Skip to content Skip to footer

Védelem az ármány ellen

Ebben a sötét, novemberi időszakban a japán Kicune, a Rókatündér üzent neked.

Üzenete: veled leszek életed problémás, homályos területein, és segítek neked az erőmmel, a ravaszságommal, a tisztánlátásommal. Megmutatom neked, kiben bízhatsz, mit kell tenned.

A „kicune” japán szó, amely olyan tündérlényt jelöl, aki róka alakjában jelenik meg. A Kicunék kivétel nélkül, végtelenül intelligens lények, és a velük utazóknak nagy áldást és ajándékot hoznak. Mostanában például neked szeretnének segíteni, neked, ki olvassa ezeket a sorokat. Az a tény, hogy most a Rókatündér eljött hozzád, azt jelzi, hogy nem érzed magad száz százalékosan biztonságban a mostani világban.

A Rókatündér azt jelzi, hogy valamiféle ármány van a levegőben, de egyet se félj, mert Ő segít abban, hogy megtartsd azt, ami a tiéd, legyen ez munka, párkapcsolat, tulajdon. Lehet, hogy energiát lopnak tőled, az életerődet károsítják meg, avagy a sorsodat próbálják meg rossz irányba vinni.

A Rókatündér tud mesélni neked mások szándékairól, és képes meghiúsítani bármiféle ármányt – lehet, hogy észre sem veszed az egészet. Olyan, mint egy titkos ügynök, aki védelmez téged. Minél öregebb a Rókatündér segítőd, annál bölcsebb is.

Képzeld el ezt a rókaszerű tündérlányt, és próbáld megnézni, hány darab rókafarka van.

A farkainak a száma jelzi azt, hogy milyen tapasztalt. Minél több farka van, annál okosabb és tapasztaltabb Rókatündér szegődött melléd kísérőnek – hiszen most Rá van szükséged.

Próbáld meg elképzelni Őt, hogy melletted van, és tanácsokat súg neked – mikor légy csendben, mikor olvass bele abba a dokumentumba, mit böngéssz ki a neten, kitől tartsd távol magad, mikor tartózkodj egy bizonyos útvonaltól, merre érdemes próbálkoznod, ha szeretnél elérni valamit. Bármilyen jótanácsot sugallhat, ami hasznodra válik.

Figyelj a finom megérzéseidre – mert ezek a segítségek most Tőle származnak. Ám lehet, hogy néha látsz vörös-arany csillanásokat a szemed sarkából – ez bizony a Kicune, aki kísér téged. Vagy bekapcsolod a tévét, és egy japán film megy éppen – ez is a Rókatündér jelzése, hogy veled van.

Lehet, hogy a Kicune ember vagy állat formájában tűnik fel előtted, hiszen ez a csodálatos, bölcs lény képes átváltozásra is. Lehet, hogy egy új szomszéd, akinek van egy vörhenyes színű macskája vagy egy aranyszőrű kutyája.
Lehet, hogy egy vöröses hajú emberrel találkozol, aki idegesítően sok kérdést fog feltenni neked, érdeklődik az életed iránt, de azt veszed észre, hogy néha furcsán beleszagol a levegőbe, avagy gyorsan izeg-mozog, nem tud nyugalomban lenni. Valószínűleg belemászik a személyes teredbe, avagy feszegeti a határaidat. Ne feledd, hogy Ő azért teszi ezt, hogy segíthessen. Ilyenkor szagolja ki a problémáidat.

A Kicune sajnos nem marad velünk életünk végéig, csak addig, amíg jelen gondjaink megoldódnak.

A Rókatündérek közvetítők a Nagy Szellem és az emberi világ között. Félénk, élénk, vidám és nagyon cseles segítők, akik megosztják veled a titkokat, amiket tudnod kell, hogy rendben menjen az életed.

Cserébe fogadd el a létezésüket, mutass irántuk tiszteletet, hallgass rájuk – így tökéletesen tudtok majd együttműködni.

Kívánok neked olyan időszakot, amikor az okos, segítő Rókatündér vigyáz rád, és hallgatsz a tanácsaira,

Áldással,
Luna

S ha szeretnél jobban belelátni a körülötted lévő dolgokba, emberekbe, akkor ajánlom neked a Varázsinga tanfolyamot, amiről itt olvashatsz bővebben. Varázsinga emelt szintű kezdő tanfolyam! – Varázsinga (varazsinga.hu)

A honlap tartalmát másolni tilos!

Don`t copy text!