a győzelem!

S amit az egész helyzet üzen neked: kizárólag a belső értékeidnek, meggyőződéseidnek megfelelően szabad élned. Ne hódolj be senkinek, légy hű önmagadhoz. S akkor, csakis akkor lesz a tiéd a felsőbb támogatás, és varázsütésszerűen teljesülnek eddig lehetetlennek tartott vágyaid is.

Kívánom neked erre az időszakra azt, hogy teljesüljön minden vágyad, 

Áldással, Luna

S ha belemélyednél a tarot kártya rejtelmeibe, várlak téged szeretettel ezen a tanfolyamon: KLIKK IDE 

 

A honlap tartalmát másolni tilos!

Don`t copy text!