Skip to content Skip to footer

Tarot tanfolyam 03.26

Tarot tanfolyam március 26. 10-18 óráig

Ezen a napon a tarot kártya Kis Arkánumával ismerkedhetsz meg, ami ugyanolyan alkalmas jövőbe tekintésre és helyzetelemzésre, mint a Nagy Arkánum.

A tarot kártya szimbólumai önmagukban is üzennek, de én a kártyákat mindig úgy látom, mint egy-egy kaput, melyen átlépve kapcsolódhatunk egy lap adott helyzetre vonatkozó jelentésével. Ezen a tanfolyamon megtanuljuk minden kártya jelentését, megtanuljuk alkalmazni azokat, többféle élethelyzetre vonatkozóan, és megnyitjuk a kaput, melyen keresztül ezek a több ezer éves, mágikus szimbólumok szólni tudnak hozzánk. Minden tarot tanfolyam egy erőteljes beavatás is.

A tarot kártya erőteljes eszköz arra, hogy tudjuk értelmezni a körülöttünk zajló eseményeket, hogy olvasni tudjunk az emberekben, a történésekben, és saját magunk elemzésére is alkalmas. Olyan mágikus eszköz, ami felbecsülhetetlen értékű segítséget nyújt számunkra a jövőnkre vonatkozóan.

Sokan szeretik drámai módon használni a kártyát, hogy sorsszerű eseményekről tájékoztassanak. Én a racionális és megoldó típushoz tartozom inkább, aki a való életre alapoz, hiszen a tarot kártya kitűnő útmutatást ad számunkra abban, hogy mit tegyünk, hogy boldogabb, sikeresebb legyen az életünk, persze mellette a valós veszélyekre is figyelmeztet.

Minden problémának van megoldása, és ezt a megoldást árulja el nekünk. A jövőbe is tud látni, és tanácsot is tud adni arra vonatkozóan, merre menj, melyik út lesz a jobb, mit válassz.

És mivel a tarot olvasás egyszerre racionális és misztikus tudomány, így az alapjai könnyen megtanulhatók.

Az, hogy a későbbiekben mennyit gyakorolsz, milyen jó kapcsolatot alakítasz ki a kártyával, az már csak rajtad múlik. Könnyen lehet belőled is jós vagy jósnő, ám a mindennapi életre is használatos, nagyon hasznos útmutatásokat is meg tudsz majd nézni, saját magad és szeretteid számára is.

A tanfolyamon a Rider Waite tarot kártyát használjuk, mert energiája tiszta, szimbólumai könnyen értelmezhetők.

A nap ára 15000 Ft, helyedet 5000 Ft előleggel biztosíthatod.

Várlak szeretettel,

Luna

06 70 408 9351

A honlap tartalmát másolni tilos!

Don`t copy text!