Skip to content Skip to footer

Angyali áldás Karácsonyra

Ebben az időszakban, ezen a Karácsonyon, Haniel arkangyal üzent neked. Üzenete: bánj gyengéden magaddal, a testeddel és a lelkeddel egyaránt. Pihenj és fogadd be a szeretetet. Az Égiek biztosítanak arról, hogy minden rendben van és lesz is az életedben.

A fénymunkásoknak és spirituális embereknek nehéz volt ez az év. A Fény néha nehezen volt elérhető, a sok sötétség és nehézség közepette. Spirituális emberként átérezheted mások fájdalmát, a világ terheit, reménytelenségét, amit sokszor te is cipelsz, és alaposan elfáradhattál.

Ezen a Karácsonyon az angyalok vigyáznak minket, közöttük is legerőteljesebben Haniel arkangyal árasztja majd ránk égi fényét. Haniel arkangyal, aki az érzelmi intelligencia, a magasabb tudás és a női princípium fénylénye, segít az érzékeny embereknek abban, hogy az ünnepük csodálatos, magas rezgésben teljen.


Haniel arkangyal neve azt jelenti: Isten öröme. Ő az a fényes hírnök, aki a mennyekből érkezett, hogy fényével és szépségével betöltse a világunkat. Fényével feloldja a bánatot és a félelmet, helyettük egyensúlyt és harmóniát teremt.


A rejtélyes égi lények között Haniel arkangyal különleges helyet foglal el. Kevesen ismerik az ő nevét, és még kevesebben az ő szerepét a földi és égi hierarchiában. Haniel, aki a fény, a szépség és az egyensúly arkangyalaként ismert, titokzatos kapcsolatot ápol a Hold titkaival. Ő az, aki szelíd ragyogásban, a Hold fényében, sugározza a harmónia és a tisztaság rezgését.

Haniel arkangyal üzenete a szépség és a belső egyensúly megteremtésének fontosságáról szól. Azt suttogja a fülünkbe, hogy figyeljünk a belső hangunkra és az intuíciónkra, amelyek a Hold ciklikus változásaihoz hasonlóan változatosak és mélyek. Az általa képviselt belső béke és harmónia egy olyan állapot, melyhez gyakran a csendes, éjjeli órák biztosítják a legkedvezőbb körülményeket, és különösen akkor kerülhetünk közel hozzá, amikor megengedjük magunknak a pihenést.

Titokzatos útján Haniel arkangyal gyakran a Hold fázisain keresztül kommunikál, üzenetei pedig a növekvő és a fogyó hold időszakaiban különböző aspektusaihoz szólhatnak. A növekvő hold a teremtés és újrakezdés jegyében áll, míg a fogyó hold az elengedés és megtisztulás idejét jelzi.

Az ősi hagyományok és mágikus rituálék gyakran hívják segítségül Haniel arkangyalt – bár néha más neveken is ismerik, mint például Anael vagy Hanael –, amikor a szerelem, a család, a gyógyítás és a bölcsesség területeken keresnek útmutatást. Haniel szentélye a szívünk mélyén létezik, ahol a bensőséges érzelmek és a lélek rezdülései találkoznak a mennyei fény és az örökkévalóság csillagporával.

Noha Haniel arkangyal üzenetei gyakran rejtőznek a világ zaja mögött, érdemes figyelned ezen a Karácsonyon a Hold különleges üzenetét; lehet, hogy éppen ő suttog neked, miközben titokzatos fényével bevilágítja az éjszakádat. Azok, akik keresik és befogadják tanításait, kialakíthatják belső világukban azt a sejtelmes egyensúlyt és harmóniát, amit Haniel arkangyal testesít meg.

Kérd Haniel arkangyal vezettetését, hagyd, hogy megnyugtató fénye átöleljen, mintha a Hold fényében sétálnál egy nyugodt éjszakán. Hagyd, hogy nyugtató szavakat suttogjon a füledbe, és hogy segítsen neked megélni a szépséget és a harmóniát.

Imádkozz vagy meditálj a Hold fényében, kérve Haniel arkangyalt, hogy legyen vezetőd az élet útvesztőjében. Képzeld el, ahogyan fénye elárasztja a lakásodat, melyet szépséggel tölt meg, és légy nyitott a nyugalomra és a pozitív változásra, amelyet hoz neked.

Haniel arkangyal a remény hírnöke, aki segít a szebb jövőnk megteremtésében.

Kívánok Neked békés és szeretteli Karácsonyt, az Angyalok védelmével,
Áldással, Luna

A honlap tartalmát másolni tilos!

Don`t copy text!